Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jazzia, pesistä ja kaikkea siltä väliltä

sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Jazzia, pesistä ja kaikkea siltä väliltä

Vielä olisi pari päivää aikaa osallistua KILPAILUUN; mitään päätöksiä ei ole vielä tehty joten mielikuvitusta ja huumoria peliin! En tiedä teistä, mutta itse ainakin odotan innolla uutta blogia, jonka sisältö on jotain ihan muuta kuin mihin on totuttu. Ja jeesustelut sikseen, tyylimokille voi ihan hyvin vähän hihitellä.

Eiliset jazz-kauden avajaiset sujuivat meidän poppoolta vähän nihkeästi; satoi tihutteli koko illan ja jazz-katu oli aika tyhjä. Positiivista: pääsin eroon eräästä minua pitkään piinanneesta exään liittyvästä vaatekappaleesta, kun päätimme Reetan kanssa hoitaa asian mahdollisimman tyylikäästi ja aikuismaisesti sytyttämällä ko. vaatekappaleen tuleen. Lisäksi oli mukavaa, kun portsari kysyi kaljateltan ovella papereita. Kyllä, olen jo niin vanha, että henkkareiden tsekkaaminen todella makes my day.

Tänään olin tiirailemassa salskeita ykköspesispoikia Ulvilassa erään synttärisankari-herrasmiehen kanssa, jolle en sitten saanutkaan tarjota lippua. Tämän kesän missioni on käännyttää kaikki nihkeästi pesäpalloon suhtautuvat ymmärtämään älypelimme ihanuuden.

Viikonlopun reissuilta ei taaskaan ole kuvamateriaalia (mikä bloggari oikein luulen olevani?) mutta pari randomia päivän asua käynee kuvitukseksi.


Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger janmau kirjoitti...

Toimisikohan tuo exän tavaroiden poltto myös dvd:itten kohdalla, täytyykin kokeilla! Olisi kiva jos ottaisit päivän asu-kuvia eri paikoista tuota teidän kartanoa, ulkokuvat etenkin oli ihania :)

13. heinäkuuta 2009 klo 0.54  
Blogger Irene kirjoitti...

kyyllähän ne varmaan oikein komiasti palaa, mene vaan johonkin sellaseen paikkaan missä on turvallista pitää nuotioo ;) hehe. joo niin mä voisinkin tehdä, mutta toi veranta vaan on ollut helppo kun jalusta seisoo jo valmiiks siellä ja siellä on ainakin tarpeeksi valoa! mut yritän päästä eroon tästä mun laiskuudesta ;)

13. heinäkuuta 2009 klo 13.01  
Blogger Saga kirjoitti...

mun blogissani on sulle haaste! :)

15. heinäkuuta 2009 klo 0.29  
Blogger Irene kirjoitti...

kiitos saga <3

16. heinäkuuta 2009 klo 14.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu