Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

KILPAILU!

tiistai 7. heinäkuuta 2009

KILPAILU!

Sain vihdoin lupaamani kisan pystyyn! Eikä nyt ole kyse mistään arvonnasta, vaan hommassa joutuu ihan tosissaan käyttämään mielikuvitusta. Tarkoitus olisi siis keksiä NIMI uudelle blogille. Kaverini perustavat siis blogin ja kysymyksessä ei ole tavallinen muotiblogi vaan ideana on kuvata kaiken kauniin sijasta kaikkea RUMAA. Kuviin ja teksteihin päätyvät siis rumat vaatteet ja ruma tyyli yleensäkin. Tarkoitus ei tietenkään ole kuvata rumia vaatteita kantavien ihmisten kasvoja eikä puhua nimillä paitsi ehkä julkkiksista.


Blogin nimi saisi siis jotenkin käsitellä aihealuetta eli rumuutta. Aikaa pähkäilylle saatte viikon ja nimi-ideat tulisi lähettää sähköpostiini (irene.blogi(at)gmail.com) 14.7 klo 23.59 mennessä! Valitsemme raadin eli uuden blogin kirjoittajien kanssa ehdokkaista parhaimman.

Palkintona ei ole mitään rumaa vaan kesän kunniaksi Kaduksen hair & body shampoo ja protector sekä The Body Shopin shimmer sun gel.

Tunnisteet:

20 kommenttia:

Blogger Sara kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

7. heinäkuuta 2009 klo 19.54  
Blogger Sara kirjoitti...

Oho, edellinen kommentti olikin ihan väärä. Laitetaas nyt oikein :D

Eli olen ihan surkea keksimään mitään nimiä, mutta ekana tuli mieleen ugly is beautiful, tai sitten sama suomeksi eli ruma on kaunista :)

7. heinäkuuta 2009 klo 19.54  
Anonymous Terhi^^ kirjoitti...

Aika jännä idea blogille, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! :)

Ehdotukseni: Yuck

7. heinäkuuta 2009 klo 21.04  
Blogger orchid kirjoitti...

Nooh.. mun ehdotus:

Ugly Factory

7. heinäkuuta 2009 klo 21.18  
Anonymous Tuuli kirjoitti...

ehkä aika uskalias aihe blogille. lähestytäänkö aihetta juuri siitä "ruma on kaunista" -näkökulmasta vai onko tarkoitus tarkastella jotain kavereidesi mielestä todella rumaa? muutenkin jo ulkonäköpainotteisessa ja kilpailuhenkisessä yhteiskunnassa en missään nimessä kannata blogia, jossa mollataan toisia ja toisten pukeutumista, oli kasvot mukana tai ei, mutta jos sille linjalle ovat lähdössä, niin ehkä joku The Judgementals voisi olla hyvä nimi. Muita nimivaihtoehtoja voisivat olla esim. Failure/Epäonnistumisia (kumman kielisen sitten haluavatkaan), Rumat kuvat, Rumilus (musta hauska sana) tai ehkä mademoiselle pigallen seuraksi MOCHE! Tai sitten voi väännellä jotain näistä perinteisistä "kauneus on katsojan silmässä", tyyliin ruma katse, fula blickar, ehheh...:)
Mutta edelleen, ei lyntätä tai poljeta toisiamme (tai ylipäätään ketään) tytöt!

8. heinäkuuta 2009 klo 12.31  
Anonymous miau kirjoitti...

joo _tavallaan_ hyvä idea, mutta toteutus mietityttää. ottaako nää ihmiset kenties baarissa/kadulla kuvia muista ja julkaisee heidän rumia vaatteitaan? jos näin, niin kuulostaa ihan kamalalta, näkyi sitten henkilön kasvot tai ei... nimiä huono keksimään, itselle tulee mieleen vaan "variksenpelätin" "harakanvarpaita" jne...

8. heinäkuuta 2009 klo 12.40  
Blogger Irene kirjoitti...

kiitos ehdotuksista! kysymys on siis todellakin kuvata ympärillä olevaa rumuutta, esimerkiksi kadulla kulkevan henkilön tennissukkia sandaaleissa ja karmivia jouluvaloja ikkunassa ;) tiedän, että monet ottavat uskaliaasta blogista nokkiinsa mutta uskon, että blogista voisi tulla jopa menestys ;)

8. heinäkuuta 2009 klo 14.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No mikäs sen näppärämpi keino saada blogiin päätyvä pahalle mielelle.

9. heinäkuuta 2009 klo 19.16  
Blogger Janika kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

9. heinäkuuta 2009 klo 22.00  
Anonymous pasaujourdhui kirjoitti...

Feoricious.

Feautiful.

9. heinäkuuta 2009 klo 22.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdotus:

Tyylitön tyyli

10. heinäkuuta 2009 klo 11.05  
Blogger berry kirjoitti...

FUGLY

10. heinäkuuta 2009 klo 14.31  
Blogger Liisa kirjoitti...

Bitchin'

10. heinäkuuta 2009 klo 19.09  
Anonymous Roxie kirjoitti...

What were they thinking?

12. heinäkuuta 2009 klo 21.45  
Blogger Piina kirjoitti...

This is ugly.

13. heinäkuuta 2009 klo 9.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistava idea! Toki on ilkeää arvostella ihmisten tyyliä, varsinkin jos he itse kuvittelevat näyttävänsä hyvältä. On kuitenkin myös totta, että nykyää jotkut ihmiset eivät viitsi edes VILKAISTA peiliin kotoa lähtiessään, niin että ihan hyvä näin.
Lisäksi, tuskin ihminen, joka näyttää variksenpelättimeltä kadulla, käy muoti- tai "muoti"blogeissa tirkistelemässä. :)

-saara

13. heinäkuuta 2009 klo 21.19  
Anonymous heini kirjoitti...

"Is Ugly the New Beautiful?" on ehdotukseni:--D

18. heinäkuuta 2009 klo 13.27  
Anonymous eve kirjoitti...

Niin, koska maailmassahan ei vielä ole tarpeeksi ilkeitä ihmisiä ja pahaa mieltä.

Oikein paljon onnea ja menestystä tälle blogille, jota epäilemättä sitten pitävät KAUNIIT ja täydelliset ihmiset? Arvatenkin itse kasvottomina ja nimettöminä, jotta heitä ei pääse arvostelemaan?

Nimeksi sopisi ehkä "En ole kypsynyt tippaakaan siitä kun ala-asteen pukkarissa juorusin ja haukuin rinnakkaisluokan tyttöjä".

19. heinäkuuta 2009 klo 16.10  
Blogger Maria kirjoitti...

Tämän kannattajien on sit turha vikistä ulkonäköpaineisesta yhteiskunnasta tai median asettamista kauheista vaatimuksista ja niiden osallisuudesta ihmisten ja nuorten tyttöjen ja poikien mielenterveyteen, tai siitä miten ihmisiä tungetaan yhteen muottiin ja sanellaan ihmisille miltä kuuluu näyttää. Vaan kun juorulehdet ja tosi-tv menestyvät, miksei sitten tämäkin: Ihmisten huonoimmista piirteistä ammentava ja ihmisten huonoimpiin piirteisiin vetoava viihde on lähes takuuvarma keino menestyä. Taas on hieman hyväksyttävämpää pilkata muita ihmisiä ja kutsua sitä "vain huumoriksi".

19. heinäkuuta 2009 klo 17.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"ruma maailma" ei kyllä parempaa keksi

-emppu-

23. heinäkuuta 2009 klo 11.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu