Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Parasta

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Parasta


Täydellinen tiistai-ilta. Anna-Leena Härkösen tuotanto alkaa jo huveta käsistä, nainen voisi alkaa kirjoittaa samalla tahdilla kuin vaikka joku tuottelias dekkaristi...Patricia Cornwell, Agatha Christie. Tai sitten minä voisin ottaa käsittelyyn Häräntappoaseen ja Akvaariorakkauden, onhan niiden lukemisesta jo vuosia. Joka tapauksessa, Härkönen viihdyttää parhaiten. Äidiltä lainassa ollut Ei kiitos oli todella hyvä, luin sen päivässä. Jos joku ei ole vielä lukenut edellä mainittuja klassikkoja, niin nyt viimeistään on aika. Ja paras ikinä on ehdottomasti Loppuunkäsitelty, joka kertoo Härkösen siskon itsemurhasta. Toinen omaelämäkerrallinen Heikosti positiivinen on myös aivan loistava; varsinkin kaikkien äitien tai äidiksi halajavien kannattaa lukea se. Kolumnikokoelmat taas saivat meidät tytöt hekottamaan rannalla niin, että muut Teneriffalla lomailijat olivat kai hermoromahduksen partaalla. Romaanista Juhannusvieras en myöskään hennonnut päästää irti pariin päivään.

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Anonymous Emppu kirjoitti...

Anna-Leena rokkaa! :)

17. kesäkuuta 2009 klo 17.16  
Blogger avara maiju kirjoitti...

Mullakin toi 'Ei kiitos' meni kyl tosiaan ihan ahmimalla ja ois saanu jatkuu vielä pitkään! Jopa mun siskon mies oli nauranu ittensä kipeeks sen parissa.

Ihana ruokakuva :)

18. kesäkuuta 2009 klo 2.10  
Blogger Irene kirjoitti...

Emppu: veit sanat suustani ;)

avara maiju: niinpä, mutta toisaalta kaikessa koomisuudessaan kirja oli aika surullinenkin.

18. kesäkuuta 2009 klo 11.50  
Blogger avara maiju kirjoitti...

olihan se. siitä on jo jonkin aikaa, kun sen luin, mutta päällimmäisenä muistuu vaan tosi hauska ja messevä tapa kuvata parisuhdetta ja sitä reppanaa miestä... ne oli jotenkin niin ihanan tavallisia kans tonnikalasalaatteineen. :) mä taidan kans hakee akvaariorakkauden seuraavaks taas kirjastosta.

18. kesäkuuta 2009 klo 17.42  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu