Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Normipäivä

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Normipäivä

Pieni katsaus muotibloggaajan tavalliseen päivään. No ei nyt ihan tavalliseen kuitenkaan..

09:00 Nautin aamupalaa Milttonin showroomilla ja ihastelen samalla Specsaversin uutta The Inspired Collection -mallistoa ja Katri Niskasen vaatemallistoa.


12:00 -14:00 Päätän käydä kääntymässä pitkästä aikaa Hakaniemen Fidassa ja löydän kasan hyviä kirjoja ja lehtiä muutamalla kymmenellä sentillä. Erehdyn tämän jälkeen Ginaan, kun odottelen lounastreffiseuraani, ja löydän täydelliset vaaleat haaremihousut. Huomaan ilokseni, että olen jälleen Unicaféssa oikeana päivänä, nimittäin hernekeitto ja pannari -päivänä! Poikaystävä ihmettelee, miten voin pitää hernekeitosta.


16:00 Star PR:n tuparibileet.


Inken ja Auroran ja samisasusteet.

18:00 Marimekon muotinäytös.


J.ALEXANDER!!!! Mimmi ja Peppi huomaavat miekkosen ensiksi ja yhdymme pian Anna-Marian kanssa hössötykseen. Tajuamme vasta liian myöhään, että Miss J:n ympärillä pyörii myös kuvausryhmä ja tv-kamera, joka kuvaa suoraan meitä kohti - tosin välissä seisoo rivi kaksimetrisiä Suomen huippumalliksi halajavia tyttösiä. Todennäköisesti jokunen televisionkatselija bongaa kuitenkin meidät, julkkiksen näkemisestä säkenöivät silmämme ja kameroita hapuilevat kätemme. Unohdan tv-kameroiden läsnäolon myöhemmin ja saatan vilahtaa tv-ruudussa uudelleen mutustamassa mahdollisimman epäedustavana lohileipääni.


20:00 Hotel Glo ja Kämp Gallerian VIP-shoppailuilta. Ei kummempaa raportoitavaa, tässä vaiheessa jalkani ovat korkkareilla tallustelusta niin tohjona, että suhtaudun aika skeptisesti siihen, että ikinä pääsen kotiin asti. Täällä sitä kuitenkin ollaan ja huomenna on taas ihan normaali päivä :)

Tunnisteet: , , , , ,

5 kommenttia:

Blogger Sara kirjoitti...

MISS J!!!! Oooooh nyt olen kateellinen! :D

26. maaliskuuta 2010 klo 6.20  
Anonymous inke / issues kirjoitti...

Ahahahah @ nuo samisasusteet. Spooky, laukut nyt tiedettiin mutta nuo avainkukkarot tulivat täytenä yllätyksenä. Kaikenlaista :D

Oli kiva tavata!

26. maaliskuuta 2010 klo 8.16  
Blogger Reetta kirjoitti...

On sulla ollut tapahtumaa kerrakseen yhdelle päivälle! Huippuna tietenkin J. Alexanderin näkeminen. Uskon että varmaan vähän menee sekaisin tuollaisesta :)

26. maaliskuuta 2010 klo 10.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huh, ompa bloggaajan elämä kiireistä. :D Ei kyllä käy kateeksi, vaikka onhan se varmasti mukavaa vaihtelua normiarkeen käydä tuollaisissa tapahtumissa.. =)

26. maaliskuuta 2010 klo 13.06  
Blogger Irene kirjoitti...

eihän noissa tietenkään ole mikään pakko käydä mutta onhan se tosiaan ihan mukavaa vaihtelua :)

26. maaliskuuta 2010 klo 13.12  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu