Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MP + Indiedays = Jee!

tiistai 30. maaliskuuta 2010

MP + Indiedays = Jee!

Mademoiselle Pigallekin on nyt siis mukana suomalaisen blogosfäärin edistysaskeleissa ja blogi siirtyykin ensi torstaina tuttuun muoti/kauneus/lifestyle -portaaliin nimeltä Indiedays, jossa monet suositut blogit jo ovatkin. Minun mukanani tulevaisuuteen siirtyy myös pari muuta kivaa blogia! On tosi mukavaa olla mukana yhteisössä, sillä se mahdollistaa minulta vieläkin omistautuneemman otteen bloggaamiseen. Saan sitä kautta mahdollisuuden osallistua enstistä enemmän muoti- ja kauneustapahtumiin, -kampanjoihin ja ennen kaikkea - saan vihdoin myös palkkion ahkerasta bloggaamisesta.

Tästä muutosta teidän lukijoiden ei tarvitse sen kummemmin huolehtia, sillä teidät siirretään automaattisesti Indiedaysin puolelle, jos satutte näppäilemään vanhan osoitteeni. Uusi osoite on kuitenkin mademoisellepigalle.indiedays.com, joten sen voi halutessaan kirjamerkkeihin vaihtaa. Lisäksi pyydän, että odotatte mahdollisine kommentteinenne torstaihin asti, sillä huomenna muuton aikana ne vain häviäisivät bittiavaruuteen.

Teillä on varmasti mielipiteenne siirtymisestä blogiyhteisöön, mutta muistakaa malttaa kommentointi vasta torstaihin! Nähdään Indiedaysissa! Pus...

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Anonymous veve kirjoitti...

No kokeillaan katoaako kommentti :) Etkö saanut palkkiota, kun bloggasit Hot Now -lehden alla? Kun kirjoitit saavasi vihdoin palkkion bloggaamisesta. Kaikki seuraamani blogit tuntuvat siirtyvän vähitellen Indiedaysiin, en oikein tiedä mitä ajatella.

Sen olen kuitenkin huomannut, että sisältö on osittain samankaltaistunut Indiedaysin blogeissa. Laitetaanko samat tapahtumakutsut monillekin Indiedaysin bloggaajalle? Koska siltä usein tuntuu ja on myönnettävä, että vaikka kukin bloggaaja on erilainen, on vähän puuduttavaa lukea samasta tapahtumasta lähes samat asiat.

Eli vaikka teille bloggaajille on varmasti kivaa saada kutsuja mielenkiintoisiin juttuihin, niin lukijan kannalta tilanne on kinkkisempi. Ratkaisu ei minusta ole se, että muiden blogien kirjoitukset samasta illanvietosta voi skipata, koska ne myös ovat blogeja joita haluan seurata.

31. maaliskuuta 2010 klo 8.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!

31. maaliskuuta 2010 klo 9.46  
Blogger Johanna kirjoitti...

noita samoja kutsuja tulee myös bloggaajille jotka eivät ole indiedaysissä. Onhan esim. irenekin saanut kutsuja vaikkei ole ollut indiedaysin bloggaaja. Tuo on tosiaan vähän tylsää että samoista kekkereistä kirjoitetaan monessa blogissa, mutta toisaalta ne tilaisuudet on kuitenkin suhteellisen pieni osa blogien sisältöä. (tai ainakin omassani on)

31. maaliskuuta 2010 klo 10.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Johanna, mielestäni monet blogit nykyään sisältävät vain kuvia kekkeristä ja missä vaatteissa bloggaaja on siellä seisoskellut skumppalasi kädessä :) Ei enää normaalia arkea missään!

31. maaliskuuta 2010 klo 13.24  
Anonymous Ranna kirjoitti...

"Onhan esim. irenekin saanut kutsuja vaikkei ole ollut indiedaysin bloggaaja."

Eikä enää kirjoita mistään muusta kuin noista tapahtumista...

31. maaliskuuta 2010 klo 13.38  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu