Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Luomua iholle

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Luomua iholle

Sain H&M:ltä eilen mieluista postia: näytteitä luomu-ihonhoitosarjasta. 
 
H&M siis lanseeraa  ensimmäisen sertifioiduista luomuraaka-aineista valmistetun ihonhoitosarjansa. Päivittäiskosmetiikkasarja sisältää suihkusaippuan, vartalonkuorinnan, vartalovoiteen, käsivoiteen ja huulivoiteen. Kaikki tuotteet on valmistettu Ecocertin sertifioimista luomu- ja luonnon raaka-aineista. Tuotteissa on kaksi tuoksuvaihtoehtoa, vadelma/meloni tai laventeli/minttu. Sarja sisältää myös luomupuuvillaisen meikkipussin ja toilettilaukun.

Olen innoissani tästä uudesta sarjasta, sillä en ole halunnut ostaa H&M:n kosmetiikkaa vuosikausiin, sillä Made in Hongkong -teksti purnukoiden pohjassa saa minut todella kavahtamaan tuotteita. Niiden testauksesta en siis tiedä mitään, joten pysyn niistä mahdollisimman kaukana. Luomusta voi kuitenkin kai mennä takuuseen!
Tämä lehdistöinfo todella sai minut piristymään:
 
Sertifioituja luomuraaka-aineita sisältävien ihonhoitotuotteiden lanseeraus osuu ajankohtaan, jolloin H&M keskittyy entistä enemmän kestävään kehitykseen. Yritys sitoutuukin lisäämään luomupuuvillan käyttöä 50 prosentilla vuosittain vuoteen 2013 asti. Panostus näkyy myös yrityksen projekteissa, kuten H&M:n kevään 2010 Garden Collection –mallistossa, joka osoittaa, miten luomu- ja ympäristöystävälliset materiaalit voivat ottaa paikkansa muodin sydämessä.

Hintakaan ei päätä huimaa (4,95-6,95€) Valitettavasti en ole vielä voinut itse nuuskia näitä ihania voiteita, koska pystyn hädin tuskin hengittämään hirvittävältä nuhaltani, mutta vadelma-meloni kuulostaa kertakaikkisen ihanalta! En malta odottaa, että pääsen testaamaan ja nuuhkimaan näitä :)

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Anonymous emma kirjoitti...

ihanalta vaikuttavat, kerrohan testattuasi, ovatko hyviä :)
jossain vanhemmassa postauksessasi esittelit makkariasi ja sängyn vieressä oli ihanat tikapuut, mistäs ne ovat? Olen pitempään kaipaillut vastaavia, kun elloksen ja ikean tikapuu-kirjahyllyt eivät oikeen vetoa...

5. maaliskuuta 2010 klo 18.09  
Blogger Irene kirjoitti...

joo kerron! ne on mun kotitilan navetan vintiltä :D eli ei varmaan auttanut sua kauheesti :(

8. maaliskuuta 2010 klo 13.15  
Anonymous emma kirjoitti...

no, ei kyllä :D mutta tollaset löydöt onkin parhaita, pitänee lähtee maaseutukierrokselle navettojen vinttejä koluaan :)

18. maaliskuuta 2010 klo 16.35  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu