Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Eilinen

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Eilinen

Selvittiin bileistä! Oli kivaa, todennäköisesti vikat oman ainejärjestön vuosijuhlat mun osalta, joten oli ehkä vähän haikea mieli. Pöytäseurue oli kuitenkin mitä mahtavin ja ruoka hyvää, vaikkakin KYLMÄÄ! Siulan vuosijuhlissa kun ei ole tapana syödä lämmintä ruokaa - se ehtii nimittäin jäähtyä, juomalaulujen välissä kun ei oikein ehdi syödä. Juhlapuhujana oli vuoden pakolaisnainen vm. 2009 Fatbardhe Hetemaj ja siinä muuten vasta hauska tyyppi!


Tein itselleni (!) Carrie-nutturan, joka onneksi onnistui ihan kohtuullisesti, vaikken mikään hiustenlaiton ihmelapsi olekaan. Erika-sisko on yleensä nutturan päähäni väkertänyt, mutta tällä kertaa henk.koht. kampaajani ei ollut saatavilla. Koruksi valitsinkin ihan viime hetkellä aiemmin kaavaillun äidin käärmekorun sijaan anopin retrokorun.


Tässä odotellaan kyytiä, enkä tykkää olla kuvattavana.


Lisää kuvia ehkä vielä myöhemmin, satuin nimittäin unohtamaan kamerani kotiin (!) joten ainoa kuvamatsku illalta on ystäväni kamerasta.

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Blogger ladyam kirjoitti...

Oi miten kaunis kokonaisuus :) Etenkin tuo koru on piste iin päälle.

8. maaliskuuta 2010 klo 0.48  
Blogger Mirette kirjoitti...

ootko ottanut uutta kuvaa kätöseen, kun näyttää että on tullut lisää sälää!

8. maaliskuuta 2010 klo 10.43  
Blogger Irene kirjoitti...

ladyam: kiitos kovasti :)

mirette: joo joskus kesän lopulla siihen tuli vähän kukkaa lisää :)

8. maaliskuuta 2010 klo 13.14  
Blogger Kersti kirjoitti...

Kaunis juhla-asu ja upeat kengät+laukku! :) Vikassa kuvassa on lisäksi yksi suosikkijuomalauluni sitseillä (yllättäen Hankenilla lauletaan näitä ruotsinkielisiä aika reilusti ;)).

8. maaliskuuta 2010 klo 15.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu