Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Alice in Wonderland

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Alice in Wonderland

Olin eilen jo aamutuimaan leffassa kera ison lössin muita median edustajia. Saimme siis nähdä Tim Burtonin Alice in Wonderland -leffan ennakkoon. Leffa oli ihan viihdyttävä, tosin vaikeuksia aiheutti ehkä vähän tekstitysten puuttuminen - elokuvassa kun oli aika paljon erikoista satukieltä loruineen. Johnny Deppkään ei viihdyttänyt ihan niin paljon kuin yleensä, sillä häntä tuskin tunnisti roolihahmonsa takaa ;) 3D on kuitenkin aina vaikuttava ja suosittelen ehdottomasti, jos joku ei vielä ole kokenut. Kolmiuloitteisuus saa lapsellisenkin leffan tuntumaan sata kertaa jännittävämmältä!


Korruptiokassista löytyi punainen kynsilakka O.P.I:n Alice in Wonderland -mallistosta ja O.P.I:n seinäkalenteri.


Kuka on istunut 3D-rillit päässä leffassa? Mitä piditte?

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger Daphnion kirjoitti...

3D:nä on mahtava katsella leffoja. Itsellä ongelmaksi muodostuu lasit, jotka täytyy väkertää omien lasien päälle, eli pidän 3D-laseista koko leffan ajan kiinni, että pysyvät :S

3. maaliskuuta 2010 klo 15.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ollessani Floridassa katsoin Nasan avaruuskeskuksessa aiheeseen liittyviä leffoja myöskin 3D:nä. Vaikka lasit olivat aika kömpelöt, leffaan pysty kerranki eläytymään kunnolla. Sama tekstityksenpuuttumisongelma tosin vaivasi myöskin. :)

3. maaliskuuta 2010 klo 16.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin tuntuu, että kaikki 3D-leffoja katsomassa käyneet valittavat noista laseista. :o Lienen ollut niin elokuvan (Avatar) lumoissa, etten oikeastaan edes huomannut kyseisiä rillejä. 8)

Ps. Ihanaa nähdä Johnny Depp 3D:nä!! <3

3. maaliskuuta 2010 klo 21.07  
Blogger Irene kirjoitti...

daphnion: tota en tullutkaaan ajatelleeksi, entä piilarit?

anonyymi: vau! mäkin muistaakseni katsoi pariisin disneylandissa vuonna nakki jonku 3d-pläjäyksen :)

anonyymi: en mäkään huomannut, mutta jos on tavalliset lasit allan niin se varmasti haittaa :/ tässä leffassa johnny depp tosin on aika karmaisevan näköinen ;)

4. maaliskuuta 2010 klo 17.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu