Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Terveysbrunssi

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Terveysbrunssi

Aamu alkoi tänään kivasti überterveellisellä brunssilla Milttonin Showroomilla, missä olimme bloggariporukalla. Mukaan tarttui myös kivat goodie bagit eli korruptiokassit, kuten joku osuvasti sanoi. Olenkin miettinyt hyvää suomennosta goodie bageille ja tuossapa vasta oivallinen sellainen. KK:n sisällöstä ja päivän asusta enemmän huomenna...

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Korruptiokassi on aika ovela nimitys.

Olen pistänyt merkille, että nykyään suosituimmat blogit sisältävät:

- reportaasia firman järjestämistä promotilaisuuksista, joihon bloggarit on kutsuttu
- esittelyjä tuotteista, joita firmat ovat bloggareille lahjoittaneet.
- matkoista, jotka bloggareille maksetaan

Normaali arki on kadonnut.

25. helmikuuta 2010 klo 9.56  
Blogger Irene kirjoitti...

oot ihan oikeessa, mutta tuo kaikki on meille normaalia arkipäivää. ilmaisia matkoja nyt ei juuri ole ollut, joten niistä nyt ei kannata huolehtia. mutta näitä pikkutilaisuuksia toki on useasti ja mä ainakin nautin niistä paljon. tää blogi on kuitenkin mulle vähän kuin päiväkirja, joten kerron mitä olen päivän aikana tehnyt, tilaisuudet kuuluvat arkiviikkooni. onhan nyt sentään sellaisiakin blogeja olemassa, jossa noita mainitsemiasi juttuja ei ole.

25. helmikuuta 2010 klo 10.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

:D Vai että ihan normaalia arkipäivää. Höpöhöpö sanon minä. Jos teidät nyt kutsutaan muutaman kerran kuukaudessa johonkin kissanristiäisiin, niin aika vähissä on teikäläisten arkipäivät.

25. helmikuuta 2010 klo 15.10  
Blogger Irene kirjoitti...

tilaisuuksia saattaa olla monia viikossa, kaikkiin ei millään edes ehdi, sillä elämää on toki muutakin, töitä ja koulua, muusta sosiaalisesta elämästä nyt puhumattakaan. käyn kuitenkin suurin piirtein kerran viikossa jossakin tilaisuudessa. kyllä se siis on ihan arkipäivää. jos kyseessä olisi "kissanristiäiset" tuskin edes vaivutuisin menemään ja kuluttamaan aikaani moisiin. tilaisuuksissa on kuitenkin aina harvinaisen kivaa, poikkeuksetta hyvää ruokaa ja aivan mahtavaa seuraa etenkin. eikä meitä joka kerta lahjota näillä korruptiokasseilla, niiden takia emme siis ainakaan tilaisuuksissa käy. hmm..miksiköhän tässä yritän todistella jollekulle tuntemattomalle, kuinka usein käyn pr-toimistoissa tms. no se siitä..

25. helmikuuta 2010 klo 16.03  
Anonymous inke / issues kirjoitti...

Tunnustan - mä muistan puhuneeni korruptiokassista ennen poistumistani ja olen näköjään päätynyt kuvaankin. Hahahaa!

Ensi kerralla esittäydytään, eikö niin :)

5. maaliskuuta 2010 klo 20.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu