Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rockstar!

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Rockstar!

Rankka messuviikonloppu takana. Olin siis promoamassa uutta Rockstar Energy Colaa venemessuilla ja ihan mukavasti maistattaminen sujui. Tosin en edelleenkään ymmärrä, miksi messuilla töissä olevasta naisesta tulee Messukeskuksen tiloissa jotain yleistä riistaa, jota voi valokuvata salaa ja jolle voi heittää jotain tosi iljettävää läppää. Kaikki kunnia siis typyille, jotka pyörivät messuilla enemmänkin. Työ on oikeasti rankkaa, varsinkin jos lateksipöksyjen persuksissa lukee LÄMMIN TELAKOINTI! Onneksi meillä oli Erikan kanssa ihan tavalliset mustat farkut, mutta kanssasiskojen peppuja koristi em. teksti. Teksti on varmasti tallennettu aika monen messukävijän kameroille. Itse en olisi varmasti suostunut pukemaan edes mitään Rockstar-lateksipöksyjä - en edes vaikka palkkani olisi kaksinkertaistettu. 

Rockstar on siis vesijetteilijä Sammy Pajalinin sponsori ja tarjoilimme juomaa Sammyn jetiltä tähän tyyliin:

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Blogger annana kirjoitti...

Se lämmin telakointi -juttu oli aika irstas :D en ikinä pukeutuisi tollaiseen asuun :S T: toinen messutyöläinen

ja kiitos rockstar-maistiaisista, hyvää oli ja pirirsti kivasti:)

14. helmikuuta 2010 klo 23.11  
Anonymous Tea kirjoitti...

Moi,

milloin arvot palkinnon Facebook-faniryhmän kesken? Käsitin että olisit tehnyt sen viikonloppuna?

15. helmikuuta 2010 klo 12.51  
Blogger Piaf kirjoitti...

Hehee... ja mieti sitten niitä messutyttöjä jotka saavat osakseen pelkät bikinit, ja tehtävänä on esim. maata auton konepellillä. Siinä pitää varmaan aika tavalla psyykata itseään että "olen älyllinen olento, olen älyllinen olento, PR-tehtävät ovat hyödyllisiä tulevalle uralleni..."

15. helmikuuta 2010 klo 21.49  
Blogger sansu kirjoitti...

heippa,

luin tuolta sagan kommenttiboksista, että sulla olisi kokemusta hiustenpidennyksestä clip on -menetelmällä. olen itse miettinyt hiustenpidennystä, ja kiinnostuin sun hehkutuksen jälkeen ko. menetelmästä. miten kauan menee suunnilleen, että ne clip onit laittaa päähän? entä paljonkohan ne suunnilleen maksaa (itselläni on aika pitkä tukka luonnostaan), ja mikä olisi hyvä nettikauppa, josta tilata?:) kiitos jo etukäteen!

16. helmikuuta 2010 klo 10.50  
Blogger Irene kirjoitti...

annana: kiva että maistui! :D

tea: arvottu on :)

piaf: niinpä! :D mietittiin ihan samaa ja piti erikankin välillä hokea että "olen akateeminen nainen, olen akateeminen nainen" haha :)

sansu: joo olen clip onien vannoutunut fanittaja :) se on oikeesti aika mahtava tunne kun saa pestä ja kuivata nopeesti ja helposti tukan ja vasta sitten laittaa lisää karvoja päähän :) mulla menee kiinnityksessä arkena ehkä minuutti mut sit jos laitan oikein huolella niin ehkä 5 min jos sitäkään. mulla maksoi muistaakseni noin 40 e. kannattaa tilata hairtade.comista, sieltä saa halvalla. suomesta tilattuna (hairium.fi) maksaa 90 e. toiv. tästä oli hyötyä sulle! kysy jos joku jäi epäselväksi.

17. helmikuuta 2010 klo 13.11  
Blogger sansu kirjoitti...

kiitos paljon! toi 40e kuulostaa tosi vähältä, katsoin joitakin ruotsalaisia nettikauppoja niin postareineen olisi maksanut 120e. kuinka kauan sulla pysyy tukka hyvänä? entä miten paljon sitä pitää tilata? mulla on itsellä aika pitkä tukka, jonnekin puoleen selkään, mutta en kauheasti kaipaa pidennystä...

21. helmikuuta 2010 klo 10.47  
Blogger Irene kirjoitti...

se onkin 37 puntaa eli vähän enemmän kuin 40 e mutta kuitenkin halvimmat mihin oon törmännyt. mä käytän niitä tosi paljon ja oon käsitellyt niitä, kihartanut j suoristanut ja ovat pysyneet hyvänä..vähän tosin alkaa latvat harottaa, mutta nehän voi leikata. niitä tilataan ihan sellanen paketti, mikä riittää koko pään pidennykseen. ks. http://www.hairtrade.com/index.php/cPath/92_30_38

21. helmikuuta 2010 klo 13.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eipä ollut LÄMMIN TELAKOINTI pöksyt meidän valinta..Mutta noh työt on tehtävä silti, koska asiakashan on aina oikeassa? Lähes aina. Kyllähän siinä täytyy itselleen hokea juurikin tuota, olen älylinen olento settiä pitkin päivää ja sitten yrittää ottaa kaikki irstaimmatkin kommentit vastaan huumorilla, asenteella ja vastata niihin kumminkin asiallisesti ja hymyllä =)
-tanja,promo, venemessuilta.

8. maaliskuuta 2010 klo 12.42  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu