Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Puutarhassa

maanantai 1. helmikuuta 2010

Puutarhassa

Tukholman ostoksista sittenkin vasta huomenna. Tähän väliin vähän kivoja juttuja, joita katselin H&M:n brunssilla perjantaina. Bloggareille esiteltiin silloin kevät-kesä 2010 -mallistoa ja The Garden Collectionia.

 Taustalla Sharon ja hulvattomat Mimmi&Peppi.

Jenni ja haaremipökät


Miesten mallistosta seuraavat:


Seuraavassa kuvassa pieni katsaus The Garden Collectioniin. Kyseinen mallisto on mielenkiintoinen, sillä siinä on käytetty luomu- ja kierrätysmaeriaaleja. Kaikki vaatteet on valmistettu ympäristöä säästävistä materiaaleista tai kierrätysmuovista ja tekstiiliylijäämistä. Me likey!Tämän H&M Homen tyynyn haluaisin vain siksi, että kuvan hauva voisi hyvin olla oma koirani Enzo! Tiedä sitten Enskan salaisista mallikeikoista..

Tunnisteet: , ,

11 kommenttia:

Blogger emmi kirjoitti...

OI mitä juttuja! Meikäläinen bongaili jo vaikka mitä kivaa :> Tosin ne kivoimmat jutut jää ihan varmaan tulematta turkuun =(

1. helmikuuta 2010 klo 17.04  
Blogger ladyam kirjoitti...

Ihania juttuja kyllä, oi ja voi! Voisin kyllä veikkailla ettei noista mitään tuu tänne Tornioon saakka :/

1. helmikuuta 2010 klo 17.56  
Anonymous mii kirjoitti...

mahdatkohan muistaa et mitä noi sun must have- kuvassa oikealla olevat kengät makso? ihanat ne ainakin on! =)

1. helmikuuta 2010 klo 20.16  
Blogger Reetta kirjoitti...

Oi mä odotan mallistoa niin innolla. Nyt kun tosi moni blogi on sitä hehkuttanut niin en malta millään odottaa että tulee kauppoihin ja pääsee katseleen omia lemppareita tuosta mallistosta.

1. helmikuuta 2010 klo 23.12  
Anonymous marsu kirjoitti...

hei
osaatko sanoa milloin nuo vaatteet tulee kauppoihin? oliko siitä jotain puhetta siellä tilaisuudessa?
jäi niin kovasti himottamaan nuo yhdet lengät ja sitten se taivaallinen musta jakku kultakoristein. ooh

2. helmikuuta 2010 klo 10.01  
Blogger Irene kirjoitti...

emmi ja ladyam: ei auta sitten kun tulla tänne helsinkiin shoppailemaan! ;)

mii: en huomannut katsoa, eikä kaikissa ollut hintaakaan, mutta veikkaisin että sen 19,90 mitä usein tuollaiset kengät hm:ssä maksaa.

reetta: mäkin odotan innolla, että mikä iskee sitten varsinaisessa sovituksessa!

marsu: hmm joo olihan siellä puhetta mutta ne tulee niin eri aikoina että en nyt osaa tarkasti sanoa. muistaakseni tässä helmi/maaliskuussa pitäisi tulla!

2. helmikuuta 2010 klo 15.37  
Blogger Piret kirjoitti...

oi kukkabustier on saatava ! aivan upea.

2. helmikuuta 2010 klo 19.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla olis sulle muotiaiheinen kysymys:) en odota että sulla on valmista vastausta mutta arvioivaa ehkä. Ovatko niitin mielestäsi tulleet jäädäkseen (kuten esimerkiksi pillihousut) vai ovatko vain ohimenevä juttu.

3. helmikuuta 2010 klo 16.12  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: toi on todella hyvä kysymys, oon itekin miettinyt sitä. musta tuntuu että niittivillitys tuli niin räminällä ja nopeesti että se saattaa mennä yhtä nopsaa ohikin. toisaalta nykyään muodikkaat ihmiset ei välttämättä näytä enää samalta, on siis erilaisia tyylejä kuten esim rockahtavampi niittityyli ja sitten sellanen enemmän french chic tyyli. mulla on ihana musta niittilaukku zarasta ja uskon että käytän sitä vielä pitkään, näyttää varmasti hyvältä pelkistetyn asun kanssa vaikka niitit eivät enää olisikaan se it-juttu. toisaalta muutaman kuukauden päästä voin olla eri mieltä :) muodin suhteen ei voi olla varma. olen kuitenkin vähän sitäkin mieltä että jos tykkää jostain jutusta, ei ole niin tarkkaa onko se juuri nyt muodissa. tosi pahan kyssärin pistit, en pysty tähän antamaan mitään tyhjentävää vastausta, aika näyttää. tosin olen kuullut monelta jo nyt että niitit alkavat kyllästyttää enkä enää itsekään osta mitään uusia niittijuttuja.

3. helmikuuta 2010 klo 16.21  
Blogger Irene kirjoitti...

niin ja siis ton rock/chic -jutun pointti oli, että ne rockahtavammin pukeutuvat (kuten mielestäni minä) ehkä pukeutuvat niitteihin kauemmin :)

3. helmikuuta 2010 klo 16.23  
Blogger Elina kirjoitti...

aivan mahtavia juttuja, enkä mitenkään malta odottaa kevättä. tuolta mallistosta löytyy kyllä niin monta must have -juttua, että toivottavasti olisi mahdollisuus saada edes joku niistä itselle :)

esim. noi tuplasormukset on pakko saada! Glitterin versio on saanut jo niin monta kolhua, ettei sitä kohta voi enää ehjäksi sanoa. pirun maalipinta kun kuluu ja halkeilee.

3. helmikuuta 2010 klo 16.38  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu