Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Magiaa mahan täydeltä

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Magiaa mahan täydeltä

Kukapa ei haluaisi vetää ylleen farkkuja ja huomata peppunsa pienentyneen taianomaisesti hetkessä. KappAhliin ilmestyvät vielä tämän kuun aikana maagiset taikafarkut, jotka istuvat täydellisesti sekä muotoilevat kurvit kohdalleen. Ne hoikentavat ja antavat tukea niin pienissä kuin isoissa koissakin.

Kuulostaa suorastaan liian hyvältä ollakseen totta.  Farkkuja kehutaan niin mukaviksi, ettei niitä sovittamisen jälkeen haluaisi ottaa pois päältä ollenkaan. Onneksi Magic-farkkuja voi käydä kokeilemassa ennen kuin nielee aivan kaiken tästä taianomaisuudesta.

Mitä mieltä ovat kriittiset lukijat hoikentavista farkuista? Kipitättekö heti ostamaan pienemmän pyllyn toivossa vai suhtaudutteko skeptisemmin?   

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Blogger Silja kirjoitti...

Voisihan niitä käydä kokeilemassa, että pitääkö lupaus ja miettiä sitten uudelleen. :) En aina ihan luota näihin juttuihin kun tuo painovoima tahtoo olla usein vahvempi. :)

10. helmikuuta 2010 klo 11.36  
Blogger Sara kirjoitti...

Munkin mielipide on, että täytyy käydä sovittamassa!

10. helmikuuta 2010 klo 12.35  
Blogger Ninna kirjoitti...

Pakkohan se on käydä sovittamassa tän ensimmäisen naurukohtauksen jälkeen :DD Kuulostaa kyllä niin utopistiselta et huh heijaa! :D mulla on aina ollu farkkujen löytäminen todella vaikeaa ja sitten kun viimein löysin vuosi sitten täydelliset mun vartalolle, menin laihtumaan 10kg ihan yllättäen ja vahingossa, että se niistä pöksyistä :D

10. helmikuuta 2010 klo 12.39  
Blogger Lizzie kirjoitti...

Kyllä ne on ainakin tosi suosittuja olleet ;) Kokemusta ei itsellä kyllä ole ja tuskin tuleekaan, malli ei ihan ole minunlaiseni.

10. helmikuuta 2010 klo 12.59  
Blogger Riikka kirjoitti...

Pakko varmaan käydä sovittamassa, kuulostaa kyllä aika oudolta :D

10. helmikuuta 2010 klo 13.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"jotka istuvat täydellisesti"... mites tälläisille pienipeppusille ja pitkille ihmisille mahtavat sopia, pienentävät entisestään ? en ole löytänyt vielä sopivia tai täydellisesti istuvia farkkuja, aina ne alkavat roikkua takamuksesta.. eli täällä kaivataan farkkuja jotka antavat muotoa enemmän = )

10. helmikuuta 2010 klo 13.06  
Blogger Mirette kirjoitti...

Pakko käydä testaamassa :D

10. helmikuuta 2010 klo 13.29  
Blogger Mallu kirjoitti...

Suhtaudun skeptisemmin, täytyy myöntää;)

10. helmikuuta 2010 klo 16.00  
Blogger RagDoll kirjoitti...

"Kukapa ei haluaisi vetää ylleen farkkuja ja huomata peppunsa pienentyneen taianomaisesti hetkessä" MINÄ!! =D
Vaikka lantioni on leveä, peppuni on olemattoman pieni, joten ottaisin mielummin lisää muhkeutta, kuin pienennystä kiitos. ;)

10. helmikuuta 2010 klo 20.40  
Anonymous iita kirjoitti...

Näitä Magic farkkuja on ollut myynnissä jo syksyllä ja monikin skeptikko on niihin tykästynyt :) Nyt kevääksi on kaiketi tulossa laajempikin mallisto näitä farkkuja. Aiemminhan oli tarjolla vain 2 eri väriä. Kai ne pitäisi käydä testaamassa vaikkei olematon ja luiseva takamukseni kaipaisi tälläisiä taikatemppuja :D

10. helmikuuta 2010 klo 23.46  
Anonymous Möö kirjoitti...

uuh! jos mun pepa niihin farmareihin mahtuu niin kassalle mars!

11. helmikuuta 2010 klo 1.09  
Blogger Irene kirjoitti...

noniin, tämähän herättää tuntemuksia. musta tuntuu että myös pikkupeppuisten kannattaa käydä koklaamassa, jos nää nimittäin istuu täydellisesti kaikenkokoisille!

11. helmikuuta 2010 klo 14.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu