Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kettutyttö

perjantai 19. helmikuuta 2010

Kettutyttö

Tulin viikonlopun viettoon kotiin Harjavaltaan todetakseni jälleen kerran vanhojen vaatteiden varaston ehtymättömäksi luonnonvaraksi. Löysin muiden muassa kaikkea kukallista kesäksi (esim. kukkableiseri). Ehdottomasti kivoin ja ajankohtaisin löytö oli kuitenkin tämä Fjällrävenin takki. Olin juuri lukenut Stellan kettutakin metsästyksestä ja sitten löysinkin sattumalta romujen joukosta itselleni ihan täydellisen takin lopputalven pakkasiin. Kivaa vastapainoa turkeille. Uudet Topshopin nilkkuritkin sopivat takin kanssa kuin nyrkki silmään, vai mitä?


Jotenkin tosin tuntuu, että tuo takki katoaa aika pian yhden kleptomaanin vaatekaappiin. Sinne samaiseen, minne ovat kadonneet boyfriend-farkut ja karvalakkikin.

Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nyyh oisin kaivannut kuvaa siitä kukkableiseristä :((

19. helmikuuta 2010 klo 15.51  
Blogger Irene kirjoitti...

kuvaan sen kyllä ihan lähipäivinä :)

19. helmikuuta 2010 klo 16.07  
Blogger Annika kirjoitti...

tykkään kengistäs..!

19. helmikuuta 2010 klo 17.22  
Blogger eyecandy kirjoitti...

Tosi kiva asu ja ihan mahtavat kengät! :)

19. helmikuuta 2010 klo 20.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voihan! Mulla on melkein samanaiset kengät, tosin täysin varrettomina, mustina, tekonahkaisina, dinsko:sta. Noi olis niin täydelliset kevääks! :)

20. helmikuuta 2010 klo 19.24  
Anonymous Anksa kirjoitti...

Aiheeseen liittymättä, mutta kuitenkin kiitos Irene vinkeistä äitisi tuotteista! Onnistuin blogisi kautta löytämään monikäyttöisimmän ja hurjasti kehutun väänneltävän käärmekorun sekä täydellisesti oman kodin sisustukseen sopivan lehtikorin. Kiitokset vinkeistä siis! :)

22. helmikuuta 2010 klo 11.06  
Blogger misu kirjoitti...

aika tosi kivat noi kengät! oon harmitellu ku näillä keleillä on vaikee löytää sellasia kenkiä jotka sekä kestäis ton kylmyyden ja lumimäärän, mut omais silti korot!

22. helmikuuta 2010 klo 17.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu