Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Infoja

perjantai 26. helmikuuta 2010

Infoja

Pari ilmoitusluontoista asiaa. Olen huomenna lauantaina myymässä Valtterin kirpputorilla Vallilassa, joten tulkaapas tekemään löytöjä. Myynnissä on paljon kivoja ja hyväkuntoisia vaatteita, mukana myös ihan käyttämättömiä. Ja tulkaa ihan rohkeasti moikkamaan! Paikkamme löytynee tämän kartan avulla:

 
Kuva on vähän hämäävä, täältä kuvan alareunastahan sitä yleensä sisään tullaan eikä tuolta yläreunasta, missä lukee sisäänkäynti.

Sitten vielä vähän Iltiksen blogista, kun en eilen ehtinyt asiasta juuri kertoilla. Lisäsin tuonne sivupalkkiin linkin, mistä pääsee helposti lukemaan blogia ja se on nyt lisätty myös blogilistalle. Eli käykääpä tilaamassa. 

Blogi ei siis ole tällainen tavanomainen päiväkirjamainen lifestyle-blogi, jossa olisi päivän asuja ja muuta löpinää. Vastedes kirjoitan siis sinne kaikki asiallisemmat muotipohdinnat ja haastattelut. Blogin tarkoitus on siis olla otteeltaan vähän journalistisempi ja sieltä löytyy infoa yleisesti muodista eikä niinkään henk.koht. tyylistäni. Toivottavasti viihdytte toisenkin blogini parissa! Itse olen ainakin todella innoissani, sillä iltalehti.fi:hän on Suomen suosituin nettisaitti! Lukijoita siis toivon mukaan piisaa!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu