Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vastaa kyselyyn!

maanantai 18. tammikuuta 2010

Vastaa kyselyyn!

Sain s-postitse pyynnön auttaa Aalto-yliopistossa opiskelevaa tiimiä tekemään tutkimusta vaatteista. Vastasin siis anonyyminä muutamiin kysymyksiin netissä. Yritän aina auttaa opiskelijoita "hädässä", koska tiedän kokemuksesta, millaista on tehdä tutkimusta, johon tarvitsen ulkopuolisia informantteja. Tuntuu kivalta väkertää tutkimuksen parissa, kun informantitkin ovat tehneet parhaansa. Aaltolaisten tutkimukseen voivat osallistua muutkin, vastaamiseen kuluu enintään 10 minuuttia.Autetaanpa kaikki Aallon porukkaa vastaamalla kysymyksiin täällä!

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Anonymous Hanna kirjoitti...

Eri asia tietty on, vääristääkö tämä otantaa nyt, jos kohderyhmänä on ollut esim. HY:n opiskelijat tms.

18. tammikuuta 2010 klo 19.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei sä kun olet noitä LV:n vitagelaukkuja itsellesi hankkinut, niin mistä tiedät, että laukku on aito? Olen itse katsellut yhtä vintagemallia, mitä myyjä väittää aidoksi, laukun date code on VI863. Tiedätkö jotain paikkaa, mistä asian voisi tarkistaa? Kiitos jo valmiiksi, jos vastaat! :)

19. tammikuuta 2010 klo 11.20  
Blogger Irene kirjoitti...

hanna: minua kehotettiin linkittämään tämä kysely blogiini :)

anonyymi: mä oon hankkinut vaan yhen, toinen lv on uusi. mä luotin liikkeen omistajan sanaan koska ostin laukun yhdestä maailman kuuluisimmasta vintageliikkeestä. muistaakseni aurora (auroranhenkarit.indiedays.com)mainitsi kerran blogissaan paikan (netissä) missä voi varmistaa jotenkin laukun aitouden, kysypä häneltä vielä tarkemmin!

19. tammikuuta 2010 klo 16.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu