Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vapis!

perjantai 15. tammikuuta 2010

Vapis!

Kävimme eilen Jennan kanssa kahvittelureissullamme myös vähän shoppailemassa Vapaa-Valinnassa, joka on siis sellainen Halpa-Hallin ja Tarjoustalon kaltainen kauppa, mistä löytää ihan kaikkea vaatteista ja meikeistä koiranruokaan ja Iittalan astioihin. Tämä selitys siksi, ettei esimerkiksi Helsingistä löydy VV:tä ja kaikki hkiläiset tuttavani aina innostuvat ostelemaan Harjavaltaan tullessaan Vapiksesta kaikkea mahdollista kalanmaksaöljystä halpoihin karkkeihin. Minun piti mennä vain Jennan seuraksi etsimään Lenni-koiralle töppösiä, mutta kosmetiikkaosastolle olikin tullut kaikkea kivaa uutta ja lähdinkin kaupasta parikymppiä köyhempänä ja muutama uusi puteli repussani. Hyllyille oli tullut mm. uutta Eveline-tuotesarjaa, jota ei ole testattu eläimilla ja mukaani lähtikin vartalo- ja kasvovoide sekä ripsiväri kyseiseltä merkiltä: halpaa hyvällä omatunnolla.
En voi vastustaa mitään, mikä tuoksuu kookokselta.Onnistuinpa sitten ottamaan tämän kuvan juurikin siltä puolanpuoleiselta osalta purnukkaa ;)

Lisäksi mukaani lähti lempparimerkkini Biorichin meikinpoistovaahto. Tykkään kovasti tämän merkin voiteista ja meikinpoistosaippua ja -vaahto ovat ihan omaa luokkaansa! Silmiäkään ei tarvitse kuin vähän pyyhkäistä, niin johan ovat ripsivärit viemärissä. Lisäksi tämä tuoksuu herkullisesti melonilta!Tässä meikäläisen suosikkikuva, joka löytyy siis Evelinen ja Biorichin purkkien kyljistä:Eilisen farkkutakkilöydön kanssa tein toisenkin kivan löydön: äidin vanha reppu! Saimme muiden bloggareiden kanssa jokin aika sitten Gina Tricotin goodie bagissa vähän samannäköisen repun, mutta tämä on vähän kivempi yksityiskohtineen:

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikö noi Eveline meikit ole aika paskoja?

15. tammikuuta 2010 klo 15.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

^ Olipas taas asiallinen kommentti. Mutta niin, itsekin mietin, et mikä on noiden tuotteiden laatu?

15. tammikuuta 2010 klo 18.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ai kamala mikä reppu. soooo 90's.

15. tammikuuta 2010 klo 20.56  
Blogger Riikka kirjoitti...

Ihana reppu! Sehän on melkeen samanlainen kun esim. lidexissäkin on ollut myynnissä! Tässä taas huomaa, että kannattaa tarkasti miettiä mitä vanhoja kamoja myy/heittää pois :)

15. tammikuuta 2010 klo 21.14  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymit: ihan yhtä laadukkaita on kuin kaikki muutkin mun halpiskosmet..ei oo tapana ostaa mitään huippukallista.

anonyymi: no sieltäpä se nimenomaan onkin, ootkos kuullut siitä että yleensä muoti-ilmiöt tulee menneiltä vuosikymmeniltä..?

riikka: joo se lindexin versio on makein minkä oon nähnyt! mutta on se ginankin ihan kiva, tuossa mamman vanhassa oli tosiaan vaan enemmän kivoja yksityiskohtia. äitin vanhat kamat on tosiaan ihan aarreaitta, kun se on aika vähän mitään heittänyt pois! taidan itsekin säästellä tuleville sukupolville :D

16. tammikuuta 2010 klo 12.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no anteeksi kovasti 2.anonyymi varsin raju kielen käyttöni. tarkoitukseni ei ollut suinkaan järkyttää pieniä lukijoita, eikä arvostella käyttääkö joku kallista vai edullista kosmetiikkaa. :)

16. tammikuuta 2010 klo 16.03  
Blogger Daphnion kirjoitti...

Vapiksesta tai vastaavista löytyy aina parhaat kosmetiikat hyvillä hinnoilla. :)

20. tammikuuta 2010 klo 13.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mites tuo ripsiväri, onko tuntunut ihan hyvältä? Onko se jokin 16h kestävä vai mitä? :) Näin tänään mainoksen noista Eveline kosmetiikasta ja innostuin ni siksi kyselen!

-Sateenkaari87

15. helmikuuta 2010 klo 19.29  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu