Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ulkoasumuutoksia ja korviksia

maanantai 11. tammikuuta 2010

Ulkoasumuutoksia ja korviksia

Anteeksi tämä päättämättömyyteni blogin ulkoasun suhteen. Nyt sain vihdoin tästä sen näköisen, kuin halusin. Paljon ideoita, vähän taitoa toteuttaa. Parannusehdotuksia otetaan vastaan.Toivon mukaan tämä ulkoasu nyt olisi vähän pidempään käytössä!

Tässäpä vielä yksi kuva Auroran kamerasta viikonlopun bileistä. Niin kuin A jo mainitsikin omassa blogissaan, korvikseni oli siis tehty JC:n riipuksesta. Oli työn ja tuskan takana löytää mistään korvista, joka sopisi vain yhteen korvan, toispuoleisen tukkani kaveriksi. Mitään ei tosiaan ensin löytynyt, vaikka kolusin koko Helsingin, mutta vihdoin JC:ssä tärppäsi. Tosin jouduin sitten vähän askartelemaan. Kuvassa siis riipus ja korvis, josta otin koukun.


Tunnisteet:

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kysyn nyt sun mielipidettä eräästä asiasta, kannattaako mielestäsi tässä vaiheessa enää ostaa ylipolvensaappaita, ovatkohan ensi syksynä jo "vanha juttu", vaikka samapahan tuo toisaalta jos omaan silmään näyttää kivalta. Mutta kuitenkin, olen opiskelijana arka ostamaan (taloudellisen tilanteen vuoksi) mitään yhden talven trendejä, mutta ylipolvensaappaat houkuttelisivat.

11. tammikuuta 2010 klo 21.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva toi korvis. Vitsi kun en itse osaa tehdä mitään koruja :)

11. tammikuuta 2010 klo 22.03  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: ehdottomasti mun mielestä kannattaa hankkia, mä ainakin aion! en usko että ovat yhden talven trendi ja jos nyt ostat (muista alet!) niin voit käyttää niitä pitkälle kevääseen :) mä oon käyttänyt sitä paitsi ylipolvensaappaita jo monta vuotta eli eivät mun mielestä ole tosiaan mikään pikatrendi :)

kata: kiitos, mutta tuossa meni joku 2 min :) eli osaat varmasti. irrotin vain yhden rinkulan siitä riipuksesta niin sain ketjun pois ja pujotin yhdestä korviksesta sen koukun tuohon koruun :) helppoa!

11. tammikuuta 2010 klo 23.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu