Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Talvimaisemia

tiistai 12. tammikuuta 2010

Talvimaisemia

En ikinä kyllästy tuohon talvimaisemaan enkä malta olla kuvaamatta luontoa, vaikka isä varoitteli, että nämä kuvat nyt on nähty moneen kertaan. Olen siis nyt väsäilemässä gradua Harjavallassa ja innostuin kuvailemaan vähän kotipihan kauneutta, kun kaikki on valkoista.pihatie


Lumi saa näköjään koiratkin ihan pois tolaltaan...


...ja omistajan sadistiseksi. Keksin heittää Dinon lumihankeen.

Tunnisteet:

20 kommenttia:

Blogger tipitii kirjoitti...

Kauniita kuvia, mutta sitähän se maisema tuolla ulkona onkin. Pitäisi muistaa nauttia näistä kauniista näkymistä, kun kerrankin on paljon lunta ja kaikkialla on satumaisen ihanaa :)

12. tammikuuta 2010 klo 15.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo Dino tuolla hangessa :'D

12. tammikuuta 2010 klo 16.02  
Blogger Sara kirjoitti...

Upea toi kuva missä on pihatie, ihanan näköistä! :)

12. tammikuuta 2010 klo 16.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Et ole ainoa sadisti, itsekin viskasin kissan koskemattomaan lumihankeen hetken mielijohteesta. Kissa ei ollut tosin moksiskaan, päinvastoin! :D

-Janika

12. tammikuuta 2010 klo 16.49  
Blogger Irene kirjoitti...

tipitii: niinpä, tää on just sitä parasta talvea!

Anonyymi: joo, tai tossa asennossa se oli ihan puol sekuntia, kuva on just siitä hetkestä kun se mätkähti hankeen. Se tuli aikaa nopsaa pois sieltä ;)

Sara: kiitos!

Anonyymi-Janika: No eipä dinoakaan hirveesti haitannut, ihmetteli varmaan vaan että mitä ideaa tässäkin nyt taas oli ;)

12. tammikuuta 2010 klo 16.56  
Blogger LAPIZLAZ kirjoitti...

Beautiful photos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. tammikuuta 2010 klo 18.50  
Blogger Jenna kirjoitti...

Upeita talvisia kuvia!

12. tammikuuta 2010 klo 20.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei irene, kerro lisää sun gradusta :) mistä aiheesta, mikä fiilis, millä aikataululla?
olen toinen mokoma itte, siksi niin utelias!

12. tammikuuta 2010 klo 21.18  
Blogger Kata kirjoitti...

Ihania kuvia. Talvi on kyllä tosi kaunis, kunhan se ei mene sinne miinus viiteentoista asteeseen.

Kiitos muuten neuvosta tuon aikaisemman postauksen korviksen tekemisestä. Ehkä tällainenkin tumpelo kuin minä ehkä nyt onnistuu tästä edespäin korujen askartelussa hiukan paremmin :)

12. tammikuuta 2010 klo 22.23  
Blogger Irene kirjoitti...

labizlaz: thanks :)

jenna: kiitos!

anonyymi: erikoisalana siis sosiolingvistiikka ja tarkemmin kansandialektologia, gradun aiheena harjavaltalaisnuorten murreasenteet. valmistun tod.näk ensi syksynä eli ihan aika leppoisasti saan gradua tässä väsäillä :) kun ei muuta koulua juuri ole. ihan hyvällä fiiliksellä ollaan, koska aihe on todella lähellä sydäntä ja olen oikeasti kiinnostunut siitä :) eli ei mitään hampaat irvessä -touhua.. paljon onnea sulle koitokseen!

kata: kiitos, mulla sama homma etten kestä pakkasta. mut luonto on kaunis :) joo tolla leikkaa-liimaa -systeemillä onnistumme me tumpelotkin ;)

12. tammikuuta 2010 klo 23.50  
Blogger Juliet kirjoitti...

Talvinen luonto on parhautta!

13. tammikuuta 2010 klo 10.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Koiristanne puheen ollen. Kannattaa pitää ne kiinni pihalla, ei ole kiva kulkea ohi kun koira lähtee perään ja nappaa takin helmasta kiinni! Eikä kuulemma ole ensimmäinen kerta kun näin käy.

13. tammikuuta 2010 klo 12.13  
Blogger Irene kirjoitti...

kuvissa olevat koirat eivät asu tilallamme, eivätkä taatusti nappaa takinhelmasta kiinni yhtään ketään. puhut "naapurissa" asuvista koirista, joille toivon mukaan pian rakennetaan aitaus.

13. tammikuuta 2010 klo 12.27  
Blogger Pau kirjoitti...

Kauniita kuvia. Talvista maisemaa on ihana katsella sisätiloista, mieluusti teekuppi kädessä. Ei tämmöinen vilukissa kovissa pakkasissa pärjää. :)

13. tammikuuta 2010 klo 20.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Dalmiatialainen se ainakin oli, joka takista kiinni nappasi. "Naapurissanne" sellainen ilmeisesti on. Koiran tulee olla kytkettynä tai välittömästi kytkettävissä tai aidatulla alueella.

14. tammikuuta 2010 klo 12.27  
Blogger Irene kirjoitti...

Pau: joo en mäkään kovista pakkasista tykkää, mutta ikkunasta on kiva katsella :)

anonyymi:

a) puhut ilmeisesti allusta (joka on tosiaan naapurin koira) ja totuus tästä koirasta on se, että kenellekään se ei pahaa ole tehnyt eikä taatusti tee, kiltimpää koiraa saa etsiä. jos se on takista napannut, niin se on pentuuttaan halunnut leikkiä, ymmärrän toki ettei tunnu kivalta jos ei koiria tunne. allu ei ymmärrä itse kuinka iso se on ja yrittää jatkuvasti hypätä esim. syliin.

b) en itse asu tässä talossa, vaan helsingissä joten minulla ei ole asiaan kovasti sananvaltaa. isäni on asunut tässä talossa yli 70 vuotta ja hän lähinnä viis veisaa jos ihmiset eivät tykkää hänen pihapiirissään juoksevista koirista. koiria on nimittäin vilissyt tässä pihassa vuosikymmenien ajan. ennen vanhaan, isäni lapsuudessa, pihassa juoksi vapaana äkäiset rottweilerit. silloin ohi kulkevat ihmiset eivät ottaneet niin vakavasti asioita ja postinjakakin vain polki pyörällään vähän rivakammin kun rottweiler räykytti vieressä. isä sanoo että aika monet ohi kulkevat ihmiset ovat aivan liian herkkänahkaisia, eikä siis jaksa välittää ihmisten mielipiteistä. allu kun kuitenkin on kiltti kuin lammas eikä sitä tarvitse pelätä.

c) toivon myös että ihmiset ottavat huomioon että navetan takana kulkeva kävely/pyörätie on meidän tilamme tontilla. tie on siis teoriassa meidän. siinä siis on aivan turha ihmetellä juoksevia koiria. omassa pihassaan koirat nimittäin saavat olla.

yritän toki koko ajan sanoa tällä tilalla asuville ihmisille, että tähän rakennettaisiin aitaus, sillä rakastan joka ikistä koiraa joka täällä asuu, enkä kestä sitä että jonain päivänä joku hullu koiranvihaaja tekee jotain koiralle joka on vapaana.

14. tammikuuta 2010 klo 12.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tokia ajat ja tavat muuttuu. kohtaan c)kommentoisin sen verran että koira lähti perään sillä tiellä, mikä menee koulun ohi, eli ei sillä pikkutiellä. valitettavasti toiset pelkäävät koiria kuollakseen, oli se iso tai pieni, aikuinen tai pentu. surullista se minunkin mielestäni on, jos koirat ovat vapaana pihalla, lähtevät ihmisten perään, pentuuttaan tai muuten, joku tosiaan voi hermostua asiasta niin, että saattaa koiralle tehdä jotain tai vaatia siltä henkeä pois.

14. tammikuuta 2010 klo 13.05  
Blogger Irene kirjoitti...

no henkeä nyt ei onneksi pois voi vaatia perään lähtemisestä, mutta toki minäkin toivon on että koirat saadaan pysymään pihassa, jotta ei tarvitse kuunella ihmisten mussutusta aiheesta.

14. tammikuuta 2010 klo 13.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei kannata lenkkeillä sellaisilla alueilla joissa kakka pääsee housuun!

15. tammikuuta 2010 klo 9.19  
Blogger Irene kirjoitti...

^hahaha

15. tammikuuta 2010 klo 18.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu