Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Löytö

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Löytö

Enpä sitten ole käynyt ainakaan yli vuoteen kirppiksillä, vaikka ennen vanhaan olin varsinainen 2nd hand -haukka. Joku lukija joskus ihmettelikin, miksei blogissani ole näkynyt enää mitään kivoja kirppislöytöjä. En tosiaan ole pitkään aikaan astunut jalallanikaan kirppareille, enkä osaa sanoa mitään järkevää syytä siihen. Ehkä nyt kun vuokrani juuri nousi kaksinkertaiseksi, alan taas luottaa kirppiskamaan.

Eilen kuitenkin poikkesin Iso-Roban Fidalle ihan sattumalta, kun kävelin ko. kadulla muutenkin. Fidalla oli vieläpä kaikki vaatteet puoleen hintaan -ale. Löysin ihanan tekoturkistakin joka maksoi 15 e enkä sitä kassalle kiikuttaessani edes muistanut, että saan sen puoleen hintaan. Kun myyjä pyysi 7,5 euroa olin luonnollisesti vielä iloisempi löydöstäni.
Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

koskas sitä kynsilakka postausta?

6. tammikuuta 2010 klo 16.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

osaisitko muuten sanoa tai veikata, että mitkä olisi sun mielestä tämän kesän vaatejutut? mitkä siis voisi olla in, ja mistä itse ainakin tykkäät?
niin ja hei. se sun lempparivaate postaus olisi kiva kun nyt sanoit että postaus ehdotuksia otat vastaan!:)

6. tammikuuta 2010 klo 17.24  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: ens viikolla!

anonyymi: joo koitan toteuttaa sun toiveen mahd pian :) ens kesän juttuja on kultaiset korut ja koruröykkiöt ja korkeat kiilakorot. Ja ainahan kesäisin trendivärit haalistuu, eli mustan tilalle tulee harmaata jne :) lisää täältä: http://mademoisellepigalle.blogspot.com/2009/08/finnish-catwalk-2.html

7. tammikuuta 2010 klo 23.08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu