Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Iik Edward!

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Iik Edward!

Olin eilen Piialla Jennan ja Reetan kanssa epävirallisessa Edward Cullen / Robert Pattinson / Twilight -fanikerhon kokoontumisessa. Telkkarista tuli nimittäin Ellen DeGeneres Show, missä vieraana oli R. Pattinson. Olin vähän kuokkimassa tilaisuudessa, sillä olen kai joku kummallinen luonnonoikku - en nimittäin pidä Pattinsonia mitenkään kiljuttavan ihanana. Ihan söpö nuori jäbä, ei sen kummempaa. Twilight-saagaan olen kuitenkin koukussa ja Edward Cullen on ihan ihana. Mielestäni hän on myös huomattavasti paremman näköinen kuin Robert Pattinson.
Luettavana minulla on nyt toinen osa eli Uusikuu. Houkutus oli toki mielenkiintoinen, mutta ehkä vähän liian siirappinen minun makuuni. Lisäksi siinä kirjan kohderyhmä oli aika selkeästi teini-ikäiset, kun taas kakkosta lukee mielestäni innokkaammin tällainen keski-ikäinenkin ;) Eilen sain pääni tyynyyn vasta joskus aamuyön tunteina, kun en malttanut lopettaa kirjan lukemista.

Kaikesta siirappisuudestaan huolimatta Twilight pelasti minut tyhjyydeltä, jonka Millenium-trilogian loppuun lukeminen minuun jätti.Tähän loppuun vielä faniklubin olemassaolon kohokohta: Jenna ja Reetta Robertin kanssa yhteiskuvassa fanipaidat päällään ;) Minä tyydyin jäämään kameran taakse, sillä kuten sanottu, Robert on omasta mielestäni ihan taviskolli. 

Mitä mieltä muut ovat? Robert Pattinson, HOT / NOT? Entä mitä sanotte Twilightista, kaunista vai ihan kuraa?

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Anonymous Emilia kirjoitti...

Robert on HOT HOT HOT <3 Twilightejä oon vaan leffoina katsonu, kirjoihin en oo vielä päässy käsiksi :) Leffoissa vois Bellan näyttelijä olla ehkä miljoona kertaa parempi (esim minä ;))

13. tammikuuta 2010 klo 15.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

:) Oon sun kanssa ihan samaa mieltä tosta Pattinsonista. :) En tykkää oikeen Robertista. :G Mutta ei sen ul´konäössä oo mitään vikaa :) Kivaa että on samalla tavalla ajattelioita. ;)

13. tammikuuta 2010 klo 15.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Robert Pattinsonia paremman näköistä ei ole olemassakaan..mmmmm..... :))

13. tammikuuta 2010 klo 16.11  
Blogger Irene kirjoitti...

Emilia: kirjat on paljon parempia, tai siis ainakin ykkösosa kirjana huomattavasti parempi kuin leffa! bella on ihan kaunis leffassa mutta hirvee ylinäyttelijä!

anonyymi: ei toki, ihan näpsäkän näköinen se on, mutta ei mikään täydellisyyden ruumiillistuma mun mielestä (kuten edward cullen) :)

13. tammikuuta 2010 klo 16.11  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: onpa! moniakin ;)

13. tammikuuta 2010 klo 16.11  
Blogger BIG-R kirjoitti...

Katoin eilen saman jakson ! aww sen brittiaksentti on superihana <3 ja nauru *v*

13. tammikuuta 2010 klo 16.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ellen DeGeneres, ei Generes :D

13. tammikuuta 2010 klo 16.34  
Blogger Milja/Vendeta kirjoitti...

Mä oon niin anti-Twilight :D Sain joululahjaks kaks ekaa kirjaa suomeks ja vihasin sitä ekaa. Luin sen tuskissani loppuun, että voisin vauhkota romaanin huonoudesta sit olan takaa :D Kakkoseen en oo koskenut, en oo löytänyt sisäistä masokistia vielä sen vertaa... Osittain voi varmaan syyttää myös kökköä suomennosta, mutta yleisesti muhun ei imelä romantiikka muutenkaan uppoa. Oon aivan liian kyyninen :D

Leffatkin on mielestäni aika kuraa, mutta kyllä mä noi ilmestyneet katsoin loppuun silti. En fiiliksissä, mutta pysyin kuitenkin hereillä :) Ja halusin tosiaan molemmat myös nähdä ihan omasta tahdosta :D Pattison on Twilighteissa musta vähän ällö jopa ja ykkösleffassa sen näytteleminen Edwardin ja Bellan ekassa kohtaamisessa (kun se yökkii siellä luokassa...) oli niin huvittavaa, että takanaistuvien fanien tyrmistykseksi mä purskahdin kaverin kanssa nauruun :D Ja en mä nyt sanoisi, että sen ulkoäössä mitään vikaa on, ite kattelin sitä ihan tyytyväisenä esim. nelospotterissa. Mutta tosiaan PALJON kuumempia miehiä on maailma (ONNEKS) pullollaan :P

Ps. Mä inhoan myös Edward Cullenia hahmona, se on niin käsittämättömän korni, että tän kyynikon tekee fyysisesti pahaa. Tän tilityksen kaikki twilightfanit tulee mukiloimaan mut... ;)

13. tammikuuta 2010 klo 16.40  
Blogger Sara kirjoitti...

Nopeesti kun vaan vilkasin niin katoin että tossa kuvassa on oikeesti Rob :D:D Mutta oon kyllä ihan samaa mieltä, vaikka mä oonkin just tän ikäinen että mun pitäis juosta kiljuen Robertin perässä (oon siis 16), niin ei se ihan hirveästi nappaa. Edward on kyllä ihana, ja kaikki neljä kirjaa todella hyviä. Elokuvat aika kuraa..

13. tammikuuta 2010 klo 17.30  
Blogger Piina kirjoitti...

HOTHOTHOT! Hoteista hotein!!!

13. tammikuuta 2010 klo 18.10  
Blogger Irene kirjoitti...

big-r: ai mä sit taas sanoin tytöil et toi olis paljon sexympi jos se puhuis amerikkalaisittain ;) en tiiä miksen tykkää brittiaksentista :/

Anonyymi: done ;)

Milja: mä en kestänyt yhtään sitä bellaa leffassa ja muutenkin joo olihan se aika korni :/ mut oikeesti kakkoskirja on paljon parempi kuin ykkönen! toisaalta jos et oo yhtään romantikko niin ei sun ehkä kannata sitä väkisin lukee ;)

sara: eli siis toisin sanoen oon ihan loistava photoshoppaaja ;))

Piina: ootko sitä mieltä oikeesti että robert on hottis vai robert esittämässä edwardia? niissä nimittäin on mun mielestä eroa.. :)

13. tammikuuta 2010 klo 18.44  
Anonymous viv kirjoitti...

Robert on niiiiin ihastuttava ja komea! Mutta ei Edward.

13. tammikuuta 2010 klo 19.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hothothot<3

Vaikka olenkin iältäni jo yli kohderyhmän, niin uppoaa kyllä silti ja kovaa :) Houkutus-elokuva tosin oli täysi paska, mutta Uusikuuta katsoo jo erittäin mielellään. Kirjat ovat varmastikin parhaita mitä olen koskaan lukenut, tähän mennessä ainakin.

14. tammikuuta 2010 klo 0.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Twilight on täyttä KURAA! Olen kyllä lukenut kirjat ja nähnyt leffat, eli tietämättömyydestä ei ole kyse. En vain ymmärrä miksi niitä ihannoidaan niin kauheasti. Syitä siihen, miksi en pidä Twilightista eivät ole saagan genre, teema tai juoni (tai no oikeastaan juoni ON aika kökkö ja ennalta-arvattava ja luulee itsestään liikoja)... Twilightilla voisi olla avaimet parempaan, mutta ainakin minun mielestäni se on TODELLA korni, kliseinen kiiltokuvamainen satu. En ymmärrä, miten jotkut voivat pitää Twilightia hyvänä kirjallisuutena!

Robert Pattinson sen sijaan on todella hottis ;)

14. tammikuuta 2010 klo 17.46  
Blogger Vanessa kirjoitti...

::) muutunpas tosta anonyymistä epäanonyymiksi ja sanon että: oon sun kanssa ihan samaa mieltä. :))
Edward on jotaki mitä ei voi valkokankaalle väsätä. :)

14. tammikuuta 2010 klo 18.30  
Anonymous Tinsku kirjoitti...

Rakastan Edwardia ja Pattinsonia, mutta en Pattinsonia Edwardina :D

14. tammikuuta 2010 klo 23.33  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu