Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Arkimeikki

maanantai 4. tammikuuta 2010

Arkimeikki

Eräs uusi lukija toivoili postausta käyttämistäni meikeistä ja tässä tulee arkimeikkini aat ja oot. Tänne saa muutenkin heitellä postaustoivomuksia, koska välillä saattaa olla bloggaajallakin inspiraatio hukassa :)

Tässä siis yleisimmin käytetyt meikkini:



1. Lumene Natural Code Mineral Powder, sävy 14 (Latte) -  perushyvä meikkipuuteri, jonka peili on kierätettävä. Uusi purkki tulee siis aina ilman peiliä, jonka voi siirtää vanhasta puuterista.

2. Lumene Mineral Eyebrow Pencil, sävy 2 (harmaanruskea) - kulmakynä, ilman sitä en tulisi toimeen. Vaikka en muuten meikkaisi, kulmissa on aina väriä. Kulmakarvani ovat niin harvat ja vaaleat, että tämä on elintärkeä. Lisäksi laitan kulmiin aina vähän ripsiväriä.

3. Lumene Eye Glamouriser Eyeliner - olen siirtynyt täysin nestemäiseen rajaukseen. Vaatii harjoittelua.

4. Avon Big Colour - nestemäinen luomivärikynä. Tämä on kätevä kiireessä. Teen tummemmalla sävyllä (burnished copper) kolmiot silmänurkkiin ja levitän sormella. Tähän siis menee ehkä kolme sekuntia ;) Näin:


5. Lumene valokynä - en ymmärrä, miten olen voinut elää 23 vuotta ilman valokynää.

6. Body Shopin meikkisiveltimet ovat luksusta! Tämä aurinkopuuterin levitykseen. Tosin tajusin eilen, että minulle taitaa sopia ennemmin poskipuna kuin aurinkopuuteri, ainakin näin talvella.

7. Lumene Extra Volume Mascara - tätä kulmiin ja ripsiin.

8. Joe Blasco Ultrabase Creme Foundation - TÄMÄ TUOTE PARANSI ELÄMÄNLAATUANI! Jaksan vielä viikon käytön jälkeen itsekin ihmetellä tätä! Ihoni on hormonivaihteluiden jälkeen todella pahannäköinen enkä mielelläni lähde ovesta ulos ilman kunnon pakkelikerrosta. Olen kokeillut kaikkea lääkärin määräämistä myrkkyvoiteista ja antibiooteista meikkivoiteisiin ja puuteriin, mutta tämä...tämä on se oikea! Voidetta ei tarvitse levittää paksulti ja se peittää silti täydellisesti. Eikä tämä ole edes sitä J.B:n peittävintä. Merkiltä löytyy tavaraa, joka peittää tatuoinnitkin. Näissä kuvissa ihoani ei ole paranneltu Photoshopilla vaan Joe Blascolla.


Joe Blascon purnukkani maksaa siis Cosme Shop -nettikaupassa 43,40. Hinta on korkeampi kuin niissä tuotteissa, joita yleensä olen kasvojeni epätasaisuuksien korjaamiseen hankkinut. Maksaisin kuitenkin siitä, että se tekee minusta päivittäin ihmisen näköisen vaikka kaksinkertaisen hinnan. J.B meikkivoiteen pigmenttipitoituus on lisäksi n. 60% eli se on hyvin riittoisa.

Kuvasta puuttuu Lumenen huulipuna, sävy 01 (Dancing Flame) jota on huulissani yllä olevassa kuvassa. Huulipuna kruunaa meikin!

Minulla on jemmassa yksi kynsilakkasuositus, mutta siitä lisää myöhemmin.

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger Jenni kirjoitti...

Mitäs sanoisit tuosta Joe Blascon meikkivoiteesta näin maallikkonäkökulmasta, että onkohan se turhan tujua kamaa pintakuivuuteen taipuvaiselle iholle? Kuulostaa aika unelma-tökötiltä. :)

5. tammikuuta 2010 klo 0.44  
Anonymous Satu kirjoitti...

hauska tosiaan nähdä millaisilla välineillä syntyy noin hyvää jälkeä!

itse olen todella huono ja laiska meikkaaja, joten on todella inspiroivaa nähdä miten sen VOISI tehdä..

..olen toden teolla miettinyt, että vihdoin yrittäisin opetella käyttämään muutakin kuin meikkipuuteria ja ripsiväriä. valokynän löysin sentään heräteostoksena (uudestaan yläasteen meikkitörttöilyn jälkeen) tänä talvena 21-vuotiaana. :)

muuten vielä kestän itseäni näin, mutta valokuvat aina paljastavat karun totuuden :S :)

(ja olen kuullut, että paremmilla visuaalisuuten vetoavilla avuilla saattaisi päästä tästä ikisinkkuudesta. itse veikkaan kyllä, että siihen vaadittaisiin vähän jotain muutakin. tosin, ei kai tässä enää voi jättää yhtään keinoa käyttämättä :D)

5. tammikuuta 2010 klo 1.29  
Blogger Essi kirjoitti...

Tuota Joe Blascon meikkivoidetta on myös tasaisin väliajoin tarjouksessa Sokoksella, muistaakseni hintaan 39,90 S-etukortilla! Viimeksi nyt keväällä oli tämä ihanainen tarjous, eiköhän se viimeistään ensi keväänä tule uudestaan :) Sieltä mä aina Joe Blasconi ostan, itsekään en ilman sitä voisi elää!! :D

Essi (Ersi ;))

5. tammikuuta 2010 klo 11.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm..saanko kysyä henk. koht. kysymyksen? Onko sulle siis ihan lääkäri todennu että sulla on akne? Ja mitä kaikkea hoitoja oot kokeillu? Ja sit semmonen vielä (ymmärrän jos et halua vastata) oletko kokeillu e-pillereitä aknen hoitoon? Auttoiko? Kiitos jos vastaat :) t. toinen hormonihyrrä :)

5. tammikuuta 2010 klo 17.29  
Blogger Irene kirjoitti...

jenni: tää on tuolta cosme shopista:"Hengittävä, ohut meikkivoidekerros sallii ihon oman kosteuden ja hien erityksen, iho ei kuivu eivätkä ihohuokoset tukkeudu. Meikkivoide antaa iholle tasaisen himmeän pinnan.

Joe Blasco -meikkivoide sisältää vain välttämättömän määrän säilöntäaineita, eikä tuotteessa ole lainkaan hajusteita. Se sopii tästä syystä myös herkkäihoisille ja allergikoille."

--> eli vaikuttais siltä että sopii mille tahansa iholle, ja mullakin on kuiva iho (vain t-alueella rasvainen) ja toi JB tuntuu hyvältä poskillakin ja silmänalusilla.

Satu: noo älä nyt, pojathan vaan tykkää luonnollisista tytöistä :) mutta voihan sitä tietysti joskus vähän panostaa :D

ersi: kiiiiitos tästä tiedosta, meen sinne sitten hamstraamaan kun on seuraavaks toi tarjous :)

anonyymi: joo mulle on kaksikin ihotautilääkäriä diagnosoinut aknen. oon kokeillu jotain vain reseptillä saatavaa voidetta mikä oli ihan kauheeta ja nyt on meneillään tetralysal-kuuri, mikä ei tunnu auttavan. mutta mun siskolla auttoi viikossa tuo tetralysal, eli kannattaa kuitenkin kokeilla! mulla itseasiassa alkoi akne siksi, että lopetin e-pillerit. mulle siis auttaisi parhaiten juuri pillerit tähän ihoon, mutta en muista syistä halua niitä syödä. seuraavaksi kai roacuttan-kuuri :/ se on sitten tujua kamaa, pitäisi lähtee finnit ja siinä samalla ihokin :D toivottavasti saat ihosi kuntoon! tää ei oo yhtään kivaa vaikka Joe Blasco tuokin vähän lohtua.

5. tammikuuta 2010 klo 18.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi pistät ripsiväriä kulmakarvoihin?

5. tammikuuta 2010 klo 20.44  
Anonymous Viikunapuu kirjoitti...

Älä suotta pelkää Roaccutania! Itse söin kuurin lukioaikoihin, ja SILLÄ se elämänlaatu todella parani! Eikä mulla ainakaan tullut mitään muita sivuvaikutuksia, kuin että huulet vähän kuivuivat tavallista nopsempaan, eivätkä hiukset rasvoittuneet entiseen tahtiin. Ja minulla oli siis jotakuinkin (varmaan?) samanlainen iho kuin sulla, posket varsin ok, mutta otsa-nenä-leuka (ja-rinta-selkä) -akselilla oli paljon paljon pientä näppyä.

Eli rohkeasti vaan Roaccutania syömään!

6. tammikuuta 2010 klo 0.06  
Anonymous Sisko kirjoitti...

Mulla taas meni Roa-kuurista maksa. Ei ole mielestäni riskin arvoista.

Kokeilepa Dr. Hauschkan rasvaisen ihon tuotteita, jotain kaoliinisavinaamiota (esim. Ola Henriksen) ja mineraalimeikkejä.

6. tammikuuta 2010 klo 0.52  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: no se on vähän kuin kulmakarvageeliä, mutta siinä on vielä väriä mikä on hyvä. se erottelee kulmakarvat kivasti ja saa aikaan mun mielestä luonnollisemman näköiset kulmat kuin jos meikkaisin pelkällä kynällä.

viikunapuu: joo se olis seuraavaks kokeilussa, kun tää tetralysal ei näytä auttavan. enhän mä kuitenkaan halua ikuisesti vaan peittää ihoani, kesällä olis esim ihan kiva jos ei olis koko ajan pakkelin peitossa :)

Sisko: eikö sulla sitten mittailtu maksa-arvoja? mulla ainakin heti katottiin kun aloitin tetralysalin. mulla on kato se, että en usko että nuo rasvaisen ihon tuotteet auttaa koska mulla ei periaatteessa ole rasvainen iho, vaan finnit johtuu hormoneista :(

6. tammikuuta 2010 klo 14.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noo jos alotat tuon roaccutanin syönnin niin joudut syömään kokoajan myös e-pillereitä. sellanen määräys nykyään. ja ihon täytyy olla aika pahassa kunnossa että sitä edes määrätään. senverran stydiä tavaraa.
lääkäreissä tietysti eroja!

6. tammikuuta 2010 klo 20.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Roacuttania voisin myös suositella! Kärsin kauan aknesta ja kyseinen lääke todella auttoi! Kova kuuri se on, mutta todella kaiken sen arvoinen! :)

6. tammikuuta 2010 klo 21.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippaliini. Kysyisin vielä onko tuo Joe Blascon tuote siis meikkivoide? vai käytätkö pohjustuksena tuota vai tosiaan ihan pelkäsään? pitääkö mattana pitkään?

Hei, sähän olet harjavallasta kotoisin? Nimittäin, mulla on myös akne, ja kärsin tavallisten pienten säännöllisten finnien lisäksi myös ikävistä kipeistä hormoninäpyistä. Olen kokeillut läpi kalleimmat apteekin tuotteet ja aknevoiteet, tabletteja en ole halunnut ottaa käyttöön lainkaan, vaikka olisi varmaan lohtu. Mutta siis palaan harjavaltaan, josta olen löytänyt avun, siellä on eräs kosmetologi, joka on erikoistunut akneihon hoitoon, hän tekee todella hyviä hoitoja ja myy liikkeessään tuotesarjaa nimeltä Bion, joka on tarkoitettu herkälle akneiholle, ja juuri myös hormonaaliseen akneen. Itse löysin avun näistä kasivperäisistä tuotteista, mainostan vain siksi, että tuotteet ovat oikeasti olleet todella avuksi, ja en tiedä mihin joutuisin ilman niitä. Ovat tyyriimpiä, mutta luotettavia ja todella riittoisia!

11. tammikuuta 2010 klo 19.38  
Blogger Irene kirjoitti...

kiitos roaccutan ja Bion-vinkeistä! toisaalta mä en pelkää yhtään lääkekuuriakaan. mutta tuo harjis-kosmetologi ja bion kuulostaa mahtavalta! kiitos tiedosta vielä! voitko kertoa nimen, täällä on nimittäin muutamia kosmetologeja, eli ketä tarkoitata?

11. tammikuuta 2010 klo 21.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu