Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Alejuttuja

perjantai 22. tammikuuta 2010

Alejuttuja

Minäkin olen monen muun bloggaajan tavoin yrittänyt olla villiintymättä kaupoissa ale-houkutuksista huolimatta. Viikon kuluttua koittaa nimittäin blogiristeily ja kauan odotettu päivä Tukholmassa. Pieniä juttuja on kuitenkin tarttunut mukaan viime päivinä, ale kun kiihtyy ja monet kivat jutut maksavat vain muutaman hassun euron. Tämä turkiskauluri lähti H&M:stä kolmella eurolla.


Kuvan korvikset ovat Ginasta, ja maksoivat 1,90 e, alunperin 15,90!


Kotona tajusin, että olisi ehkä kannattanut ostaa toinenkin mokoma, siitä voisi kehitellä Dinolle takin. Raukka on näillä keleillä aivan jäässä. Mätsäisi asu ainakin hihnan toiseen päähän ;)Dindelle ostin Stockalta Kong-merkkisen lelun, jollaista en ole ennen raaskinut ostaa niiden korkeiden hintojen takia. Dino kun yleensä tekee tuon kokoisesta kumilelusta selvää kymmenessä minuutissa.Yritä siinä sitten selittää, että et viittis olla tuhoamatta sitä, kun mamma maksoi siitä just kympin. Kongiin kannattaa kuitenkin panostaa, sillä sitä ei kuulemma voimakkaammilla leuoilla varustettu koirakaan saa rikki. Tosin Dinon ale-lelu on seniormallia, eli saas nähdä, miten kestää. Ihan pieniä palasia Dino on saanut siitä jo kiskottua.

Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

milloin muuten paljastat sen sun salaisen jutun, jota varten vaatekriiseilit paria postausta aiemmin? :----D

22. tammikuuta 2010 klo 22.18  
Blogger Mirette kirjoitti...

Dino on söpis!

22. tammikuuta 2010 klo 23.51  
Anonymous Ninni kirjoitti...

Noita kongeja myydään myös joinain extreme-versiona, joiden pitäis kestää hampaita vielä paremmin. Meillä on sama ongelma kaikkien lelujen suhteen joten sellainen olis harkinnassa.

23. tammikuuta 2010 klo 11.16  
Blogger aba kirjoitti...

Leppoisan sympaattinen tuo Dino. :')

23. tammikuuta 2010 klo 13.20  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: mmm, varmaan aika pian, en osaa vielä snaoa :)

Mirette: dino kiittää!

Ninni: joo kuulemma musta on oikeen superkestävä! dinolle tuskin osta enää muita koska muuten on kämppä aina täynnä pientä kuminpalasta :)

aba: sellainen se on! :)

23. tammikuuta 2010 klo 17.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja kongiin voi siis myös tunkea esim. osan koiran ruoasta, niin se saa toimintaa! Kongeja käytetään myös rauhoittumiseen: jos jossain vaiheessa menee kierrokset yli niin eikun sulatettuja nappuloita, tai vaikka maksalaatikkoa / riisi-sei-seosta / mitä vaan sekaan ja koiralla menee kevyesti puoli tuntia hommaillessa. Samalla kierrokset laskee :).

24. tammikuuta 2010 klo 21.19  
Anonymous tyttö kirjoitti...

minkä ikäinen isäsi on? entä mitä on tehnyt työkseen?

24. tammikuuta 2010 klo 21.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Alun perin kirjoitetaan erikseen. ;)

25. tammikuuta 2010 klo 12.41  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: joo näin mäkin oon ymmärtänyt!

tyttö: miksi kysyt? :D

anonyymi: kun on 5 vuotta opiskellut omaa äidinkieltä yliopistossa, on joko natsi kielipoliisi tai sitten ei jaksa enää pingottaa niin kauheesti. mä oon toi jälkimmäinen ;)

26. tammikuuta 2010 klo 11.44  
Blogger Inkku kirjoitti...

Meillä on samanlainen kongi Brutuksella :) Pennun puruluustolle just sopiva, kun on toi seniormalli.

26. tammikuuta 2010 klo 17.53  
Blogger Inkku kirjoitti...

Niin ja ihana Dino!! :)

26. tammikuuta 2010 klo 17.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meillä kaikki Kongin mukamas indestructiblet lelut ovat kestäneet ainoastaan pari viikkoa kauemmin kuin muut halvemmat lelut, mutta nekin meidän koiraherra on kyllä saanut leviteltyä tuhansiksi palasiksi pitkin olohuoneen ja eteisen lattiaa ihan ongelmitta. Ehkä meidän jackrussellilla on vaan hemmetin paljon keskivertokoiraa terävämmät hampaat....

4. helmikuuta 2010 klo 20.57  
Blogger Irene kirjoitti...

inkku: joo no luulis ton seniorin olevan dindelle sit liian pehmeetä mutta eipä oo ylläripylläri saanut sitä vielä rikki! :) hyvä niin

anonyymi: tosi jännä kuulla! koska luulin että dinolla on hirveet voimat leuoissa mut eihän tää oo sit mitään verrattuna sun russelliin. dino kyl palastelee ihan kaiken mut ei tätä kongia!

4. helmikuuta 2010 klo 22.13  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu