Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oireilua

perjantai 18. joulukuuta 2009

Oireilua

Tulin tässä yhtenä päivänä siihen tulokseen, että olen allerginen talvelle. Ihoni kuivuu pakkasella ja raavin itseäni päivät ja yöt, kroppaani vavisuttaa krooninen vilunväristys sisätiloissa ja ulkona. Nukun iltapäivään, kun ulkona on niin pimeää. Vaadin, että Suomen valtio kustantaa minulle talvehtimisen Floridassa. Biologisiskoni sanoi, että kylmälle voi olla allerginen, mutta sen taudin oireet eivät vastaa ihan omiani. Diagnosoin siis itselleni yksinkertaisesti talviallergian.

Viime päivinä olen kuitenkin ehkä ihan vähän alkanut lämmetä talvelle. Ostin H&M:stä puoleen hintaan feikkiturkin ja se todella lämmittää paukkupakkasillakin. Tulin eilen kotiin Harjavaltaan ja aamulla piha oli satumaisen kaunis, kun lumikinokset kimmelsivät auringossa. Näyttää ihan joululta. Talvi on pienissä annoksissa ihan kivaa.







Tänään ostelin vähän joululahjoja ja huomenna juhlitaan vielä pikkujouluja kotitilallani, pokerin merkeissä. Bileistä tulossa kosolti kuvamatskua, kaikki ovat pukeutuneet parhaimpiinsa!

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger Mirre kirjoitti...

No ainakin oot saanut kauniita kuvia!
Mut et oo kyllä ainut joka on "allerginen" talvelle o/

18. joulukuuta 2009 klo 23.25  
Blogger Iida kirjoitti...

wou! hienoja kuvia!=) mikä kamera sulla on?

19. joulukuuta 2009 klo 18.02  
Blogger Irene kirjoitti...

mirette: joo oon kuullut muiltakin mitä erilaisimmista talviallergian fyysisistä oireista :)

iita: nikon d50 :)

20. joulukuuta 2009 klo 13.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu