Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kahvia ja koruja

tiistai 15. joulukuuta 2009

Kahvia ja koruja

Huih mikä pakkanen! Piti eilen lähteä kirjoittamaan gradua yliopistolle, mutta en saanut itseäni ulos pakkaseen ennen kuin vasta neljältä, kun Jenni pyyteli kahville. Sain sitten hytisevän ruhoni liikautetuksi Cafe Lasipalatsiin, missä Aurora jo odottelikin täydellisessä turkissaan. Pari tuntia saatiin kulumaan SATC-henkisine keskusteluinemme kahvikupposten ääressä.Tässä siis Auroran ihanainen turkki, jonka taidan kähveltää tilaisuuden tullen. Nimittäin kaikilla muilla paitsi minulla käy tuollainen tuuri kirpparilla.Lasipalatsista suuntasin moikkaamaan mammaa Vanhalle, jossa kauppa on käynyt kuulemma hyvin. Äiti oli salaa vienyt vuosijuhliin virkkaamani korun esille myyntipisteeseensä ja joku oli jo ilmoittanut kiinnostuksestaan ostaa väkerrykseni! Mikäs siinä. Tässä nyt sitten vihdoin kuva korusta, lupailin sitä jo vuosijuhliin valmistautumisen tiimellyksessä, mutta en sitten saanutkaan aikaiseksi kuvata hengentuotostani.Tältä näyttää äidin myyntipiste Vanhalla:

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näytät hyvältä! Hanskat tuo kivaa väriä kokonaisuuteen. Mistä takki on muuten ostettu?

15. joulukuuta 2009 klo 16.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Teidän äiskällä on kivoja koruja! Ostin sellasen siskontytölle lahjaksi tuossa taannoin; toimitus oli nopeaa ja kaikki sujui muutenkin varsin mallikkaasti :) Itse asiassa taisinkin korut täältä blogista alun perin bongata! Niin ja kiva blogi ja ah sulla on niin kiva sisustusmaku. Oon tosi kade! :) (Tais tulla aika monta kiva-adjektiivia tähän kommenttiin mut tajusit varmaan pointin kuiteski)

15. joulukuuta 2009 klo 16.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei mistä oot löytäny 12.12 postauksessa päälläsi olevan ihanan valkoisen neuletakin?

15. joulukuuta 2009 klo 17.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Irene! Onko vähän mahtavaa tyyliblogeja selaillessaan törmätä Espanjankoirien mainokseen :). Ootko huomannu että yhdistys järjestää ens vkl myyjäiset, Veturitie 3:ssa. Koirat saa tulla mukaan, buffet löytyy ja tarjolla koirille vaatetusta, remmejä, pantoja, piparikoirankoppeja ;), ihmisten villasukkia jne. jne. Pakko oli kertoa ettei vaan jää huomaamatta sellaiselta tyypiltä jota kiinnostaa! Nettisivuilla on mainos, jos haluat jakaa ilosanomaa :) (espanjankoirat.com)

15. joulukuuta 2009 klo 18.53  
Blogger Martina kirjoitti...

Sullahan on ihana takki!

Muuten noi korukuvat on kivoja, mut jotenkin noi patsaat tisseineen inhottaa mua.. :>

15. joulukuuta 2009 klo 22.34  
Blogger Juliet kirjoitti...

Todella kauniilta näyttää! Ja jos Iittalan taika kiinnostaa, niin vielä ehtii osallistua mun blogissa olevaan kilpaan!

http://fashionlolita.blogspot.com/2009/12/iittala-giveaway.html

juliet xxx

16. joulukuuta 2009 klo 0.56  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu