Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Käärmeen lumoissa

perjantai 11. joulukuuta 2009

Käärmeen lumoissa

Kävin eilen JC:ssä seuraavissa kuvissa näkyvän ihanaisen käärmesormuksen houkuttelemana. Olen etsiskellyt käärmesormusta jo Italianreissulla ja sitä ennenkin. Muistaakseni jollakin muullakin bloggaajalla oli sama missio ja olisikohan samainen käärmeenmetsästäjä löytänyt sitten tämän samaisen käärmerinkulan JC:stä. Joka tapauksessa tässä se nyt on:Vielä ideaalimpi käärmesormus olisi kimallellut ehkä hiukan vähemmän, mutta menettelee tämäkin.Yllätys yllätys en ole mennyt kihloihin, vaikka käärme komeilee vasemmassa nimettömässä, mutta vasurilla on vaikea ottaa kuvaa oikeasta kädestä ja nakkikeskisormeeni tuo yhden koon (?) sormus ei mahdu.

Forumin reissullani eksyin myös Henkkamaukkaan katsatsamaan alerekkejä. Tämä pitkähihainen paita/mekko kivoilla yksityiskohdilla olkapäillä tuli todellakin tarpeeseen.Ihanaa viikonloppua kaikille ja muistaakapa muuten käydä osallistumassa ARVONTAAN, mikäli ette ole sitä vielä tehnyt.

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger Fanny kirjoitti...

Moikka! Oli hauska tavata eilen :) Tosi makee sormus muuten.

11. joulukuuta 2009 klo 14.59  
Blogger Irene kirjoitti...

niin oli suakin, aion alkaa hyväksikäyttää sun blogia et oppisin ruotsia! kun voin sitten aina tarkistaa siitä yläpuolelta että menikö oikein :D

11. joulukuuta 2009 klo 16.08  
Blogger Fanny kirjoitti...

Just hyvä ;)

15. joulukuuta 2009 klo 9.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu