Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I'd rather go naked than wear fur...

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

I'd rather go naked than wear fur...

...paitsi jos kyseessä on feikkiturkki.

Päätin yllättäen perjantaina lähteä kotiin Harjavaltaan, täytyi päästä pois Helsingin vilskeestä ja purkamaan  inspiraatiopuuskan aiheuttamaa itsensätoteuttamisvimmaa. Olen väkerrellyt vaatteita ja lampunvarjostimia, esittelen ne sitten blogissani, jos ovat sen näköisiä ettei tarvitse hävetä ;)

Lisäksi olen taas huomannut äidin vaatevarastot ehtymättömäksi luonnonvaraksi, jälleen kerran. Nyt sieltä löytyi pari tekoturkistakkia, joissa tarkenisi kovemmissakin pakkasissa.Tämä on jo aika överi :DTämän turkistakin unohdinkin esitellä, se on siis Newyorkerista Hampurista.ps. Äiti, älä luulekaan, että voit viedä nää multa, etsivä löytää ja saa pitää.

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi vastustat aitojen turkkien käyttöä? Käytätkö nahkasaappaita tai syötkö kuitenkin lihaa?

6. joulukuuta 2009 klo 19.56  
Anonymous melina kirjoitti...

Moikka!
Osaatko vinkata Helsingin erikoisia vaateliikkeitä?
Olen huomenna tulossa sinnepäin ja haluaisin kierrellä joissain vähän spessuimmissakin liikkeissä kuin niissä yleisissä :)

6. joulukuuta 2009 klo 20.04  
Anonymous melina kirjoitti...

lisäys vielä edelliseen, eli ei sellaisia liikkeitä, jotka sijaitsevat ostoskeskuksissa :)

6. joulukuuta 2009 klo 20.06  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: en käytä turkiksia, enkä syö punaista lihaa. en myöskään juuri osta nahkavaatteita. ymmärrän kuitenkin paremmin sen, että eläimiä tapetaan ruoaksi (mitä sitäkään en ymmärrä) kuin sen että niitä tapetaan ainoastaan luksus-vaatteiden takia. turkistarhaus on täysin järjetöntä eikä se, että turkikset ovat tarhaajien elinkeino, kiinnosta minua pätkääkään.

melina: apua nyt heitit pahan, koska en juuri shoppaile missään erikoisliikkeissä. jos shoppailisin niin kävisin varmasti bulevardin nina'silla ja minna parikan putiikeissa, mutta nämä ovat tietysti niitä ihan överikalliita ainakin mun budjettiin. kannattaa käppäillä punavuoressa uudenmaankadulla ja isoroballa, niissä on kivoja pikkuputiikkeja. Helsinki 10 on myös ehdoton!

6. joulukuuta 2009 klo 20.43  
Anonymous melina kirjoitti...

Jeps listalla on juurikin tuo Helsinki 10 :)
Olen tässä hirmuisesti koittanut löytää erästä hieman "skeittari"-tyylistä vaateliikettä, josta oli joskus esittelyä Trendi-lehdessä, mutta tietenkin tuloksetta!
Siellä olisin ratkaissut monen ihmisen joululahjadilemmat :(
Paljon kiitoksia sulle kuitenkin ja ihanaa päivänjatkoa :)

7. joulukuuta 2009 klo 8.29  
Anonymous Tessa kirjoitti...

Melinalle: käy Kampin keskuksen viidennessä kerroksessa, siellä saattaisit löytää etsimäsi. Carlingista voisit kanssa löytää skeittarityylisiä vaatteita, liikkeet sijaitsevat Citykäytävässä ja Kampin keskuksessa. Sit vielä Forumin uutuus eli Dropin: http://www.dropinmarket.com/PublishedService

7. joulukuuta 2009 klo 11.16  
Blogger Irene kirjoitti...

tessa: kiitos infosta koska itse en tiedä mitään tuosta aiheesta ;) tosin muistelin että huippumalli-nanna tykkäsi isoroban my cup of tee -liikkestä ja nannahan edustaa ko. tyylisuuntaa :D

melina: toivottavasti sulla on antoisa helsingin reissu!

7. joulukuuta 2009 klo 11.43  
Anonymous melina kirjoitti...

Kolusin kaikki Tessan vinkkaamat paikat ja kuten jo aiemmassa kommentissani mainitsin, niin utelin sellaisia liikkeitä jotka _eivät_ sijaitse keskuksissa ;) kiitos kuitenkin!
Ja oli tosi kiva trippi, tosin ei ehkä lompakon kannalta :D
Mutta pääasia onkin, että lahjat löytyi kaikille!

7. joulukuuta 2009 klo 23.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu