Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Meikkejä ja uusia tuttavuuksia

maanantai 30. marraskuuta 2009

Meikkejä ja uusia tuttavuuksia

Olin tänään Hiusmuotoilu Pointin järkkäämässä bloggaritilaisuudessa, jossa kerrottiin Pointin uudesta konseptista ja yhteistyöstä Diego Dalla Palma -meikkisarjan kanssa.

Näin ensimmäistä kertaa monia bloggareita, koska olen laiskuuttani jättänyt monia bloggaritilaisuuksia väliin. Olin tänäänkin jäädä kotiin! Onneksi poikaystävä kehotti ottamaan itseäni niskasta kiinni. Tutustuin siis ihastuttaviin blogityttöihin, sain istua ensimmäistä kertaa ammattimeikkaajan tuoliin ja saimme tilaisuudesta vähän tuliaisiakin, onnistunut ilta siis.
Stella ei näemmä halunnut tulla kuvattavaksi meikkaajan tuolissa ;)

Saara, Aurora ja Jenni uusine kampauksineen ja meikkeineen.

Päivän asun tallennuksesta kiitokset Sharonille. Kuvan samettileggarit olivat muuten parhaimpia ostoksia reissultamme ja ne siis löytyivät Hampurin Monkista.

Välillä näinkin päin: Saara kampaajan tuolissa

Jenni meikattavana

Sharonin kiharat suoristuivat


Tuliaisia...

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sait meikkejä, jotta esittelisit niitä blogissasi? Silloinhan bloggaat mainostajan ehdoilla!

30. marraskuuta 2009 klo 21.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hej på dig! Täältä pesee tukkakysymystä! Yritin etsiä informaatiota jo postauksestasi clip ineistä, mutta ei osunut silmään? Itselläni on suurinpiirtein samaa väri tukka kuin sulla, otitko siis väriä darkest brown vai mustan? entäs mitä pituutta clip inisi ovat? 18 inch oli ensimmäinen pituus sivuilla? onko sulla sen mittaiset? miten ovat toimineet? kannattaako tuolta hankkia?

30. marraskuuta 2009 klo 21.58  
Blogger More to love!-Mimmi kirjoitti...

Moikka!

Kiitos kuvakehuista, mutta ei oikein vielä osata käyttää tota järkkäriä :D Mut parempia kuvia sillä tulee ku mun kännykällä ;)

Ja ai että toi yhteiskuva tytöistä on ihana! :)

1. joulukuuta 2009 klo 10.52  
Blogger Saara kirjoitti...

Hahaa, näytänpä arvostelevalta kun mun tukkaa suoristellaan :D

Eka anonyymi, voi pieni, ei yhdenkään bloggaajan tarvitse saamiaan tuotteita esitellä, yleensä ne vaan ovat kivoja, jolloin tiedon jakaminen on mieluisaa :)


p.s.
Siskosi sai muuten VIHDOIN palkintopakettinsa!!

1. joulukuuta 2009 klo 13.35  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: joo mun blogi näyttääkin ihan siltä että bloggaan täysin mainostajien ehdoilla. ja mikä niissä mainostajissa nyt niin pelottaa. käytän tämän blogin kirjoittamiseen hirveän määrän omaa aikaa niin enkö saa saada jotain pientä kivaa joskus palkaksikin?

anonyymi: no heipparallaa, eli väri on jet black ja pituus 14 inchiä eli se lyhyin! mun mielestä kannattaa ehdottomasti, nykyään laitan ne päähäni ehkä 2 minuutissa eli käytän niitä ihan arkenakin!

Mimmi: no ihan selkeesti osaatte käyttää. mä taas epäonnistuin eilen näissä kuvissani sen verran pahasti että teistä kahdesta ei ollut muita kuin tärähtäneitä kuvia :/

Saara: joo niinpä näytät mutta sä nyt voitkin arvostella ;) erika kertoikin ja oli innoissaan palkinnostaan :D

1. joulukuuta 2009 klo 13.48  
Anonymous emma kirjoitti...

pitäsköhän alkaa bloggaamaan, että pääsis kans tuollaisiin mukaan :)) lopputulokset näyttävät kivoilta ja asusi on rento, näytät tosi nuorelta tuossa kuvas! :)

6. joulukuuta 2009 klo 1.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu