Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

5 kuolemansyntiä

perjantai 27. marraskuuta 2009

5 kuolemansyntiä

Nappasin Stellan blogista haasteen ja paljastan viisi pahettani.

1. Nukkuminen - Pystyn nukkumaan kuin tukki helposti kellon ympäri, joskus 15 tuntiakin. Eikä siinä mitään, jos pystyy, mutta kun on pakko! Voihkin "aamuyöllä" eli yhdeksältä aamulla tuskissani, jos joudun jostakin syystä heräämään niin aikaisin. Onneksi luennot alkavat yleensä vasta puolen päivän jälkeen.

2. Kiroilu - Poikaystäväni haluaisi pestä suuni saippualla. Hänen mielestään kiroilu ei sovi naiselle ollenkaan ja vain miehillä on oikeus kiroilla. Viljelen kirosanoja varsinkin silloin, kun olen suuttunut, en löydä tavaroita kiireessä, lyön varpaani sängynjalkaan tai koen muuten vain vääryyttä. En kuitenkaan mielestäni kiroile paljon, mutta ehkä asia on sitten suhteellista. Olen tullut siihen tulokseen, että tulemme niin eri "kulttuureista" (satakuntalaisuus vs. suomenruotsalaisuus) että semironski kielenkäyttöni aiheuttaa paheksuntaa.3. HOLLYWOOD-JUORUT!  - Ah! Parasta viihdettä. Rohmuan Jenkkilän reissulla kaikki People- ja InTouch -lehdet, mitkä hyllystä löytyy ja Suomesta ostan ruotsalaisia juorulehtiä. Suomalaista Seiskaa en juuri lue, ellei se osu silmiini kahvilassa - suomalaisten julkkisten hölmöilyt eivät kiinnosta. Mutta jos J.Lo pyllähtää konsertissa tai Kate Mossilla on finni poskessa, olen myyty! Myös E! Entertainment saa meikäläisen telkkarin ääreen. Tämän paheen jaan siis Sinkkisten Mirandan kanssa.

4. Flirttailu - Varsinkin kun olen juhlatuulella, saatan uusien tuttavuuksien silmissä vaikuttaa koppavalta ja vähän liiankin itsevarmalta. Osaan tietyt jipot, millä saan kivikasvoisimmankin miehen hämmentymään :) Tällä olen viihdyttänyt itseäni ja kavereita aina välillä, varsinkin sinkkuaikoina. Olen kuullut, että itsevarmuuteni sekä pelottaa, viehättää ja ärsyttää. Poikaystäväni ensimmäisiä reaktoita minusta: "Koppava akka!"

5. Kynsien tuhoaminen - Kenelläpä ei olisi jotain ongelmia kynsien kanssa. Toiset syövät kynnet, toiset repivät kynnet, lakat ja kynsinauhat. Minäpä teen tätä kaikkea. Jännän elokuvan jälkeen saan verhota kynteni laastarilla, niin kipeät liian lyhyet kynnet ovat. Tähän ongelmaan auttavat rakennekynnet. Tosin sitten järsin kynsien ympäriltä.

Kuka jakaa kanssani samat paheet?

kuvat 1, 2, 3

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger Saga kirjoitti...

hehee, se poikaystävän ENSIMMÄINEN reaktio oli onneksi jotain ihan muuta :)

27. marraskuuta 2009 klo 18.20  
Blogger veerra kirjoitti...

1,2 ja 5 samat kuin mulla :) varsinkin jos on tylsää, kynnet saa kyytiä :D poikkis ei kiroilusta huomauttele, äiti huomautteli joskus, mutta ilmeisesti se tajus, että ollaan pikkuveljen kanssa sellasia rääväsuita, ettei meitä kannata edes nuhdella, kun ei siitä mitää hyötyä oo :D ja toi nukkuminen, oon aina väsynyt, nukuin 15h tai 6h.

27. marraskuuta 2009 klo 18.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

1 & 3 :D Minäkin rakastan Hollywood-juoruja! AH

27. marraskuuta 2009 klo 21.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä kans tunnustan olevani pahasti addiktoitunut Hollywoodjuorujen seuraamiseen. Jokaikinen päivä seuraan useita jenkkiläisiä julkkishömppäsivustoja, enkä kehtaa tunnustaa kevereille, kuinka hyvin tunnen sikäläisten julkkisten (myös ö-luokan)elämänkuviot :D

27. marraskuuta 2009 klo 23.03  
Blogger Reetta kirjoitti...

Mulla on nukkuminen myös sellainen että voisin nukkua mahdottomasti. Jos nukun vaikka 3h:n päiväunet, voin aivan hyvin jo klo 23 mennä nukkumaan ja saan todellakin unta heti. En ymmärrä mikä unieläin minuun on iskenyt koska tämä on ilmennyt vasta viime vuosien aikana :D Jos menen iltavuoroon töihin niin en aamuisin saa mitään aikaiseksi koska nukun niin pitkään kuin mahdollista :D

Revin kynsiä, olen tehnyt sitä pienestä pitäen ja en ole vieläkään osannut lopettaa kokonaan..

Kiva postaus, voisi itsekin tehdä pahelistan :)

28. marraskuuta 2009 klo 0.54  
Blogger misu kirjoitti...

mun on pakko pitää geelikynsiä juurikin ton kynsien syömisen ja kynsinauhojen repimisen takia!

28. marraskuuta 2009 klo 15.39  
Blogger Irene kirjoitti...

saga: TOTTA! :DD hehe

veerra: mulla sama juttu, turhaan huomautellaan, ei näistä ärräpäistä pääse millään ;)

anonyymit: voi meitä, eipä noista juorujen seuraamisista mitään hyötyä ole, parempi olisi lukea jotain fiksua, mutta tärkeintä on että rentoutuu :D

reetta: sama juttu, en ole aiemmin nukkunut näin paljon!

misu: joo munkin pitäis taas harkita kun nää kynnet rupee olee jo aika olemattomat!

30. marraskuuta 2009 klo 19.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu