Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tänään

maanantai 26. lokakuuta 2009

Tänään

Uudet Hairtraden Clip Init toimivat loistavasti. Viikonlopun bileisiin ne laittoi kunnolla päähäni Jenna, mutta näin arkikäytössä saan ne itsekin asennettua muutamassa minuutissa. Kaikkia Briteistä tulleita karvoja ei edes tarvitse käyttää, sillä jo muutamalla osiolla saa kivat hiukset arkeen.

Image and video hosting by TinyPic

Ainakin tällä hetkellä tykkään näistä enemmän kuin teippipidennyksistä, koska tuoreessa muistissa on vielä teippien juuttuminen tukkaani ja niiden pari viikkoa kestänyt irtirepimisprojekti. Joku on valitellut sitä, ettei Clip Oneja ja Inejä jaksa laittaa päähän kuin ehkä joskus ja jouluna juhliin, mutta itse ainakin olen päättänyt vaivautua panostamaan kampaukseeni arkenakin. Varsinkin kun opin saman tien asentamaan lisätukan alle viidessä minuutissa.

Image and video hosting by TinyPic

Teen nyt hulluna töitä ja koulujuttuja ennen reissuun lähtöä, eli katsotaan kuinka paljon kuulette tästä tytöstä. Yritän parhaani ja koitan vielä ehtiä laittaa joitain postauksia tulemaan ajastuksella ensi viikolla, kun itse huitelen Roomassa.

Päivän asuna toimi pari vuotta vanha Anttilan (!) villakangastakki, jota vähän päivitin ketjuvyöllä.

Image and video hosting by TinyPic

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Blogger aba kirjoitti...

Melko herkullinen löytö _Anttilasta! : )

27. lokakuuta 2009 klo 11.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Irene!

Saanko udella, minkä sävyiset clip in -hiukset sinulla on? Kuvissa väri näyttää aivan ihanalta, mutta osaapa nyt sanoa ovatko ne hyvn tumman ruskeat vai mustat :) Kauniilta kyllä näyttävät!

27. lokakuuta 2009 klo 12.36  
Blogger Irene kirjoitti...

aba: joo todellakin :D

anonyymi: ne on ihan mustimmat mustat mitä hairtradesta löytyi, tosin tuossa kuvassa saattaa näyttää ruskealta koska mun omat mustat hiukset alkaa haalistua. just sovin kämppiksen kanssa hiustenvärjäyspäivän kun nää on jo ihan ruskeet :/

27. lokakuuta 2009 klo 13.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi mikä ihana kollaripaita! mistä se on? olen jo pitkän aikaa haaveillut saman logon omaavasta kangaskassista, luultavasti on mentävä merta edemmäs kalaan tällä haavaa :|

27. lokakuuta 2009 klo 14.45  
Anonymous Miija kirjoitti...

Voi että tuota takkia! Muistan kun se näkyi sun blogissa ekaa kertaa ja menin metsästämään sitä ihan intopiukeena Anttilasta - mutta eiköhän se sitten tietenkin ollut loppu. Mutta hei kiitos kuitenkin inspiraatiosta ja hauskaa reissua :)

27. lokakuuta 2009 klo 15.11  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: paita on diy-projeksti, johon ohjeet löysin ihanaiselta piretiltä: http://lainahoyhenissa.blogspot.com/2009/07/diy-prints.html

Miija: no voi harmitus, mulla kävi tuuri kun sain ton vielä alehintaan :) käännän vielä veistä haavassa ;)

27. lokakuuta 2009 klo 15.41  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu