Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sagan kanssa kahvilla

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Sagan kanssa kahvilla

Tapasin siis eilen vihdoin Sagan täällä Helsingissä. Kävimme Teatterissa juomassa kupposet kuumaa ja lörpöttelemässä kaikki tarpeelliset mitä nyt muutamassa vuodessa on jäänyt lörpöttelemättä. Emme siis tosiaan ennen ole tavanneet kasvokkain, eikä Saga ole oikestaan edes koskaan kuullut ääntäni. Minäkin olen kuullut Sagan äänen vain muutamasta videopostauksesta, joiden perusteella tein yllättävän havainnon: Sagahan puhuu Oulun murretta. Yllättävää siis.

Image and video hosting by TinyPic

Rupesimme Sagan kanssa juttelemaan joskus muinoin Galtsussa, enkä edes muista miksi. Ekat puheenvuorot liittyivät varmaankin suomen kielen opiskelemiseen, fennistejä kun molemmat ollaan. Sitten huomasimme jakavamme myös toisen kiinnostuksen kohteen - muodin. Olin alkanut jo kirjoittaa blogia, kun Saga ilmoitti kiinnostuksestaan hypätä mukaan. Niin syntyi Irene & Saga. Pidin viime syksynä taukoa bloggaamisesta remontin ja muunkin elämänmuutoksen pyörteissä. Sagalla oli ollut oma blogi jo pitkään, joten tauon jälkeen tuntui luonnolliselta aloittaa itsekin oma blogi.

Image and video hosting by TinyPic

Oli ihan mahtavaa nähdä Sagaa ihan livenäkin. Molempien aikataulukiireiden takia ehdimme kahvitella tunnin verran, ennen kuin molempien oli jo liuettava paikalta. Olisin mieluusti rupatellut Sagan kanssa vaikka tuntikausia, tuntui että olisimme vanhojakin ystäviä. Molemmilla oli samanlaisia kokemuksia miehistä, bloggaamisesta ja opiskelusta, eli juttua riitti. Mahtoivat Teatterin muut asiakkaat ihmetellä kun napsimme toisistamme kuvia järkkäreillä.

Image and video hosting by TinyPic

Saga vähän lupaili, että hän tulisi taas pian käymään Helsingissä ja lupasin esitellä hänelle paremmin kaupunkia.

Saga, mun puolesta voisit vaikka muuttaa tänne :)

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger aba kirjoitti...

en ite lueskellut teidät tytsyjen yhteistä aikaansaannosta, joten en tiedä millainen se oli, mutta kaipaatko kimpassa kirjoittamista koskaan? : )

15. lokakuuta 2009 klo 15.51  
Blogger Saga kirjoitti...

aww, oot niin ihana! tulin tänään Ouluun ja isä kysyi ensimmäiseksi, että millainen se irene oli :D liikkis! kerroin sitten, että tosi munoloinen ihminen.

aba: tsekkaa irenesaga.blogspot.com ja mä ainakin kaipaan. varsinkin, jos asuisi samassa kaupungissa, ois mahtava kirjoittaa yhteisblogia.

15. lokakuuta 2009 klo 21.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näyttää kuin olisi hakaneula kahvikupissa :D

15. lokakuuta 2009 klo 23.40  
Blogger aba kirjoitti...

mutta voisittehan te kirjottaa yhdessä ja erikseen. ottaa sitten niihin vähän eri konseptin. : ) täytyy käydä kurkkimassa mitä tuosta "vanhasta" löytyy. Ü

16. lokakuuta 2009 klo 13.09  
Blogger Irene kirjoitti...

aba: joo oishan se kivaa taas kirjoitella yhessä ja toisaalta kivaa oli just se että kirjoiteltiin eri kaupungeista!

saga: eikä! sun isä kysyi? hihi. meidän isä kysyi että "kuka on saga" mut se onkin sellanen, ei muista ikinä mitään. mutta sitten se tajus kun selitin sille. lukee kuitenkin mun blogia :D

anonyymi: joo mä juon kahvin mustana ja saga teen hakaneulalla ;) hih

21. lokakuuta 2009 klo 13.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu