Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ostoslistaa

tiistai 27. lokakuuta 2009

Ostoslistaa

Olen tässä pakkailun lomassa tehnyt pientä ostoslistaa Italian matkaa varten. Tarkoitus siis olisi nauttia ikuisesta kaupungista muutenkin kuin kaupoissa ravaamalla, mutta eiköhän shoppailullekin jokunen päivä pyhitetä. Lupaan muuten kautta kiven ja kannon, etten ota matkalle mukaan viittä paria korkkareita, joista käytän ehkä yksiä. En siis tee samaa virhettä kuin Teneriffan matkalle pakatessani.

On muuten aika vaikeaa pakata, kun ilmat ovat Italiassa mitä sattuu. Välillä kuulemma on tarvetta pipolle ja välillä pitkähihainen paitakin on liikaa. Yritän kuitenkin pärjäillä nahkatakillani ja kerrospukeutumisella.


Ajattelin myös kasvattaa olematonta yhden vintage-laukun sisältävää LV- kokoelmaani pienellä iltalaukulla, josta olen haaveillut jo pitkään. Ei siis tule ihan turhaan vierailtua luksus-liikkeiden Via dei Condottillakaan. Tosin en tiedä, uskallanko loppujen lopuksi astella sisään liikkeeseen, kun Esplanadinkin LV:n liikkeen ovella kököttää aina niin happaman näköinen vartija. Miamin luksusmerkkien ostoskeskuksessa taas auringossa palanutta junttituristiolemustamme katsottiin vähän kummeksuen.

LV on ehdoton suosikkini luksusmerkeistä, eivätkä hinnatkaan ole esimerkiksi Chanelin laukkuihin nähden ihan mahdottomia.

Kiitos muuten kaikille kommenteista Milano/Firenze/Venetsia? -pähkäilyyni. Olemme tulleet siihen tulokseen, että välietappimme matkalla Suomeen tulee olemaan Firenze. Sitä ovat monet muutkin suositelleet.

Lopuksi muutama inspiraatiokuva Bershkan mallistosta:

Ylipolvensaappaat:

Image and video hosting by TinyPic

Lisää niittejä:

Image and video hosting by TinyPic

Lisää feikkiturkkia:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Anonymous mums kirjoitti...

Mekin käveltiin tonne LV:lle shortsit jalassa eikä vartijat kattonu ollenkaan paheksuen;) Hiplattiin 20tuhannen euron matka-arkkuja ja ne vaan hymyili :D

28. lokakuuta 2009 klo 17.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Löysin sattumalta sun blogiisi ja hoksasin, että ollaankin saman opinahjon ja saman alan tyttöjä molemmat :) Ollaan oltu samoilla kursseillakin. Sulla on kiva blogi ja kivoja ideoita!

Noihin Vuittonin laukkuihin sen verran, että nuo kuvien laukut ovat tosi pieniä. Kannattaa siis harkita Pochettea, jos pienen mutta tilavan laukun haluat. Hauskaa reissua!

30. lokakuuta 2009 klo 15.31  
Blogger Christa kirjoitti...

LV-liikkeitä ei todellakaan kannata pelätä!!! Musta tuntuu, että suomalaiset pelkäävät usein mennä kauppaan, jossa myydään kallista..NO NO NO. Samalla tuntuu siltä, että Suomen liikkeessä ovimies on henkilökunnasta ystävällisin, eli LV:tä ei kannattaisi tuomita Suomen liikkeen perusteella..rehellisesti sanottuna ihmettelen mistä henkilökunta on sinne revitty. Myyjät on siellä asiakaspalvelua varten? vai?

Noi postaamasi pochetet on todellakin pieniä! Suosittelisin kyllä tota Pochette Millaa (se on omallakin ostoslistalla), mutta ton PM-version sijasta isompaa MM-versiota. Tosin siihen isompaan Millaan ei myöskään (se on niin litteä) mahdu paljoa, mutta se on juhlallisempi kuin noi mini-pochetet (varsinkaan noi kuvalliset)! Kaupassa voi kokeilla mahtuvuutta, rohkeasti vain :) Perus Pochette Accessories on jo tilava, mutta ei niin erikoinen.. Tosin LV:ltä saa ostettua kaikenlaisia koristeita, joilla saa laukusta omannäköisensä :)

1. marraskuuta 2009 klo 12.17  
Blogger sups kirjoitti...

Löysin No More Invisible blogin kautta tänne ja selailin sun vanhoja postauksia ja pakko kehua että kiva blogi ja kiva tyyli! (: Jään kyllä seurailemaan.

1. marraskuuta 2009 klo 12.38  
Blogger Reetta kirjoitti...

Löysin blogisi ekaa kertaa ja tykkään paljon. Aion jäädä minäkin seurailemaan :)

1. marraskuuta 2009 klo 23.46  
Blogger Riikka kirjoitti...

Mäkin olen ihaillut noita bershkan kuvia, tosi mahtavia asuja! Harmi että ainakaan Tallinnan bershkassa ei näkynyt läheskään yhtä kivoja vaatteita..

2. marraskuuta 2009 klo 12.42  
Blogger buttercup kirjoitti...

Olen myös aina pelännyt mennä "hienoihin" kauppoihin. Viime reissulla rohkaistuin ja marssin pää pystyssä sisään. Sain loistavaa palvelua ja kainaloon ihanan Marc by Marc Jacobsin laukun. Kyllä kannatti. :D

Jos olet jo Roomassa, niin nauti olostasi. Asuin siellä aikanaan vuoden ja haikailen edelleen ikuisen kaupungin perään. Città del mio cuore.

4. marraskuuta 2009 klo 10.37  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu