Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kimppakämppä!

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Kimppakämppä!

Joku toivoi muistaakseni postausta Helsingin kämpästäni (täällä Harjavallan kodistani). Olenkin tätä Irene&Sagan aikaan esitellyt, mutta asunto on muuttunut aika paljon. Ystäväni Reetta muutti tänne jokin aika sitten ja olohuoneeseen sohvan paikalle tuotiin kämppikselle sänky. Tupareita vietetään parin viikon päästä!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger Cessa kirjoitti...

Tuo kattolamppu! Onko toi pajupallo itse tehty? Koin juuri sisustuksellisen valaistumisen (kirjaimellisesti). Äiti on väsännyt noita palloja omin käsin, ehkä pitäisi vinkata sille että tekisi mullekin yhden. :D

7. lokakuuta 2009 klo 20.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

paljonko on vuokra (jos kehtaapi kysyä)?

Kivannäköinen kämppä.

7. lokakuuta 2009 klo 21.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, oon lueskellut blogiasi jo Irene & Sagan ajoilta ja en voi taas muuta kun ihailla sisustussilmääsi! Lisää näitä postauksia ;) Itsellä on ollut etsinnässä liian kauan päiväpeite, joka olisi sävyltään jotain harmaasta violettiin ja nyt alkoi kiinnostaa tuo "tumma" peitteesi. Vaikuttaisi meinaan kovin potentiaaliselta vaihtoehdolta. Eli mistä olet sen löytänyt ja mihin hintaan? Niin ja milloin? Eli olisiko mitään mahdollisuuksia käydä se vielä jostain itselleen kaappaamassa. :)

-Laa

7. lokakuuta 2009 klo 23.40  
Blogger avara maiju kirjoitti...

eiks oo mahtavaa asua kavereiden kanssa? kaikki olettaa et tulee hirveesti ongelmia ja draamaa, mut se riippuu niin paljon tyypeistä ja asenteesta. itekin kirjoitin juuri kimppakämppäilystä... :)

http://avaramaiju.blogspot.com/

8. lokakuuta 2009 klo 3.03  
Blogger Irene kirjoitti...

cessa: joo mun äiti tekee noita myös :)

anonyymi: kiitos, 500

anonyymi: kiitos :) tuo oli muistaakseni hemtexistä ja sain sen puoleen hintaan 30:llä. päiväpeiton hankkimisesta on jo aikaa joten ei varmaan ihan noita samoja löydy mutta samantapaisia kyllä, hemtexissä on usein noita puoleen hintaan -aleja! ikeassa on myös samantapaisia peitteitä mutten tiedä onko juuri tuon värisiä. tuo on toiselta puolelta harmaa, toiselta musta.

avara maiju: onhan se kivaa juu eikä me draamailla reetan kaa ku ollaan oltu iät ja ajat kavereita muutenkin :) täytyy tsekata sun teksti!

8. lokakuuta 2009 klo 14.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kysyn vähän jälkijunassa,mut miten oot onnistunu löytämään noin halvan asunnon? :o onhan se kaksio? etin ite poikkiksen kanssa keskustasta nyt kämppää,mut tuntuu et ei oo varaa maksaa edes yksiöiden vuokria...

11. lokakuuta 2009 klo 15.37  
Blogger Irene kirjoitti...

tää sama kämppä on ollut tutuilla vuokralla iät ja ajat ja aina vaan siirtynyt toiselta opiskelijasukupolvelta toiselle :) melkein täytyy olla jotain suhteita että samalla hinnalla saa kaksion läheltä keskustaa tai yleensäkään pk-seudulta. jos keskustassa mielii asua niin täytyy asennoitua siihen että enemmän saa maksaa. eikä yksiökään niin paha oo, täytyy vaan satsata järkeviin tilaratkaisuihin ja heittää KAIKKI turha roina pois ja loput säiliöä johonkin kellarin varastoon :) toivottavasti löydätte mieleisen kämpän!

11. lokakuuta 2009 klo 19.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu