Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hä?

perjantai 2. lokakuuta 2009

Hä?

Menin sitten eilen unohtamaan odotetun Suomen Muodin huipulle -pilotin. Olen muutenkin kulkenut vähän sumussa viime päivät, siksi ei postauksiakaan ole tupsahdellut. Olen tehnyt kiireessä töitä, lukenut (ehkä elämäni viimeiseen) tenttiin ja jänskättänyt tämän illan vuosijuhlia. Täältä suunnalta ei siis vielä tänään tulee kovin syvällistä analyysia uudesta ohjelmasta, mutta sen sijaan tulee kysymys:

Mitä h**vettiä Antti Asplund tekee ohjelmassa kilpailijana.

Sanokaa nyt, että joku muukin on miettinyt samaa! Eikö herra voisi mallistoineen ja Roban putiikkeineen olla mieluummin vaikka tuomarin tuolissa?

Image and video hosting by TinyPic

Tunnisteet: ,

24 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mietein ihan samaa! Kukakohan voittaa...

2. lokakuuta 2009 klo 12.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon kanssa miettiny, tosi typerää häneltä pyrkiä muodin huipulle kun kerran on jo siellä! (jos ei ihan niin Suomen mittakaavassa ainakin melkein.) Vie vain muilta mahdollisuudet voittaa, vaikken häntä voittajaehdokkaana pidäkkään. Voin vain kuvitella tuomarien reaktiot että "Joo toi on nyt sen ASPLUNDIN ANTIN tekele että kyllä se vaan melkein täydellinen on." Eihän ihminen voi mitään tälle, että tunnetusta henkilöstä on jo mielikuva.

2. lokakuuta 2009 klo 13.02  
Blogger getpalmd kirjoitti...

"Vie vain muilta mahdollisuudet voittaa"

No ei varmasti ainakaan ekan jakson perusteella, eihän se kilpaile yhtään samassa sarjassa joidenkin muiden kanssa jotka oikeasti olivat HYVIÄ :-)

2. lokakuuta 2009 klo 13.11  
Anonymous Nukka kirjoitti...

Huvitti, kuinka ennen ensimmäistäkään jaksoa muotibloggaaja toisensa jälkeen toisteli tätä "Antti on ylivoimainen" -mantraa.

Okei, mies on tehnyt pari mallistoa, ristikoru vei bloggaajilta jalat alta ja kivan kissanpelastusideankin se keksi. Ja onhan Asplund toki ollut hipster-Helsingin lempilapsi nyt pari vuotta.

Kisassa on kuitenkin kyse aika paljon muustakin. Pelkkä luovuus ja visio ei riitä. Tarvitaan muun muassa ompelutaitoa, tilannetajua ja paineensietokykyä. Ja onhan siellä mukana muitakin etabloituneita muodintekijöitä.

Nyt se ristikoru silmiltä, jooko? :)

2. lokakuuta 2009 klo 13.55  
Blogger Irene kirjoitti...

En osaa sanoa muiden kilpailijoiden taidoista kun en tosiaan ohjelman pilottia nähnyt, mutta en todellakaan ole sitä mieltä että antti a:n pitäisi automaattisesti voittaa! Paras voittaa, enkä ole ollenkaan varma että se on antti a. Mielestäni mies on kuitenkin jo suomen muodin huipulla ja ymmärtääkseni formaatissa on tarkoitus tuoda esille tuntemattomia kykyjä.

2. lokakuuta 2009 klo 14.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan eilisen jakson nähtyäni tahtoisin kysyä, että mitä se Antti A. tekee siellä edelleen? Luomus oli jotain ihan hirveää räpellystä! Jos se ei olisi Antti A., niin olisi tippunut! Ja olisi syytä ollut tippua!

2. lokakuuta 2009 klo 14.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Usea kilpailijahan on jo tehnyt loistokasta uraa, loistokkaampaa kuin Antti, joten mikä tässä on nyt ongelmana? Minä katson mieluummin ammatitaitoisempaa väkeä kuin vasta-alkajia, ainakin näin suomen tasolla olevassa ohjelmassa.

2. lokakuuta 2009 klo 15.02  
Anonymous ystävällinen hei kirjoitti...

Samaa mietein minäkin ja samalla hämmästelin, että miten monessa blogissa hehkutettiin Antin olevan heidän voittajasuosikki. Uuh, oon yleensä pitänyt Antin mallistoista, mutta toi eilisiltainen oli aika mauton rätti. No odotan uusia jaksoja!

2. lokakuuta 2009 klo 15.51  
Anonymous ystävällinen hei kirjoitti...

Niin ja piti mainita ihan sitä samaa, että onhan tuolla muitakin jo vähän nimeä tehneet kuten se barcelona-tyty ja Jarno Viitala. Ehkä tää vaan menee niin, ehkä ne jenkkiversionkin kilpailijat on jotain pikkutähtiä.

2. lokakuuta 2009 klo 15.53  
Blogger aba kirjoitti...

Mua jotenkin ärsyttää koko tyyppi. Mauton viritelmä oli tää ensimmäinen tehtävä ainakin. Ja jotenkin vaikuttaa ylimieliseltä, yh yh.

2. lokakuuta 2009 klo 15.54  
Anonymous höpöhöpö kirjoitti...

Kilpailijat on hakemassa ohjelmasta kuitenkin ehkä ykkösenä rahoitusta unelmalleen. Sitä Antti A:lla ei ole. Eli sillä tavalla hän on kuitenkin ihan samalla viivalla muiden kanssa. Ensimmäisen jakson perusteella hän ei kyllä ole missään tapauksessa lahjakkain, ja tuskin voittaa. Mutta kuitenkin se, onko jollain oma liike vai ei, ei liity mielestäni millään tavalla siihen, voiko osallistua ohjelmaan.

2. lokakuuta 2009 klo 16.07  
Blogger Anna kirjoitti...

Niin ja aika montaa suunnittelijaahan sinne on tuotantoyhtiön puolesta PYYDETTY. Luulenpa, että tässäkin on kyse siitä.

2. lokakuuta 2009 klo 16.18  
Anonymous Nukka kirjoitti...

Höpöhöpö kiteytti homman mainiosti.

Ja eihän Jenkkien versiossakaan kilpailijoita ihan puskasta nosteta.

2. lokakuuta 2009 klo 18.23  
Anonymous jade kirjoitti...

Oon miettinyt ihan samaa siitä asti, kun kilpailijat julkistettiin! Mutta Antti ei kyllä ekan jakson perusteella vakuuttanut ketään.. Aika jäätävä räpellys oli Antin mekko.

2. lokakuuta 2009 klo 19.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mmmh. Ehkä ko. henkilön osallistumisella ohjemaan saadaan myös näkyvyyttä ja spekulointia (!) En henkilökohtaisesti häntä tai muitakaan kilpailijoita tunne, mutta voisin kuvitella että tuotantotiimillä on edes hieman sormensa pelissä siinä, millainen kuva kenestäkin persoonana annetaan. Ensimmäisessä jaksossahan keskityttiin kuvaamaan vain tiettyjä kilpailijoita. No, ensi viikkoa odotellessa!

2. lokakuuta 2009 klo 21.06  
Blogger padë kirjoitti...

antilla on mielestäni taakkanaan tietty kaavamaisuus mallistossa ! eikö ohjelmassa etsitä eri tyyleihin venyviä suunnittelijoita ?
noh, aika näyttää.

3. lokakuuta 2009 klo 0.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Helppoa. Tämän vuoksi hän ei istu Muodin huipulle sarjan tuomaristossa: http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/ohjelmat/muodin_huipulle/tyylijutut/vaatekaappi/jakso_1/792725.jpg

Oikeesti kamoon.. "Oon jo niin feimi että voin tehdä vaikka tällaisen feeniksleijonakeiju-puvun, ilman että mun olemassaoloa täällä kyseenalaistetaan"
Herätkää :D

-H

3. lokakuuta 2009 klo 13.45  
Blogger Martina kirjoitti...

Petyin kans tosi pahasti tuohon Antin rättiin, jotenkin hänen oman ulkomuotonsta, tyylinsä yms. perusteella odotin jotain... hienoa? Tätä katsellessa kans pyörittelin päätäni ja mietin et mitä hittoa...

Mutta niinhän se on Project Runwayssakin, et onhan niillä suunnittelijoilla jo omia toiminimiä, ehkä pieniä putiikkejakin, asiakkaita ja sitä "nimeä", mutta silti ollaan kisassa. Mutta ehkä ristikorut joka saakelin blogissa ovat tuoneet Antille vähän sellaista esillä oloa, että voidaan Suomen mittakaavassa jo hyvin puhua "julkkiksesta".

3. lokakuuta 2009 klo 19.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Antti Asplundin kukkoilu ei ainakaan tehnyt hyvää hänen imagolleen. "Ens kerralla otan kortit mukaan" hän tuumaili suunnittelijoiden työhuoneella. Vaikkakin Antti sai pukunsa valmiiksi paljon aikasemmin kuin muut, niin tuomareiden suusta kuului moitteita viimeistelemättömälle jäljelle... että semmosta.

4. lokakuuta 2009 klo 16.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

IRENE, VIDEOPOSTAUKSIA JOOKO?! :)

4. lokakuuta 2009 klo 21.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huvittaa Antti Asplundin herättämä keskustelu. Olen toki samaa mieltä siitä, että koko kilpailun idea on ainakin omasta mielestäni ollut muiden maiden versioissa se, että suunnittelijat ovat suht tuntemattomia.

Kritisoisin siis Asplundin mukanaolon lisäksi Jarno Viitalaa, joka on nimeä kerännyt, Nansolle suunnitellut designer....

Hauskaa on se, ettei Asplund todellakaan ollut samaa tasoa joidenkin suunnittelijoiden kanssa. Runwaylla nähtiin paljon parempia, viimeisteltyjä ja tyylikkäämpiä asuja kuin tuo oranssi halloween-kasa.

7. lokakuuta 2009 klo 21.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi Antti ei saisi osallistua kilpailuun, vaikka hänellä on omia mallistoja ja oma liike? Muutkin suunnittelijat ovat jo luoneet omaa uraansa! :D
ESIMERKKINÄ:
Ehkä kaikki "muoti" bloggarit tuntevat Asplundin ristit, mutta tiesittekö, että myös Putkosen Kooma-tuotteet olivat joskus aivan käsittämättömän haluttuja.

En ymmärrä mikä tässä on onglemana ja mikä antaa muille ihmisille oikeuden haukkua ihmisiä ties miksi vaikka eivät heitä oikeasti tunne. Selvittäkää ensin kaikkien kisaajien taustat oikein kunnolla niin varmasti huomaatte että suurin osa heistä on jo luonut uraansa ennen ohjelmaa!

28. lokakuuta 2009 klo 12.52  
Blogger Irene kirjoitti...

kysymyksessä ei nyt todellakaan ole näin hirveä ongelma, mutta olin vain yllättynyt antin läsnäolosta sillä on JUURI NYT suhteellisen suuri nimi, enkä nyt puhu ainoastaan ristikoruista. olin esimerkiksi katsomassa finnish catwalk -muotinäytöstä ja myös siellä antti asplundin mallisto oli kovasti esillä jukka rintaloiden ym vanavedessä. antti siis sopisi mielestäni vaikka mieluummin kommentaattoriksi kisaan kuten nessi hovi, minna parikka jne.

lisäksi julkisuudessa esiintyvästä henkilöstä voi aivan oikeutetusti esittää kritiikkiä. jos joku ei pidä hänen persoonastaan voi siitä täällä tai missä tahansa mainita. itselläni ei ole mitään kismaa anttia, hänen tekeleitään tai mallistoaan kohtaan, mutta jos jollakin on niin antaa palaa vain. julkisuuteen pyrkivät ihmiset ovat varmasti ottaneet huomioon että heitä tullaan kritisoimaan.

28. lokakuuta 2009 klo 13.24  
Blogger ida kirjoitti...

Tiesittekö, että myös Marialla on oma liike Tampereella, laws of l1ghts tms? http://www.deadbirdslionheart.fi/

Että eivät nuo tosiaan muutkaan niin täysin tuntemattomia ole, kaikista vaan ei tiedä, jos ei ole perehtynyt :--) Itseäkin aluksi ihmetytti Asplundin kisaaminen, mutta kun on sen töitä katsellut......niin........, no, ne toistaa samaa kaavaa.

1. marraskuuta 2009 klo 18.56  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu