Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vastauksia osa 2

maanantai 28. syyskuuta 2009

Vastauksia osa 2

Tässä taas vähän lisää vastauksia.

Image and video hosting by TinyPic

Onko poikkiksesi harjavaltalainen?
Ei ole, paljasjalkainen pääkaupunkiseutulainen. Millainen on sinusta toimittajien työllistymistilanne? ja paras koulutus alalle? Häpeäkseni tunnustan, etten juurikaan tiedä toimittajien työllistymistilanteesta, mutta sen ainakin tiedän, että toimittajaksi halajavia valmistuu paljon ja viestintä on ikimuotiala. Monet tytöt haluavat muoti- ja kauneustoimittajiksi, mutta paikkoja ei ole paljon. Paras koulutus on omasta mielestäni ylempi korkeakoulutus, mutta toki omat taidot ja työkokemus ovat tärkeimpiä. Toimittajaksi haluavan ei tarvitse opiskella viestintää, journalistiikka tai tiedotusoppia, kunhan opiskelee jotakin. Toimitustyöstä oppii parhaiten kokemuksen kautta, ei koulunpenkillä. Yleissivistävä koulutus on tärkeintä! Kauanko seurustelit ex-poikaystäväsi kanssa ennen kuin avioiduitte? Hiukan yli neljä vuotta ehdittiin seukkailla. Suosikkiblogisi? Eniten seuraamani blogit löytyvät tuosta "Irene seuraa" -tekstin alta sivupalkista. Mutta suosikkipukeutujani löytyvät ehdottomasti Lainahöyhenissä-, Auroran henkarit - ja Give wings to my life/style -blogeista. Mitä astiasarjoja keräät/käytät? Aika sekalaisesti monia. Arabiaa kuitenkin suurin osa. Lautaset ovat 24 h avec (eri värejä), kahvikuppeja löytyy Egoa, Muumimukeja ja Valencia-sarjaa. Jälkiruokakulhoni ovat Riihimäen lasin Barokkia. Lasit ovat Kartioita. aterimet Citterioita. Lisäksi mulla on aikamoinen kasa Kivi-tuikkuja, pieniä Aalto-maljakoita ja Mariskooleja. Aiotko hankkia tulevaisuudessa toista maisterin tutkintoa? En missään nimessä. Luen tällä hetkellä viimeisimpiin tentteihin ja täytyy sanoa, että olen kurkkuani myöten täynnä opiskelua. Viimeiden vuoden jälkeen siis toivon mukaan saa riittää. En tietysti voi sanoa, etten koskaan opiskelisi enää, sillä en voi tietää työllistynkö opintojen jälkeen. Voi olla, että joudun pakon sanelemana taas koulunpenkille. Mitkä olivat ne sanomasi väärät syyt, jotka saivat sinut menemään naimisiin? Tietyissä "kulttuureissa" se on välttämätöntä tietyssä vaiheessa suhdetta. Voiko tätä nyt enää mystisemmin sanoa :D
Image and video hosting by TinyPic
Ketä "syytät" muoti"hulluudestasi", eli oletko saanut vaikutteita äidiltä, sisko(i)lta, kavereilta...?
En osaa sanoa, mistä tämä hullutus on alkunsa saanut. Äiti on aina rakastanut kauniita vaatteita ja koruja, mutta on kuitenkin ollut säästeliäs ja katsoo siis välillä kauhulla omaa shoppailumaniaani ja sen aiheuttamia talousongelmia. Joudun kai syyttämään ihan itseäni. Parasta elämässäsi juuri nyt? Elämä yleensä on aika kohdillaan juuri nyt. Olen vihdoin (neljän vuoden jälkeen) kotiutunut Helsinkiin, enkä ravaa jatkuvasti Harjavallassa. Kotiutumisesta saan kiittää uutta miestä elämässäni. Nautin todella Helsingistä, täällä ei ole koskaan tylsää. On myös upeaa tuntea itsensä pitkästä aikaa itsenäiseksi, vaikka olenkin suhteessa. Mutta joka on tällä kertaa kahden aikuisen välinen. Mahtavaa on myös uusi kämppis: ihana Reetta ja treenikipinä. Oletko jostain riippuvainen? Rakkaudesta. Ja muodista! Tärkein harrastus? Bloggaus tietysti. Nykyisin nautin myös uudella tavalla urheilusta, kun yliopistoliikuntaankin sisältyy nykyään spinning, joka on ehdottomasti lempparitreenimuotoni. Miten rentoudut? Parhaiten shoppaillessa, kotona telkkarin ääressä, hyvän kirjan parissa, elokuvissa ja tietysti poikkiksen seurassa. Joskus on myös kiva irrotella kera tyttöjen ja skumpan :D Lempikirja/kirjailijasi? Millennium-trilogia (erityisesti Pilvilinna, joka romahti) Loppuunkäsitelty, Raja / Anna-Leena Härkönen, Riikka Pulkkinen, Stieg Larsson, Liza Marklund, Candace Bushnell. Millainen on musiikkimakusi? Kuulemma aikuinen. Kuuntelen mieluiten jazzia ja parasta se on muodossa acid. Parasta sellaista on Us3. Pianojazz kuuluu myös suosikkeihin ja suomalaiset Lenni-Kalle Taipale, Jukka Eskola, Trio Töykeät ja Five Corner's Quintet! Mielestäni musiikkimakuni on kuitenkin laaja, mutta ehdottomia oksennusrefleksin aiheuttajia ovat raskas musiikki (ahdistaa) ja konemusiikki (joka on tarkoitettu aivottomille ihmisille.) Miksi ostat pääasiassa perus henkkamaukkaginatricot-vaatteita? Vai ovatko ne vain tyyliäsi? Muita blogeja kun lukee, he useasti ostavat harvemmin vaatteita, ja laadukkaita kenkiä, laukkuja ja takkeja. Hehe, mitäs blogeja ne sellaiset on? Ostan halpisvaatteita, koska olen opiskelija ja kyllästyn helposti, haluan uusia vaatteita usein ja paljon ja lisäksi haluan mieluummin esimerkiksi matkustaa, kuin ostaa 300 euron kengät. Edellisen postauksen vaatteista harvat ovat mainitsemistasi ketjuista, suurin osa on 2nd handia.

Image and video hosting by TinyPic


24 kommenttia:

Anonymous Nappi kirjoitti...

mua kiinnostaa tää uusi mies ; )

1. mitä hän tekee työkseen/opiskelee?
2. mikä miehessä hurmasi ensimmäisenä?
3. keltä julkkikselta hän näyttää?
4. luuletko, että menet vielä joskus naimisiin?
5. jos menet, niin aiotko pitää isot häät vai avioitua tyyliin ruokatunnilla maistraatissa?
6. jos haluat mennä helsingissä tanssimaan, mihin menet?

kiitos vastuksistasi <3! nää on blogeissa musta aina niin kivoja : )

29. syyskuuta 2009 klo 13.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Irene..?! Kuuluko sun edellinen miehes it-se ees tähän mystiseen "kulttuuriin" ?

29. syyskuuta 2009 klo 16.16  
Blogger Anna kirjoitti...

Hahaha, mystinen kulttuuri :) Eipä tarvi kauheasti lukea rivien välistä, jotta ymmärtää. Ainakaan itse. Nimim. been there, done that.

Mut tos edellisessä postauksessa sanoit katuvasi, että et elänyt nuoruuttasi. Pyh pah! Vielä on kuule monta rillutteluvuotta jäljellä sinullakin.

29. syyskuuta 2009 klo 16.41  
Anonymous Leena kirjoitti...

Ootko itse uskossa vai oliko mies vain?

29. syyskuuta 2009 klo 17.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Mitkä olivat ne sanomasi väärät syyt, jotka saivat sinut menemään naimisiin? Tietyissä "kulttuureissa" se on välttämätöntä tietyssä vaiheessa suhdetta. Voiko tätä nyt enää mystisemmin sanoa :D"

Nyt jäi vaivaamaan. Selitätkö hieman, edes tässä kommenttiboxissa? Tarkotatko, että tietyissä kulttuureissa se (=naimisiinmeno??) on välttämätöntä tietyssä vaiheessa suhdetta. Vai mitä?

29. syyskuuta 2009 klo 17.42  
Blogger Irene kirjoitti...

nappi: vastaan tähän erikseen :)

muille: no hehe, kylläpäs tämä nyt kiinnostaa :D kyse ei ollut uskosta vaan tietystä uskonnosta, tai oikeastaan seurakunnasta. yhdessä asuminen ennen naimisiin menoa on tietyissä seurakunnissa paheksuttavaa. on myös vähän noloa jos seurustellaan pitkään, heti ollaan ihmettelemässä miksei jo avioiduta. itse en kuulu tällaiseen, vaan olen ihan perusluterilainen.

29. syyskuuta 2009 klo 19.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Pidän blogistasi. Muutamat kirjoituksesi ja sanavalintasi niissä ovat saaneet minut hämilleen...
esim kirjoittaessasi näin "konemusiikki (joka on tarkoitettu aivottomille ihmisille.)"
ei anna sinusta kovinkaan syvällistä tai fiksua kuvaa. Toki jokaisella saa olla omat mielipiteensä, mutta kehottaisin sinua tutustumaan joihinkin asioihin hieman tarkemmin ennen kuin kirjoitat niistä tietävään sävyyn.
Hyvää ja kaunista syksyä!

29. syyskuuta 2009 klo 20.08  
Blogger Irene kirjoitti...

kaikkea ja varsinkaan itseään ei kannata ottaa niin vakavasti. poikakaverini ja ystäväni kuuntelevat konemusiikkia eivätkä suinkaan ole aivottomia.

29. syyskuuta 2009 klo 20.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lestadiolaisuus? (vai meneekö henkilökohtaiseksi).

29. syyskuuta 2009 klo 21.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

veikkailen että kyseessä voisi olla joku vapaa suunta esim. helluntailaisuus. siellä kun on tapana avioitua heti kun on vaan mahdollisuus ( lue 18-vuotiaana ) ja valitettavan usein nämä liitot kariutuvat. puhun kokemuksesta.

30. syyskuuta 2009 klo 0.52  
Blogger Irene kirjoitti...

^osuit oikeaan..ja joo niin mäkin oon ymmärtänyt että aika monet avioliitot kariutuu, koska jengi menee naimisiin kokeillakseen voidaanko olla yhdessä. mun mielestä naimisiin pitäis mennä, kun ollaan jon kokeiltu voidaanko olla yhdessä.

30. syyskuuta 2009 klo 12.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos oikein ymmärrän, niin sä et olisi välttämättä siis halunnut naimisiin? Tai siis niin nuorena ainakaan? On se sääli, jos ei voi vain olla yhdessä ja katsoa mihin se johtaa- harva suhde kuitenkaan johtaa avioliittoon. Tsemppiä ja kyllä sulla tosiaan on nuoruus vielä edessä!

30. syyskuuta 2009 klo 12.29  
Blogger Irene kirjoitti...

joo tein aika ison kompromissin. mut eipä tämä ero eronnut muista eroista kuin että tuli vähän paperihommaa ja musta tuli siviilisäädyltäni eronnut. mut henkisesti ero mikä ero. ei siinä paljon avio-etuliitteet vaikuta.

30. syyskuuta 2009 klo 14.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ette siis asuneet ex-miehesi kanssa yhdessä ennen avioliittoa? itse en lähtisi syyttämään toisen uskonnollisuutta avioliittoon "pakottajana", pakkohan ei ole kuin kuolla.

30. syyskuuta 2009 klo 22.48  
Blogger Irene kirjoitti...

olen paljastanut tässä aika henkilökohtaisia asioita itsestäni, joten tuntuu erityisen mukavalta nyt kun suuhuni laitetaan myös että syytän ex-puolisoani avioliittoon pakottamisesta. sanoin että tein ison kompromissin. itse olen myös uskonnollinen joten en syytä ketään uskonnollisuudesta. joitakin saatan syyttää tekopyhyydestä.

1. lokakuuta 2009 klo 0.19  
Blogger oonkiva kirjoitti...

hahahahaahah tietyissä "kulttuureissa" :DDD mä niin repesin

1. lokakuuta 2009 klo 9.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ehkä liittonne kariutui "mystiseen" tyhmyyteesi, vai olenko kenties väärässä! Turha laittaa epäonnistunutta elämää uskontojen syyksi!! HEI LOLOLOL!!

4. lokakuuta 2009 klo 5.03  
Anonymous Reeta kirjoitti...

No tuleepa taas järkeviä kommentteja...jokainen, joka on joskus tosissaan rakastanut ja suhteeseen panostunut, osannee jättää tollaiset kommentit omaan arvoonsa.

4. lokakuuta 2009 klo 19.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Irene&Saga-blogin aikoihin pidin sinua ihanana, elämänmyöteisenä ja sellaisena tyttönä, jota ihailin! Nyt pidän sinua itsekeskeisenä ja pöyhkeänä nirppanokkana. "Konemusiikki on aivottomille" - siis HUH HUH :-D Lisäksi vastailet vähänkin ei-positiivisiin kommentteihin monesti erittäin veemäisesti. Jatkan silti blogisi lukemisesta, vaikkakin usein karvat nousevat pystyyn.

4. lokakuuta 2009 klo 20.15  
Blogger Irene kirjoitti...

oonkiva: hehe, meil on varmaa aika samat kokemukset :D

anonyymi: mun mielestä epäonnistunut elämä on anonyymillä joka stalkkaa muiden elämää ja luulee tietävänsä siitä tarpeeksi muutaman rivin tekstin perusteella kommentoidakseen sitä veemäisesti. ja sullekin vinkki vinkkinä että keksi jotain muuta sanottavaa kuin lol, se saa ihmisen kuulostamaan vielä, jos mahdollista, epäonnistuneemmalta.

Reeta: niinpä :)

anonyymi: ei kannata ottaa itseään ja elämää niin vakavasti. jos joku sanoisi että jazz on elämänsä ehtoopuolella oleville piippua poltteleville vanhuksille niin en ottaisi sitä itseeni. olen ihana , elämänmyönteinen, joskus hiukan itsekeskeinen nirppanokka, joka sanoo asiat suoraan, sillä hirveintä olisi olla erottumatta seinästä. get used to it.

5. lokakuuta 2009 klo 1.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täs blogis teinit vittuilee ja teini yrittää leikkii muotimaailman kuningatarta! Hienoo! Kiva näit silti o lukee, saa aina hyvät naurut!:D Jatkakaa samaan malliin!!!

5. lokakuuta 2009 klo 13.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MIKÄ SUOMI KAKSNELONEN TÄÄ ON???????? tykkään irenen jutuista, ja sit päädyn lukeen tälläsii juttuja. WHAT?

5. lokakuuta 2009 klo 17.21  
Blogger Satu kirjoitti...

mulla oli lukiossa hellarikaveri, joka oli 18 v. jo toista kertaa kihloissa. rehellisesti, en ole koskaan tavannut vastaavaa tekopyhyyttä ja se saattaakin olla osasyy, että en lopulta sietänyt enää kyseisen henkilön seuraa. myöskin käsitykset esim. parisuhteesta ja seksistä olivat todella vääristyneitä. enkä sitten tarkoita tällä, että ne olisivat olleet mielestäni vääriä.

toivotaan siis, että kun olet rohkeasti kertonut täällä omasta kokemuksestasi, saattaisi joku nuori tyttö tuolla ottaa vähän opikseen. :)

..eikö se ole vähän ironista että sä teit kompromissin ja sitten se päättyi syystä, josta päättyi. toivottavasti ymmärrät tarkoittamani huumorin.

noniin, tulipas taas tarina, kun tänne pitkästä aikaa eksyin ja postauksia kaivelin. terveisiä dinolle!

t. 3B :):D

21. lokakuuta 2009 klo 0.32  
Blogger Irene kirjoitti...

satu: toivotaan että joku ottaisi opikseen. ja joo siksipä olenkin vähän katkera että tulin vastaan mitä tulee avioliittoon ja sain pahasti takkiini. terkut meni perille :D

21. lokakuuta 2009 klo 13.45  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu