Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vastauksia osa 1

lauantai 26. syyskuuta 2009

Vastauksia osa 1

Vastaan osaan kysymyksistä jo nyt, mutta saa kysyä vielä lisää, näihinhän on kiva vastata. Enkä ole sensuroinut vielä yhtään. Poikkikseltakin saa kysyä niin saatte tietää totuuden, se sanoo. Kuvituksena vanhoja otoksia.

Image and video hosting by TinyPic

Onko sinulla muita sisaruksia blogissakin pyörineen Erikan lisäksi?
Isosisko Salla löytyy. Harjavallan kolme parasta mestaa? (miinus koti) Hmm, no Night Factoryssa tulee pyörittyä lauantai-iltaisin, kun sinne päin suuntaan, mutten nyt sanoisi että erityisesti nauttisin siitä paikasta, ainakaan enää. Hauskinta iltaelämä on ehkä kuitenkin Holvissa, kunnon räkälässä yökerhon alakerrassa, missä ainakin Essin kanssa on aina superkivaa karaokea laulettaessa :D Kahvit meille Jennan kanssa tarjoilee niinkin ylellinen paikka kuin NESTE. Näissä paikoissa tykkään siis hengailla, mutta oikeasti kauniita ja virailemisen arvoisia paikkoja Harjvallassa on Paratiisin luontopolku ja Emil Cedercreutzin museo. Kolme lempisuunnittelijaasi tällä hetkellä? Stella McCartney, Alexander Wang, Antti Asplund. Mikä jutty syksyn muodista on eniten innostuttanut? Niitit pitävät pintansa, ehkä edelleen ne inspiroivat eniten. Myös ylipolvensaappaat! Joita tosin olen käyttänyt jo muutamana syksynä enne tätä syksyä.
Image and video hosting by TinyPic
Koska salaperäisestä BF:stä saadaan kuvamateriaalia? ;) Ei varmaan koskaan, koska hän ei tykkää esitellä pärstäänsä netissä :( Mistä vaattesta/asusteesta et luopuisi mistään hinnasta? Zarasta ostetusta niittilaukusta en luopuisi! Se on paras ostos ehkä ikinä. En tosin tiedä, mitä sitten tapahtuu, kun niittivillitys menee ohi! Kallein ostamasi vaate? Onko laukku vaate? Miamista ostettu vintage-Vuitton maksoi 300 taalaa. Kallein ostamasi koru? Hmm, paha sanoa. En ole ostanut kovin kalliita koruja, mutta olen kyllä saanut vähän kalliimpia koruja lahjaksi. Kallein itse ostamani on ehkä Antti Asplundin ristikoru, joka maksoi 30 e. Ei siis paha. Kalleimmat ostamasi kengät? Hmm, varmaankin 100 euron bootsit.
Image and video hosting by TinyPic
Mieluisin ulkomaanmatkasi?
Ehkä Karibianristeily. Missä maissa olet käynyt? Usa, Meksiko, Haiti, Jamaika, Grand Cayman -saaret, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Ranska, Espanja, Portugali, Italia, Sveitsi, Itävalta, Belgia, Liechtenstein, Luxembourg, Bulgaria, Englanti (Skotlanti), Israel, Viro, Latvia. Osaatko suositella jotain all-time-favorittia? Ehdottomasti Jenkit, sieltä löytyy KAIKKEA, lemppari on Florida! Mitä mieltä olet huumeista? Perseestä. Onko kannabis mielestäsi huume? On. Mitkä ovat vanhempiesi ammatit? Isä on kemian DI, äiti FM kasvatustieteistä, mutta kummatkaan eivät tällä hetkellä tee koulutustaan vastaavaa työtä. Isä on eläkkeellä oleva maanviljelijä, äiti ikuisuusopiskelija-yrittäjä. Äidin ammatista saa ehkä vihiä täältä. Millainen lapsuus sinulla oli? Onnellinen! Matkustelimme paljon ja oli kaikin puolin kivaa! Lempilelusi? Hmm, enpä ole tullut ajatelleeksi. Sega! Kuka on vaikuttanut tyyliisi eniten? (muutakuin sinä itse, tietenkin.) Katumuotiblogit. Ennen vanhaan Style Bytes -blogia kirjoittanut Agathe Bjørnsdatter. Valitettavasti hän on ilmeisesti kadonnut jonnekin blogosfäärin historiaan. Mitä olet lukenut sivuaineena ja miksi justiisa niitä? Visuaalista journalismi TaiKissa, naitutkimusta ja kotimaista kirjallisuutta. Visuaalista journalismia tulevaisuuden toiveammattia (toimittaja) silmällä pitäen. Myös naistutkimus liittyy toiveammattiin: haluaisin työskennellä naistenlehdessä. Kotimainen kirjallisuus oli lähinnä tylsä, kiireen sanelema päätös. Se oli aika helppo suorittaa siinä sivussa, kun olin TaiKissa ja tein kandintyötä.
Image and video hosting by TinyPic
Mikset palaa etutukkapolkkatukka -tyyliin, sillä se oli paras (irene&sagan ajoilta)? Koska tykkään pitkistä hiuksista. Mutta olihan sekin tyyli ihan kiva kieltämättä! Jos asuisit ulkomailla missä haluaisit asua ja haluaisitko edes? Haluaisin ehdottomasti ja olen suunnittellut muutattavani joksikin aikaa Jenkkeihin. Mieluiten New Yorkiin tai Floridaan Miamin alueelle. Mitä kieliä osaat puhua tavallisen englannin ja ruotsin lisäksi? No en nyt sanoisi, että osaisin puhua edes ruotsia kovin sujuvasti. Olen opiskellut myös saksaa, ranskaa ja viroa, mutta kaikki kielet paitsi englanti ovat kauniisti sanottuna välttäviä! Vaikutatko mysteeri BF:n pukeutumiseen ja saisiko siitä nähdä kuvaa? Yritän vaikuttaa, mutta se ei oikein tykkää vaikutusyrityksistä ;) Ei siitä varmaan tulla näkemään kovin tarkkaa kuvaa ainakaan, kun se on niin ujo. No ei vaan, se ei vaan halua, että sen pärstä on netiss. Mutta ehkä naama sensuroituna voin laittaa jonkin kuvan! miksi et käy kirpputorilla niin kuin ennen? sun kirpputorilöydöt olivat erikoisia ja niistä sai inspiraatiota! :) Sitä olen itsekin ihmetellyt, ei oikein taida olla aikaa. Se innostus on vähän jäänyt. Ja tyylikin vähän muuttunut niiltä ajoilta. Täytyisi ehkä taas alkaa käydä! Olisko niistä sun tatskoista mahdollista saada kuvaa ja vähän vaikka taustaa (ellei oo liian henkilökohtaisia syitä)? Hmm, en ole uusimmasta halunnut pitää meteliä, koska sain siitä niitä v*ttumaista palautetta, kun olin sitä ottamassa. Täällä kuitenkin vähän taustaa siitä ja kuvia muista tatskoista. Mutta kyllä varmasti uusikin tatska tulee näkymään asukuvissa.
Image and video hosting by TinyPic
Jos raha ei olisi este, mitkä viisi vaatekappaletta tai asustetta hankkisit itsellesi? Hmm, en ehkä nopsasti osaa valita mitään tiettyjä, mutta varmasti oikein hyvälaatuiset ja -lestisen ylipolvensaappaat sekä mustat perusavokkaat. Chanelin klassisen pikkulaukun hankkisin ja tietysti myös ikisuosikki-Vuittonia jossain muodossa. Luultavasti täydentäisin vaatekaappiani myös täydellisesti istuvalla Trenssillä, jota sitten voisi käytellä koko lopun elämää. Miten ihmeessä kestät nillittäjäanoja? Itse olisin vastannut muutamaan otteeseen jo aika paljon pahemmin :D Yleensä vain naureskelen niitä kavereiden kanssa. Monet "nillittäjäanot" ehkä luulevat ja toivovat pahoittavansa mieleni, mutta todellisuudessa juttelemme kavereiden kanssa, kuinka säälittäviä, kateellisia no-lifeja he ovatkaan. Luulin, että minä sanon pahasti, mutta kiva kuulla, että joku sanoisi vielä pahemmin :) Jos bongaat jonkun oikein raivostuttavan mun kommenttiboksista, niin anna palaa ;)
Image and video hosting by TinyPic
Kuka maksaa sun ostokset ja ulkomaanmatkat ja muut hurvittelut? Vai onko opiskelijalla varaa kaikkeen moiseen?
Minä tai pankki. Käyn opiskelun ohessa myös töissä ja vuokrani on harvinaisen pieni, sen suhteen mulla on käynyt tuuri. Ulkomaanmatkat maksan lähestulkoon aina opintolainalla. Millainen olit teininä? Olin tosi ujo ja epävarma. Eli en ole tainnut muuttua niistä ajoista. En ollut teininä mitenkään kovin erikoinen, olin kai aika kilttikin. Koulussa olin välillä vähän villi. Matikan open mukaan olisin saanut paljon paremmin numeron, ellen olisi pyörinyt luokalla kuin hyrrä ja puhua pälpättänyt koko ajan. Miten käyttäydyt humalassa? Viime aikoina hyvinkin provosoivasti. Lempinimet? Ire, Irmeli ja muita epämääräisiä hellittelynimiä. Kynttilöiden lukumäärä viimeisimmässä juhlakakussasi? Varmaankin nolla, mutta niitä olisi pitänyt olla 23. Päivämäärä jonka alituiseen sekotat? Exäni syntymäpäivä. Eläimiä? Yksi oma koira, yksi yhteisomistuksessa toisaalla asuva koira ja äidillä vielä yksi koira. Pituutesi? 176 JA PUOLI. Työskenteletkö opintojesi ohella? Kyllä joo nimikkeellä content designer ja lisäksi olen päätoimittajan eräässä nuorisojärjestölehdessä. Milloin valmistut? Toivon mukaan ensi keväänä. Oletko ollut rakastunut? Olen. Oletko nyt rakastunut? Rakastan moniakin ihmisiä ;) Mieluisin asia sähköpostissa? Ai siis sen olemassaolossa vai siellä viestien joukossa. No ainakin viesti yhdestä paikasta, minne voisin päästä työharjoitteluun. Oletko rakastanut jotakuta niin paljon että olisit sen takia itkenyt? Olen todellakin. Oletko ollut auto-onnettomuudessa? En onneksi. Leivänkannikat vai pekonipalat? Leivänkannikat. 2 vai 4 ovea (autossa)? 4 on kätevä mutta 2, koska ne autot on coolimpia!! Kahvi vai tee? Riippuu tilanteesta, yleensä kahvi. Mieluisin unilelusi? BF!
Image and video hosting by TinyPic
Lempivärisi?
Musta. Kirja jota luet tai haluaisit lukea? Mahtavan Millennium-trilogian jälkeen tuntuu, ettei mikään tunnu varmaan enää missään! Mutta ennen Rooman matkaa luen varmaan Da Vinci -koodin ja Enkelit ja demonit. Lempielokuva? Brokeback Mountain jos yksi pitää valita. Tai Benjamin Button. Tai Love Actually. Lempiruoka? Kanasalaatti. Päässäsi soiva laulu? Nyt ei soi mikään. Hammastahnasi? Mikä milloinkin, ei ole mitään vakkaria. Ravintolasi? Riippuu vuorokaudenajasta, aamupalapaikka mm. Fanny ja Belly. Ja riippuu muutenkin fiiliksestä, tykkään ainakin jenkki- ja eurooppalaisesta sapuskasta enemmän kuin itämaisesta. Lempikukkasi? Orkidea. Vihaamasi ruoka? Kaikki maksa-. Mieluiten seuraamasi urheilulaji? PESIS! Pikaruokala? Subway. Edellinen vierailusi sairaalaan? Kun sisko oli saanut vauvan, eli kesän alussa. Lempijuomasi? Riippuu, aamulla kahvi, ravintolassa vesi, tyttöjen kanssa viini. Makuuhuoneesi maton väri? Sininen itämainen. Monta kertaa epäonnistuit "inssissä"? En kertaakaan kummassakaan (A ja B). Edellinen henkilö jolta olet saanut postia? Varmaankin Elisa. Puhelinlasku. No kunnolla ehkä äidiltä. Oletko ollut syytettynä rikoksesta? En onneksi. Missä kaupassa luottokorttisi luotto täyttyy? Jossain ulkomaisessa. Mitä teet kun olet rättiväsynyt? Yleensä nukun, jos mahdollista. Mitä sanoja tai fraaseja käytät liian usein? Herran Jumala! Paras "asia" maailmassa? Dino. Kadutko nuorena avioitumista? En kadu siksi, että olin nuori vaan koska menin naimisiin vääristä syistä. Kumman päätös ero oli? Minun. Oletko hyvissä väleissä ex-miehesi kanssa? En kovin läheisissä, mutta siedettävissä. Asuvatko koirasi helsingissä vai harjavallassa? Toinen asuu luonani Helsingissä, toinen Harjavallassa.
Image and video hosting by TinyPic
 • Tulevaisuudelta haluan terveyttä, rakastavan perheen, menestystä, seikkailuja.
 • Yliopistolla teen yleensä seuraavaa: istuskelen luennoilla ja luen jotain jännittävää romaania ;)
 • Rakkaudessa ihmettelen sitä, että toinen voi osoittautua täydellisen tuntemattomaksi.
 • Ihmisissä arvostan epäitsekkyyttä.
 • Tämän taideteoksen haluaisin kotiini Jani Leinosen taidetta.
 • Minua liikuttaa suuret rakkaustarinat.
 • Tupakoin, kun biletän tai kahvittelen Jennan kanssa.
 • Baarissa tilaan yleensä vettä. Tai tequilan :)
 • Aamuisin herätessäni en yleensä herää ihan vielä.
 • Lempikahvilani Helsingissä Alppilan baari.
 • Lempikirjastoni Helsingissä Yliopiston päärakennuksen kolmannen kerroksen kirjasto!
 • Paras Sinkkuelämää-jakso ikinä on ehkä viimeinen.
 • Alan itkeä, kun kuuntelen Jipun Tuonelan koivuja.
 • Maailmankaikkeuden kaunein ääni on uusien kenkien kopina.
 • Minun ja siskojeni suhdetta kuvailisi sana Erikan kohdalla myrskyisä ja Sallan kohdalla tyyni.
 • Tapani, jota häpeän on pään aukominen aina välillä.
 • Kun kukaan ei näe, minä syön aika isoja annoksia :D
 • Poikaystävässäni arvostan seikkailunhaluisuutta :)
 • Paras paikka maailmassa koti.
 • Seksikkäintä minussa olkapäät ja niiden välissä oleva alue, mikä se on..?
 • Lempijutut tällä hetkellä myöhäinen aamupala/brunssi poikkiksen kanssa viikonloppuisin.
 • Jos uskaltaisin niin muuttaisin ulkomaille.
 • Maailmankatsomukseni on positiivinen narsismi.
 • Mottoni "A girl must be classy and fabulous."
 • Erityistaitoni hmm...osaan ajaa moottoripyörää :D
 • Mitä teen ensi vuonna saan gradun valmiiksi ja saan jonkin unelmaduunin!
 • Keräilen vaatteita. Ja Kivi-tuikkuja.
 • Karmein paheeni satunnainen tupakointi ja kynsien syöminen. Ja kiroilu.
 • Ihanin ominaisuuteni epäitsekkyys.
 • Julkkis joka haluaisin olla Pete Parkkosen tyttöystävä. Hahaa
 • Kadun etten elänyt nuoruutta.
 • Tämä saa minut onnelliseksi kauniit sanat.
 • Kirja ja biisi, jotka olisin halunnut itse kirjoittaa joku suurmenestys.
 • Elämäni tähtihetki on vielä edessä!
 • Keksintö jota ilman en voi elää luottokortti :D telkkari, tietokone, kännykkä...
 • Tämä vie minulta jalat alta kiharat hiukset ;)
 • Tällä vien sinulta jalat alta lyhyet shortsit ;)

Image and video hosting by TinyPic

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mullakin olis kysymys.. Miten sait poikaystäväsi? Miten siis teiän juttu alkoi (näin selkeämmin sanottuna..) :D Tapailitteko ensin, miten tutustuitte jne. Kerro! :))

27. syyskuuta 2009 klo 20.33  
Blogger aba kirjoitti...

Ohhoh, tosi paljon kaikkee mitä en tiennyt. Oli kiva stalkata. ; )

27. syyskuuta 2009 klo 21.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitkä olivat ne sanomasi väärät syyt, jotka saivat sinut menemään naimisiin?

27. syyskuuta 2009 klo 21.09  
Blogger Jonna kirjoitti...

Heiii, pakko kysyä, että mistä tuo unikkokankainen mekko oikein on?! Löysin ihan samanlaisen eräästä Washington DC:n second hand-kaupasta ja siinä mekossa ei lue valmistajana Marimekko, eli mistä tuo omasi on peräisin?

27. syyskuuta 2009 klo 22.06  
Anonymous Siny kirjoitti...

Mun pitää kans sanoo tuosta Unikkokankaisesta mekosta, että on kyllä tosi kivan näköinen! :)

Hyviä kysymyksiä sulle on esitetty :)

27. syyskuuta 2009 klo 22.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

- onko poikkiksesi harjavaltalainen?

- millainen on sinusta toimittajien työllistymistilanne? ja paras koulutus alalle?

- kauanko seurustelit ex-poikaystäväsi kanssa ennen kuin avioiduitte?

- suosikkiblogisi?

- mitä astiasarjoja keräät/käytät?

- aiotko hankkia tulevaisuudessa toista maisterin tutkintoa?

28. syyskuuta 2009 klo 12.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ketä "syytät" muoti"hulluudestasi", eli oletko saanut vaikutteita äidiltä, sisko(i)lta, kavereilta...?

28. syyskuuta 2009 klo 13.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Parasta elämässäsi juuri nyt? Oletko jostain riippuvainen? Tärkein harrastus? Miten rentoudut?
Lempikirja/kirjailijasi? Millainen on musiikkimakusi?

28. syyskuuta 2009 klo 13.40  
Anonymous pasaujourdhui kirjoitti...

Ainakin Anthropologie myy Marimekon kuosia. Lieko sielta toi mekko?

28. syyskuuta 2009 klo 17.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää ei nyt liity aiheeseen, mutten keksi mitään muutakaan paikkaa mistä tiedustella tätä: onko Sagarakas sulkenu kokonaan bloginsa, kuolen itkuun!?!?!?! Kertokaa ja auttakaa mua.

28. syyskuuta 2009 klo 18.22  
Blogger Irene kirjoitti...

kiitos kysymyksistä, vastailen niihin erikseen postauksen muodossa.

mekko on ross dress for lessistä miamista, eli ei ole marimekkoa :) mutta en muista minkä merkkinen mekko on :/

sagan blogi näyttää olevan taas käytössä, hän varmaan teki vain ulkoasumuutoksia.

28. syyskuuta 2009 klo 21.46  
Blogger Maija Elina kirjoitti...

Hej!

Tämä tyttö tarttis vähän apua. Menin tunaroimaan blogini kanssa ja näin ollen nuo mun aikaisemmin blogin oikeassa reunassa näkyneet tiedot (kuva, profiili, näitä seurailen ym. osiot) siirtyivät tuonne alas! Varmaan liittyy jotenkin tuohon html-koodiin? Osaatko neuvoa, miten saisin näkymään ne takaisin tuohon reunaan. Kiitos!

29. syyskuuta 2009 klo 11.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi ostat pääasiassa perus henkkamaukkaginatricot-vaatteita? Vai ovatko ne vain tyyliäsi? Muita blogeja kun lukee, he useasti ostavat harvemmin vaatteita, ja laadukkaita kenkiä, laukkuja ja takkeja.

29. syyskuuta 2009 klo 12.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu