Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Spinnn!

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Spinnn!


HUH! Tulen juuri spinning-tunnilta, ja olo on mitä mainioin! Olen onnistunut jo vuoden välttelemään yliopiston ryhmäliikuntatunteja ja punttisalia. Omatuntoa olen juksannut tekemällä kotona jännehyppyjä ja heilumalla vähän Gymstickin kanssa. En muistanut ollenkaan, kuinka hyvä olo on kunnon rääkin jälkeen. Nyt liikuntamaksu on maksettu enkä aio pinnata vaan spinnata pää kolmantena jalkana. Ko. lajin olen huomannut itselleni sopivimmaksi Body Pumpin ja kuntosalitreenaamisen lisäksi. Onneksi myös yliopistolle saatiin tänä syksynä spinning-sali!

Kuvan housuissa treenailen Meilahdessa, niitä muuten etsittiin sitten kissojen ja koirien kanssa kaikista pääkaupungin H&M:stä, mutta vasta vierailu nettikauppaan tuotti tulosta.

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

Blogger RagDoll kirjoitti...

Voi kun riittäisi sitä energiaa! Huomaa, että kaipaisi sitä kunnon rääkkiä, kun meinaa mennä hermot pienimmistäkin asioista. Ihminen vaan on niin mukavuudenhaluinen, että jää mielummin sängyn uumeniin, kuin herää 6 jälkeen salille. ;)
Viikon loman jälkeen aijon ottaa itseäni niskasta kiinni ja raahautua taas salille kesän tauon jälkeen.

23. syyskuuta 2009 klo 20.02  
Blogger janmau kirjoitti...

Sopiiko spinning ei-niin-hyväkuntoisilleki, kun on kuulemma melkonen rääkki? :)

24. syyskuuta 2009 klo 7.23  
Blogger Irene kirjoitti...

ragdoll: joo ei muakaan aamulla sais salille/spinniin mistään hinnasta vaikka treenaaminen kivaa onkin. onneks mulla on aika leppoisaa koulunkäyntiä ja töitä harvakseltaan niin voin käydä keskellä päivää :)

janmau: ilman muuta, siellä voi nimittäin vähän juksata! kun muut vääntää nupista enemmän vastusta niin huonompikuntoinen voi ihan hyvin olla lisäämättä vastusta tai esittää lisäävänsä ;) ja jos ei jaksa yhtään polkea niin vääntää kaikki vastuksen pois ja antaa polkimien vaan rullailla itsekseen, eikä kukaan huomaa mitään :) mäkin tein alkuun niin, etten lisäillyt vastusta :D

24. syyskuuta 2009 klo 11.52  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu