Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Plus one

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Plus one

Sain kutsun eräisiin vuosijuhliin aveciksi ja alkaa ihana kuukauden mittainen operaatio Mitä päälle?. Käyttämätön ja yksinkertaisen tyylikäs musta iltapuku löytyy kaapista, mutta asusteet pitäisi vielä löytää.

Näiden pukuvuokraamo.netin ohjeiden mukaan mennään:

Klo 18:n jälkeen - miehellä frakki, naisella juhlapuku

Kun mies pukeutuu frakkiin, naisen asu on täyspitkä, juhlavasta kankaasta valmistettu juhlapuku. Se saa olla avonainen tai olkaimeton ja linjaltaan leveä tai kapea. Sen kankaana on silkki, sifonki, satiini, sametti, brokadi tai kirjailtu juhlakangas.

Iltakengät ovat sirokorkoiset, umpikärkiset avokkaat tai sandaalit. Ne voivat olla ohutta nahkaa, puvun väristä satiinia, ripsiä tai muuta juhlavaa materiaalia.

Iltalaukku on siro ja valmistettu nahasta tai juhlavasta kankaasta. Se voi olla kirjailtu tai helmikoristeltu. Siinä ei ole hihnaa. Kengät ja laukku ovat samansävyiset ja mieluiten samaa materiaalia.

Muoti määrää käsineiden käytön. Käsineet voivat olla pitkät, kyynärpään yli ulottuvat ja valmistetut ohuesta valkoisesta nahasta, silkistä tai satiinista.

Juhlapuvun kanssa käytetään juhlavia arvokoruja tai juhlavia fantasiakoruja kuten strassi- ja lasikoruja. Diadeemin käyttö on mahdollista. Rannekelloista vain korukello sopii juhlapuvun seuraan.

Suuren juhlapuvun kanssa käytetään kutsujan niin toivoessa kunniamerkkejä, jotka kiinnitetään rinnan vasemmalle puolelle vaakasuoraan.

Juhlapuvun kanssa käytetään pitkää iltatakkia tai -viittaa, talvella myös turkkia.


Kengät ja kirjekuorilaukun ajattelin kaivaa kaapin kätköistä, mutta korut ovat hakusessa. Haluaisin löytää jotain omaan tyyliin sopivaa rouheaa, kuten Stellalla on tapana sanoa, ja persoonallista kaulani ympärille. Inspiraatiota näistä:
Kuvat täältä

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Alin näyttää todella mielenkiintoiselta ja hienolta. Ylin (tai sitte alin, en oikein saa täyttä ideaa tuosta kuvasta) ehkä kuitenkin noista sopivin kyseiseen Juhlaan.
piu

9. syyskuuta 2009 klo 18.45  
Blogger Martina kirjoitti...

En tiedä sopiiko juhlaan, mutta käsittämättömän hieno toi pelikorttiperhoskoru!

9. syyskuuta 2009 klo 19.35  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu