Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tre

sunnuntai 30. elokuuta 2009

Tre

On se kivaa olla journalisti, kun pääsee huvittelemaan ilmaiseksi. Kävimme siis Jennan kanssa eilen Särkänniemessä, mutta sitä ennen Jenna intoili Koskikeskuksen Ginassa. Harjavaltalaiset pääsevät ko. putiikkiin harvoin, kun lähin taitaa olla juuri Tampereella. Kuulin kuitenkin, että pian Poriinkin avataan GT. Onnea Pori! ;) Jennan avulla sain täyteen Ginan bonuskorttini ja ilmaisella rahalla sain aletangosta tämän paidan:

Särkänniemessä sateli, joten laitteet olivat kiinni vähän väliä. Uusi Tyrsky oli vähän pelottava ja Tornado yhtä ihana kuin aina ennenkin. Delfiinit saivat jälleen kyyneleen silmäkulmaan. Pikkutytöt, jotka seisoivat edessämme Delfiinishow'n jonossa kääntyivät ihmeissään katsomaan, kun sanoin jo siinä vaiheessa Jennalle, että taidan alkaa ilkeä. Delfiinien älykkyys siis liikuttaa ainakin minua.Näsinneulassa kahvilla

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Blogger Mindye kirjoitti...

Delfiinit on kyllä aina ihan must käydä tsekkaamassa kun Särkänniemessä käy :) Mukavannäköinen tuo paitalöytösi!

30. elokuuta 2009 klo 21.18  
Blogger janmau kirjoitti...

Oliks teijän esityksessä märkäpukumies, joka ui delfiinin kanssa? Meinasin kosia sitä miestä heti, olis niin ihana päästä uiskentelee kans!

30. elokuuta 2009 klo 21.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jepjep, kuulin kans et Poriin tulee Gina, jes! :) Kiva paita!

31. elokuuta 2009 klo 14.28  
Blogger Silja kirjoitti...

Aww, siellä on vielä mun suokkaridelfiinikouluttaja :') Delfiinitkin on ihania! Ollessani kesätöissä Särkässä kävin katsomassa shown ainakin seitsemään kertaan ja olin aina yhtä innoissani.

31. elokuuta 2009 klo 15.38  
Blogger Irene kirjoitti...

Mindye: joo! kiitos :)

janmau: no ei valitettavasti ollut tai ihan hyvä, koska olisin varmasti itekin käynyt kosasemassa sitä ;)

anonyymi: kiitos, joo aika kivaa että gina tulee satakuntaan.

silja: oi, särkänniemessä töissä! jos itse olisin nniin kävisin tornadossa 10 kertaa päivässä ja delfiinejä kävisin katsomassa joka päivä :D

31. elokuuta 2009 klo 15.54  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu