Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syksyn Must Haves

perjantai 14. elokuuta 2009

Syksyn Must Haves

Heippa. Alkoi yllättäen vähän kyllästyttää koko bloggailu, siksi MP:ssä on ollut hiljaista. Joillakin tuntuu olevan aivan välttämätön tarve keksiä väen väkisin jotain negatiivista sanottavaa jokaikiseen postaukseen. Tyypillistä Suomessa, kai.

Onhan toki aivan naurettavaa, että siskoni kävi Lady Gagan konsertissa ja mielipiteeni Madonnasta ovat tietysti aivan vääriä, enkä saisi edes mainita moisista ajatuksista, herran tähden! Lisäksi otan kritiikkiä vastaan tavalla, joka saa lukijat hermoromahduksen partaalle ja lopettamaan koko blogin seuraamisen. Pitäisi ehkä lisätä tuonne sivupalkkiin, että jos blogin sisältö, mielipiteeni ja tyylini vastata kommentteihin ei miellytä, kannattaa pitää suu kiinni ja unohtaa koko blogi. Ja jos jollekulle on vielä epäselvää niin muistutan, että mielipiteeni ovat kärkeviä, sanon asiat suoraan ja jos joku alkaa v*ttuilla kommenttiboksissa niin täältä pesee takaisin. Se on minun tapani ja sillä sipuli.

Kiitos kuitenkin kaikille ihanille, jotka piristävät päivääni kivoilla kommenteilla. Teidän takianne jaksan jatkaa bloggailua! :) Tässä teille vähän inspiraatiota syksyyn H&M:ltä:


Mietimme kaverin kanssa eilen Zarassa, että kesän loppuminen ja alkava syksy eivät yllättäen olekaan ihan niin kammottavia asioita. Reetta etsii itselleen täydellistä trenssiä (ja opastin hänet tietysti lukemaan tämän). Itse haikailen tekoturkisliivin perään, vaikka en olekaan vielä aivan päättänyt mitä mieltä olen tekoturkiksesta. Olen ehdottoman vahvasti turkkeja ja turkistarhausta vastaan ja sisälläni herää raivokas kettutyttö aina, kun näen kaupungilla venäläisrouvia turkeissaan. En siis haluaisi kenenkään vaivaavan päätään sillä, onko oma tekoturkisasusteeni aito vai ei. Toisaalta haluaisin antaa esimerkiksi kaikille blogiani seuraaville sen kuvan, että tekoturkis on ok ja parempi vaihtoehto oikealle turkikselle.



Olen kesällä haaveillut hintavista paljettitakeista, eikä tämäkään H&M:n yksilö kovin halvalla lähde. Syksynkin bileisiin se olisi kuitenkin täydellinen.


Kesän olen viettänyt pääosin mustassa, harmaassa ja valkoisessa joten murrettut sävyt houkuttelevat syksyllä.


Ylipolvensaappaat pitäisi saada! Näitä ihanaisia ei tosin löydy Henkkamaukan valikoimasta.


Asusteiden must haves, edelleen niittiä ja isoja koruja:


Tunnisteet:

13 kommenttia:

Anonymous Lina kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja vasta nyt kävin kommentteja lukemassa enkä voi kyllä oikeen muuta sanoa kuin että huhhuijakkaa. Ihmiset on idiootteja.

Toi vaikuttaa mun mielestä lähinnä siltä että täällä käy joku yksi katkera anonyymi komppaamassa itse itseään, tosi inhottavaa joka tapauksessa. Kaikista naurettavin väite oli se, ettei fiftariasusi olisi sopinut sinulle. Sähän olit ihan jäätävän vetävä!

Asiasta kukkaruukkuun: mun syksyvaatetus ei kamalasti kesästä eroa, eli mekoilla ja hameilla mennään, paljaiden säärten sijasta asusteena toimivat sukkahousut. Neuletakkia ja trenssiä niskaan ja avot. (Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta pukeutumiskriisejä ilmaantuu silti useamman kerran viikossa :D)

Eipä siinä sitten muuta kuin että sulla on ihana blogi, toivottavasti anonyymien nillitys ei ihan kokonaan vie päivittelyintoa :S

14. elokuuta 2009 klo 17.53  
Blogger Anna kirjoitti...

Voi, älä välitä! Tiedän että se on vaikeaa ja typerä neuvo, mutta parhaiten turhanpäiväisistä valittajista selviää kun unohtaa heidän olemassaolonsa. Tottakai asiallinen kritiikki (rakentava, perusteltu) kuuluu asiaan ja jokaisella on siihen tietynlainen oikeus, mutta minun mielipiteeni on että mikäli ei sellaisen kirjoittamiseen taito ole hallussa, voi kritiikin jättää antamatta.

Tulipas paha mieli sekä sinun ja siskosi puolesta, olette kauniita ja fiksuja ihmisiä jotka eivät ansaitse tuommoista kakkaa niskaansa.

Oikein ihanaa syksyä teille!

14. elokuuta 2009 klo 19.18  
Blogger Sini kirjoitti...

Onneksi jaksat olla vielä positiivinen ja iloinen meistä kivoista lukijoista! :)
Minä olen just tässä jo pari päivää ihastellut sun blogia niin ulkonäöllisesti kuin kirjoituksiakin :)

14. elokuuta 2009 klo 20.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moi :) jc:llä on ihan kiva sellanen musta tekoturkisliivi, tuu tsekkaamaan. ja sit noi saappaat, jos niitä mietiskelit, on TÄYSIN samannäköiset ku oli tuolla cipcapissa. nii ja superkiitos viimeisestä, bileet oli tosi nastat. -elina

14. elokuuta 2009 klo 21.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En usko että kukaan haluaa olla ilkeä! Mutta kritiikki pitää ottaa vastaan, oli se sitten huonoa tai hyvää.. Kuitenkin, kun itsensä ja ajatuksensa tuo julki niin jokaiella on jotain sanottavaa siihen.. Aina ei voi olla olla oikeassa.. ei blooggajat eikä anonyymit. mutta koitahan jaksella! Itse ainakin pidän blogistasi vaikken aina samaa mieltä kanssasi olekaan! :)

15. elokuuta 2009 klo 3.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miks nää kommenttien "ajat" on ihan vituillaan? Ooks laittanut ne asetukset ajalleen?

15. elokuuta 2009 klo 3.40  
Blogger Riikka kirjoitti...

Voi, mä ostin just talvella paljettitakin h&mltä - 19,90€! Se ei tosiaan ole noin vetävän näköinen kuin toi hintavampi versio. Mut ehkä niitäkin tulee vielä muihin liikkeisiin huokeampana versiona!

15. elokuuta 2009 klo 9.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HAahahah h ehkä syynä onkin Suomen bloggarit eikä ne kommentoijat..?!

16. elokuuta 2009 klo 14.31  
Blogger aba kirjoitti...

Voi eei! Mä kommentoin siihen madonna-juttuun, mutta en meinannut sitä pahalla! Vaan että madonnamainen diivaupeus nainen oli livenä..

Sniuf.

16. elokuuta 2009 klo 19.21  
Anonymous möö kirjoitti...

Irene oot paras! <3

Hankala nykyään tehdä mitään, ettei kopioisi ketään. Oon miettinyt että miten ihmeessä joku voi vielä keksiä uutta musiikkia :D

Turhaa kateellisten panettelua ei kannata ottaa vakavissaan, kaikkia ei tarvi miellyttää.

Jatka ihmeessä bloggailua, koska tämä sivu on ensimmäinen, jossa käyn kattomassa uutta päivitystä. Sulta saa mukavia ideoita pukeutumiseen ja muuhunkin :)

16. elokuuta 2009 klo 20.44  
Blogger Irene kirjoitti...

Lina: kiitos ja kiva että tykkäät. mulla on vähän samat suunnitelmat syysvaatteiden suhteen :)

Lila: kiitos ja samoin sulle :) <3

Siny: kiitos sulle kivoista sanoista :D

Elina: cipcap here I come! kiitti vinkeistä raksu :)

Anonyymi: voi kuule, aika moni nimenomaan haluaa olla ilkeä. onneksi olen säästynyt pahimmilta ilkiöiltä! kritiikkiähän ei aivan pakko ole ottaa vastaan, voihan täällä laittaa estot kommentoimiselle kokonaan :) mutta en nyt vielä itse ole sellaiseen ryhtymässä mutta esimerkiksi moumou esti anonyymit kommentit kokonaan :/ siihen se menee jos kommentit alkavat olla asiattomia :( kiva kuitenkin että tykkäät :)

anonyymi: joo mä tiiän, täytyy paneutua asiaan :/

riikka: toivotaan, mutta toi ois aika täydellinen! ehkä sen sais joulualesta :D haha

anonyymi: voipa olla, onneks kenenkään ei oo pakko lukea suomalaisia blogeja.

aba: en toki ottanut sitä pahalla, itse asiassa sinä tulit mieleeni kun mietin noita vakkarityyppejä jotka antavat hyvää palautetta! :D <3

möö: kiitos kovasti <3 en yritäkään miellyttää kaikkia mutta toivoisin vaan että ne ketä en miellytä pysyisivät poissa mun silmistä, hehe

16. elokuuta 2009 klo 22.16  
Blogger aba kirjoitti...

VHIUH! :')

17. elokuuta 2009 klo 11.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips,

löysin juuri blogisi - aivan loistava! :)
Tykkään vaatteista, kengistä, kaikesta pukeutumiseen liittymisestä kamalasti, mutta olen laiska pukeutumaan ja pihi, lisäksi mukavuus on tärkein tekijä omassa pukeutumisessani, niinpä tavallisesti olen farkuissa ja t-paidassa.. Sun blogi on kuitenkin inspiroinut kiinnittämään taas vähän enemmän huomiota omaan pukeutumiseen, kiitos siitä! :)
Toivottavasti jaksat jatkossakin päivitellä blogiasi, ikävistä kommenteista huolimatta. Negatiivistaa palautetta kun on niin paljon helpompi antaa..

-Sini

19. elokuuta 2009 klo 22.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu