Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Madonna!

torstai 6. elokuuta 2009

Madonna!

Kuka jammailee tänään Madonnan tahtiin Jätkäsaaressa? Itse ajattelin lähteä katsastamaan popin kuningattaren jälkeensä jättämää huumaa kaupungille illalla, mutta show jää valitettavasti minun osaltani näkemättä.

Madonna saa minussa aikaan ristiriitaisia tunteita. Kuuntelin yläasteella haltioissani Ray of Light -levyä, mutta teiniaikojen jälkeen koko naiseen meni maku. Kun Madonna innostui joogasta ja kabbalasta, minä en innostunut enää hänestä. Musiikki ei erottunut enää mitenkään joukosta ja naisen vähäinen pukeutuminen, epätoivoisen nuorekkaat tanssiliikkeet ja parikymppisten tanssityttöjen kanssa hengailu musiikkivideoissa saavat aikaan lähinnä vain myötähäpeän tunteita. Kroppahan leidillä on enemmän kuin kondiksessa, mutta kuitenkin viisikymppisen naisen toivoisi käyttäytyvän eri tavalla. Lopullinen stoppi tuli Madonnan adoptiosotkujen ja parikymppisen pojanklopin pokaamisen jälkeen.

Kun vuosi sitten näin dokumentin In Bed With Madonna aloin fanittaa ysäri-Madonnaa, siinä naisessa oli asennetta ja tyyliä! Nyt popparin tekopyhät yhteiskunnalliset/kabbala-jorinat menevät toisesta korvasta sisään toisesta ulos.

Siitä huolimatta ettei 2000-luvun Madonna juuri kiinnosta, olisi show ollut upea nähdä! Harmi, kun tätä naista ei ole enää olemassa:
Tunnisteet:

21 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se sama nainen on olemassa. Mihin se olisi hävinnyt? Eivät vuodet hävitä naista mihinkään!

6. elokuuta 2009 klo 22.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihan totta!^

7. elokuuta 2009 klo 1.24  
Anonymous Marsu kirjoitti...

Lol, ahdasmielistä horinaa, miks 50-vuotiaan pitäisi käyttäytyä 50-vuotiaasti jos se on MADONNA?

7. elokuuta 2009 klo 3.33  
Blogger aba kirjoitti...

Olin katsomassa tätiä ja se oli upea! Ronski, hymyilevä ja.. MADONNA!

7. elokuuta 2009 klo 14.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Madonna on aina madonna! Sama nainen, eri verkkarit!!!! :D

7. elokuuta 2009 klo 15.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Madonna oli ihan huippu !! Höpsis..ei ikä naista pahenna ja sitäpaitsi mihin on sidottu, että pitää käyttäytyä tietyllä tavalla jossain iässä..tämä ajatus on mielestäni vanhanaikainen.

7. elokuuta 2009 klo 17.03  
Anonymous mel kirjoitti...

"mutta show jää valitettavasti minun osaltani näkemättä minun osaltaltani."

eli se siis jää siis sun siis sun osalta näkemättä? vai mitä häh vai mitä

7. elokuuta 2009 klo 19.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

LOL indeed. miksi naisen pitää käyttäytyä "ikäisensä mukaisesti"? kuka sen määrittelee? Madamoiselle Pigalle?

Pidin sua modernina naisena, yllätyin tästä mielipiteestä.

/ Anneli

7. elokuuta 2009 klo 22.13  
Anonymous anneli kirjoitti...

kuka määrittelee mitä on käyttäytyminen ikäisensä mukaisesti? sinä?

yllätyin tästä mielipiteestäsi, pidin sinua modernina naisena.

/anneli

7. elokuuta 2009 klo 22.14  
Blogger Irene kirjoitti...

huoh, mun mielipide on mun mielipide.

8. elokuuta 2009 klo 1.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huoh itsellesi vaan irene! Meidän mielipiteet on vaan meidän mielipiteitä, ja luulisi sinun jo oppineen ottamaan kirjoituksistasi kritiikkiä vastaan, sitä kun aina väistämättä tulee! ;) Tää on aika yhdistävä tekijä näemmä bloggareis, et kommentoida saa, kunhan kommentit on positiivisia.... blaah.. Tähä loppu sun blogi seuraaminen! Että so looong!!! :)

8. elokuuta 2009 klo 10.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaikkei Madonna pysty maailmaa muuttamaan, joitakin ihmisiä kumminkin. Jos yks prosentti paikalla olleista liittyy johonkin rauhaa tai luonnonsuojelua puolustavaan yhdistykseen tai muuttaa käyttäytymistään,vaikutusta on. Ei kannata olla kyyninen.

8. elokuuta 2009 klo 12.06  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: voi harmin paikka

anonyymi: oot ihan oikeessa tuossa, mun mielestä vaan on olemassa myös artisteja joilla on vakavammin otettavia yhteiskunnallisia kannanottoja :)

10. elokuuta 2009 klo 21.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

keitä nämä artistit sitten ovat?

10. elokuuta 2009 klo 22.23  
Blogger Irene kirjoitti...

itse en kertakaikkiaan pidä madonnaa uskottavana ja ihailen enemmän esimerkiksi pamela anderssonin ja stella mccartneyn työtä eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi. mutta itse olenkin tällainen kettutyttö, joka välittää enemmän eläinten ja luonnon hyvinvoinista kuin ihmisten. nou kän duu

14. elokuuta 2009 klo 18.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Esimerkiksi madonna.. on tehnyt todella paljon ihmisoikeuksien eteen, että kannattaisi tehdä taustatutkimusta ennen kuin alkaa tuolla lailla arvostelemaan sitä tai tätä! T: Toinen "kettutyttö"

15. elokuuta 2009 klo 3.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Irenehän nimenomaan sanoi, että välittää enemmän eläinten ja luonnon hyvinvoinnista... Mitä sinä sitten jostain ihmisoikeuksista rupeat jauhamaan?!?!?

Hienoa, että joku muukin on kyllästynyt Madonnan tekopyhyyteen... Muija vaan ostaa muutaman lapsen köyhistä oloista ja kasvattaa ne pumpulissa vaikka samalla rahalla voisi auttaa monia monia lapsia...

18. elokuuta 2009 klo 21.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

se on hienoo että täällä osataan puhua jo bloggarin puolesta! Eiköhän irene osaa itsekin kommentteihinsa vastata..

19. elokuuta 2009 klo 1.14  
Blogger Irene kirjoitti...

eiku ihan hyvä että joku vastaa mun puolesta koska et itse jaksaisi palailla näin vanhoihin postauksiin ja vieläpä tappelemaan ihan tyhjänpäiväisestä asiasta. ja joo kiitos, noin piti munkin vastata eli en ole niin kiinnostunut ihmisoikeuksista ja myös mun mielestä nää adoptiosotkut ym on tehneet madgesta vähemmän uskottavan. enkä nyt ihan ymmärrä miks en vaan voi sanoa omaa mielipidettäni ilman että kommenttiboksissa syntyy tällainen vääntö.

19. elokuuta 2009 klo 14.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"En ole kiinnostunut ihmisoikeuksista..." Oikeesti voi hyvää päivää tätä tyhmyyden määrää! Ehkäpä olisit sitten jos sulta ne vietäisiin? Vai eikö??

10. syyskuuta 2009 klo 16.55  
Blogger Irene kirjoitti...

uskoisin että kaikki lukutaitoiset henkilöt tulkitsisivat kommenttini niin kuin sen tarkoitin, eli että olen enemmän kiinnostunut eläinten kuin ihmisten oikeuksista. ja juu ikävämpi homma jos omat ihmisoikeuteni vietäisiin tai jonkun muun, mutta silti olen henkeen ja vereen eläinten oikeuksien puolustaja, ihmiset vasta toisena.

18. syyskuuta 2009 klo 16.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu