Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Löytöjä

keskiviikko 19. elokuuta 2009

Löytöjä

Tiedättehän liikkeitä, joista ei ikinä uskoisi ostavan mitään, mutta joista kuitenkin voi tehdä löytöjä, jos uskaltautuu astumaan sisään? Näin Citykäytävän Fiorellan ikkunassa ihanat kengät, ja muutaman minuutin kuluttua kävelin liikkeestä uusien korkkareiden onnellisena omistajana.


Ajattelin samalla, että tässä kun nyt muutenkin astellaan ennakkoluulottomasti kummallisiin putiikkeihin, niin käynpä Kampin Morticiassa katsomassa, josko sieltä löytyisi joku kiva niittiranneke. Mietin liikkeen ovella kaksi kertaa, kehtaanko astua sisälle, mutta pian huomasin että sisällä on muitakin ihmisiä, joiden tukka ei ole violetti ja joilla ei ole punaisia piilolinssejä. Morticiasta ei niittiranneketta löytynyt, mutta viereisestä Cyber Shopista löytyi!

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Blogger Ouna kirjoitti...

Hieno tuo niittiranneke. Sopiiko kysyä, minkä merkin mitä lakkaa olet sutinut kynsiisi?

19. elokuuta 2009 klo 21.32  
Blogger ladyam kirjoitti...

Tiedän kyllä tunteen :P Ihania juttuja oot löytäny!

19. elokuuta 2009 klo 21.50  
Blogger Mindye kirjoitti...

Iiihanat kengät, takuulla rakkautta :)

19. elokuuta 2009 klo 22.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtavat kengät!!

Uusi tatuointisi näkyy osittain tuossa niittiranneke-kuvassa. Oisiko mahdollista että jossain välissä laittaisit kuvan jossa näkysi koko tatuointi? Idea oli ainakin tosi hyvä. Itsekin haaveilen old school-tyyppisestä tatuoinnista, tosin isommasta kollaasista.

-Sini

19. elokuuta 2009 klo 22.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

paljon tolle niittirannekkeelle tuli hintaa?:)

20. elokuuta 2009 klo 0.33  
Blogger avara maiju kirjoitti...

Mahtikamppeita! Mä löysin kans kesällä Ruotsissa parista tuppukylästä ihan mielttömii juttuja, Cheap Mondayn sinimustat alle 40:llä ja viimeset kirjavat mahtikorkkarit 17 eurolla. Aivan ehdottomasti kannattaa mennä just kaikkiin ihme kauppoihin, koska se perusasiakaskunta ei ehkä tajuu niiden juttujen päälle. :)

20. elokuuta 2009 klo 3.41  
Blogger Irene kirjoitti...

Ouna: se on Depend-merkkistä, tukholmasta Cubuksesta ostettua, mut oon kyllä nähnyt suomessakin jossain :/

ladyam: kiitos :D

mindye: kiitos, joo kyllä! :)

anonyymi: kiitos, joo on ollut tarkoitus, mutta mietin että esittelenkö sen vasta kun se on kokonaan valmis, eli siihen tulee vielä jotain kukkaa/helminauhaa tms.

anonyymi: 9 e!

avara maiju: no sepä se! :D mut jotenkin vaan ei oo tullut ennen mentyä, ainakin näyteikkunoita kannattaa vilkuilla jos ei sisälle uskaltaudu :) hehe

20. elokuuta 2009 klo 10.44  
Blogger Martina kirjoitti...

Ouna: Dependiä on muun muassa Kickseissä :)

Irene: Niittirannekepostaus tuli kuin taivaalta, just tänään mietin et mistä niitä sais kun nyt just tarvis. Viel kun mustan olkaimettoman nahkamekon ku jostain bongais niin hyvä ;)

20. elokuuta 2009 klo 19.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu