Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Finnish Catwalk 2

tiistai 25. elokuuta 2009

Finnish Catwalk 2

Tässä siis vielä eilisten Finnish Catwalk -messujen satoa: infoa ensi kevään ja kesän muodista ja kuvia muotinäytöksestä.

2010

Kausi heijastelee maailmantilanteen muutoksia, rauhoittuvaa kulutusta, kestävää kehitystä ja ekologisia arvoja. Kesä 2010 käsittelee volyymia uudella tavalla, tyylit liikkuvat minimalismin ja rönsyilevän eksoottisuuden välillä. Värit ja muodot ovat äärimmäisen pehmeitä ja kevyitä.

Kauden vaatteita ovat pehmeälinjainen hame, leveälahkeiset housut, kevyet jakut, tunikat ja taas kiinnostavat bleiserit. Korostettu suora olkalinja antaa ryhtiä. Puseroissa olkalinja on pudotettu, hihat ovat leveitä ja runsaita.

Kesän keskeisiä trenditeemoja ovat 60-luvun selkeys ja yksinkertaisuus, eteläisten maiden tulinen eksotiikka ja ikiklassikon, merityylin uusi tuleminen.

Teksti: Johanna Salovaara


Muista siis ensi kesänä:

- Bleiserit!
- Väljät, isohihaiset paidat
- Läpikuultavat, ultrakevyet kankaat
- Leveälahkeiset housut
- Haaremihousut
- Kuviot, heimosymbolit kankaissa
- Liehuvahelmaiset mekot
- Epäsymmetrinen helma
- Toisen olkapään paljastavat yläosat

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Blogger janmau kirjoitti...

Toihan kuullostaa ihan samalta, kun tän menneen kesän muoti. Haaremihousuja, bleiserit ja olkapään paljastusta nähtiin jo! Hassua miten seuraavan kesän muoti on päätetty jo vuosi etukäteen, seuraatko itse paljonkin muotia vai menetkö ihan sen mukaan mikä näyttää hyvältä? :)

26. elokuuta 2009 klo 11.07  
Blogger Irene kirjoitti...

no sitä mäkin ihmettelin, että sitä saa sitten heittää samat rätit niskaan ens kesänäkin! :D mutta ehkä tässä vaiheessa tiedetään mikä näyttää samalta ens kesänä ja vasta myöhemmin tiedetään mitä uutta saadaan (?) seuraan eniten katumuotia :)

26. elokuuta 2009 klo 11.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu