Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fiftarit osa 2

perjantai 7. elokuuta 2009

Fiftarit osa 2

Järjestin siis viime lauantaina All American 50's Party -nimellä kulkevat bileet kotitilallamme Harjavallassa. Alunperin pippalot oli tarkoitus järjestää puutarhassa, mutta stressi vesisateen mahdollisuudesta sai meidät tytöt siivoamaan talkoovoimin vanhan suulin ja laittamaan sen kaikin puolin kuntoon kemuja varten. Suulista tuli upea, kun roudasimme paikalle huonekaluja ja sisustimme tekstiileillä, joulu- sekä halogeenivaloilla.

Tässä siis ensimmäinen osa oman kameran kuvamateriaalista. Viikonloppuna luvassa vielä lisää.

Amerikanherkut tarjosi bileisiin Helsingin keskustan WTC Plazassa sijaitseva Behnford's.

BLOGGER_PHOTO_ID_5367232232889089698" /a>

Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

Blogger aba kirjoitti...

oot nähnyt ihan hurjasti vaivaa. näyttää tosi hyvältä. amerikanherku- ja raudat. :D

8. elokuuta 2009 klo 0.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia! 50-luvulla vedettiin marlboroa posket lommolla, ne mummot on jo kuolleet. Äitikin kuoli keuhkosyöpään. En tie, onko se enää muodikasta ees kuvissa..näit sivuja seuraa tosi nuoretkin ja vaikutteita tulee joka hetki.

8. elokuuta 2009 klo 11.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Arvasin, että tänne tulee heti joku moralisoimaan. Röökin polttaminen on pahe jota on joskus hemmetin mukava harjoittaa eikä tämä ole ymmärtääkseni mikään kasvuikäiselle nuorisolle suunnattu terveysblogi. Mene katsomaan jotain pyhäkoulublogeja jos ei miellytä. Tottai on parempi olla polttamatta mutta ihmisillä on paheita eikä niitä tarvi piilotella ja esittää jotain muovinukkea.

8. elokuuta 2009 klo 12.18  
Blogger Boobettes kirjoitti...

Ihanat kirsikka-korvikset! Mistähän ne mahtaa olla? :)

9. elokuuta 2009 klo 12.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo-o, kyllä on ainakin tytöillä tissit.. mitään muuta sanottavaa en tuosta keksikään, tai no; ei kauhean hilpeän oloista porukkaa

9. elokuuta 2009 klo 16.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Harmikseni totesin jo tossa sun aiemmassa fiftaripostauksessa, että toi asusi ei kyllä imartele sun kroppaas ollenkaan! Sääli, siis tosi söpöt kuteet, ei vaan sun päällä. Vähän oon hämmästynyt valinnastasi, luulisi, että tiedät, mikä sua pukee ja mikä ei. Muuten kiva katella noita kuvia, tosi hauska idea tollaset juhlat ja hirveesti oot varmaan nähny vaivaa. :)

10. elokuuta 2009 klo 0.09  
Anonymous memmi kirjoitti...

Ihanan näköiset juhlat, tisseineen kaikkineen ;)! Ja mitä tulee ylempään kommenttiin asun sopivuudesta sinulle - olen täysin eri mieltä. Korkeavyötäröiset piukat farkut ja "napapaita" ovat mielestäni nappivalinta kropallesi.

10. elokuuta 2009 klo 0.43  
Anonymous jag kirjoitti...

aika hikiset lande-bileet... mut noi suklaat on tosi hyvii! <3

10. elokuuta 2009 klo 20.10  
Blogger Irene kirjoitti...

aba: kiitos, niinpä :)

anonyymi: jees jees, en oo ikinä tykännyt roolimalliajatuksesta kenenkään kohdalla..

anonyymi: veit sanat suustani :)

Boobettes: mun kaveri tilas ne mulle ebaysta!

anonyymi: jaaha

anonyymi: voi hitsi ettet tykkää mun asusta, nyt mun maailma romahti. musta asu on täääydellinen erityisesti mun timmille masulle hahhaaa!!

memmi: kiitos <3 kiva että jollain on välillä jotain positiivista sanottavaa :D

jag: kai sitä nyt landejengilläkin pitää bileitä olla :DD

10. elokuuta 2009 klo 21.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuten ollaan ennenkin todettu täällä, et osaa ollenkaan ottaa kritiikkiä vastaan. todella lapsellista sulta "voi hitsi ettet tykkää mun asusta, nyt mun maailma romahti", kun joku hämmästelee asuvalintaasi. :o sitä paitsi hän sanoi että on söpöt kuteet, ei vaan sun päälläsi! :D

11. elokuuta 2009 klo 18.21  
Blogger Irene kirjoitti...

koitapas nyt sinäkin hyvä ihminen ajatella loogisesti tätä hommaa, mun tarvitsee ottaa "rakentavaa kritiikkiä" vastaan ainoastaan työstäni, ja tämän blogin kirjoittaminen ei ole työtä enkä tästä juuri muille ole vastuussa kuin itselleni. siksi voin täällä ottaa kritiikkiä vastaan tasan sillä tavalla kuin itse haluan.

lisäksi en myöskään ole pelkästään bloggari vaan myös muiden blogien kommentoija, eikä minulle aikuisena, fiksuna ja sydämellisenä ihmisenä ole tullut mieleenikään kommentoida kenellekään bloggarille että tuo ja tuo vaate ei sovi kropallesi ollenkaan. siksi en ymmärrä miksi joku kokee niin suurta tarvetta tällaista "kritiikkiä" tuntemattomalle bloggarille antaa. ihminen joka tällaista "kritiikkiä" antaa, ei taatusti tee sitä hyvää hyvyyttään vaan ihan vaan vittuillakseen, joten myöskään minulla ei ole pienintäkään aikomusta ottaa vastaan tällaista kommenttia tyyliin "kiitos palautteesta, seuraavalla kerralla katsonkin vähän kauemmin peiliin".

11. elokuuta 2009 klo 20.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kirjoitat siis blogia pelkkien kehujen toivossa ja muut pitäkööt suunsa supussa? :o totta kai voit ottaa palautteet ja kritiikit vastaan juuri kuten haluat, eikä sinun suinkaan pidä pyydellä anteeksi asuvalintojasi, kauneus on katsojan silmässä ja niinpäin pois. olisin kuitenkin ajatellut sut vähän aikuisemmaksi ja itsevarmemmaksi..

19. elokuuta 2009 klo 1.02  
Blogger Irene kirjoitti...

olenko sanonut että haluan vain kehuja? kuten edellisessä kommentissa selitin, kommentoin myös muiden postauksia, eikä mieleeni ole koskaan tullut arvioida kenenkään ulkonäköä, se jos mikä on lapsellista. jos haluaisin haukkua toisen ulkonäköä tai asuvalintaa niin takana pitäisi olla katkeruutta ja jopa vihaa toista kohtaan, joten en ymmärrä miksi joku tuntee tehtäväkseen arvostella ihmistä, jota ei tunne. tai mistäs minä tiedän kuka katkera vanha tuttu täällä käy laukomassa.

19. elokuuta 2009 klo 15.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu