Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Autumn leaves

maanantai 17. elokuuta 2009

Autumn leaves

Ei huvittaisi alkaa verhota näitä kesäsääriä taas sukkahousuihin, mutta tässä vähän ideoita, kun syksyn tulo on pakko hyväksyä:

Sukkahousut voi edelleen rikkoa.


Ja muutenkin kevään mustat sukkikset voi kaivaa kaapista (ja nuo prätkäbootsit on nyt vihdoin saatava!)




Ja viime syksyn tapaan, sukat ulottuvat polveen.



Miksi muuten missasin tämän kesätrendin, trikoopöksyt shortsien alla?



Kuvat: Copenhagen Streetstyle

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oh my! ihana toi shortsityyli ;( missasin myös. Ehkä ensi kesänä vielä kerkeää, kun rantautuu myöhäisemmässä junassa suomeen :). Mitä mieltä olet, kannattaako ensi kesäksi hankkia enää gladiaattorisandaaleita :D. En löytänyt täydellisiä tänä kesänä, joten haluaisin jatkaa etsimistä ja saada jalkaani sellaiset ensi kesäksi. Tiedän, gladiaattorit ovat esillä jo, hmm, kolmatta kesää? mutta VIELÄKÖhän ne menisivät?

18. elokuuta 2009 klo 15.32  
Blogger Irene kirjoitti...

sitä samaa mietin itsekin, että ehkä tuo trendi on ens kesänä suomessa :D tosi pahan kyssärin pistit :D ensinnäkin voihan sitä pukeutua vaikka nappiverkkareihin jos itse niistä tykkää, mutta tiedän tunteen, että olis kuitenkin ihan kiva pukeutua trendien mukaisesti ;) en ehkä ole mikään muodin edelläkävijä, eli en mene vannomaan näkyykö gladiaattoreita enää ensi kesänä muotitietoisimpien jalassa, mutta uskon kyllä että "tavallisessa" katukuvassa ne vielä näkyvät. toisaalta gladiaattorit tulivat isommalla ryminällä vasta tänä kesänä, joten voisi siis kuvitella että niitä vielä ensi kesänäkin käytetään innokkaasti. joulun jälkeen ainakin tiedät blogeja seuraamalla ja kevätmallistoja selaillessa kannattaako gladiaattoreista vielä haaveilla. itsekään en muuten ole onnistunut löytämään ihan täydellisiä gladiaattoreita! :D

18. elokuuta 2009 klo 20.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu