Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kisa ratkesi ja muuta mukavaa

tiistai 28. heinäkuuta 2009

Kisa ratkesi ja muuta mukavaa

Pahoittelut taas tästä hiljaiselosta, mutta lauantaiset 50's Party -järkkäilyt vievät ajatuksia ja voimia sekä stressaavat jo aika reippaasti. Onneksi kaverit ovat niin avuliaita eikä mitään suurempia takapakkeja ole vielä ilmaantunut. Ilman kustannuksia olen saanut hankittua muutaman paviljongin sateen varalle, jäätä, musiikkivehkeitä ja jopa pienen sponsorinkin. Joku lukija joskus taisi mainitakin Helsingin WTC Plazassa sijaitsevasta Behnford's -liikkeestä, jossa siis myydään erilaisia amerikkalaisia ja brittiherkkuja. Putiikista luvattiin vähän maistiaisia All American Partyihimme.

Muihin asioihin. Rumablogin pitäjät ovat siis valinneet nimikilpailun voittajan. Hyviä nimiehdotuksia tuli paljon ja mukana kisassa olivat niin s-postiin lähetetyt nimiehdotukset kuin kommenttiboksiin tulleetkin. Voittajaksi selviytyi siis - tittididii:


Lähetätkö Tiina osoitteesi s-postiin niin saan palkinnot matkaan!

Nimi oli siis minun ja tulevan rumablogin pitäjien mielestä kekseliäs ja jää varmasti mieleen Hel Looksin vastakohtana. Googlestakin sen pitäisi löytyä vahingossakin kauniin esikuvansa ansiosta ;) Kiitos kaikille nimiehdotuksista, muitakin hyviä löytyi niiden joukosta kasapäin! Ilmoittelen uuden blogin syntymästä, kun on sen aika.

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Blogger Aida kirjoitti...

hahahah :D osuva.

28. heinäkuuta 2009 klo 20.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

VOI kuinka mielikuvituksellista.... hohhooiii...

29. heinäkuuta 2009 klo 18.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu