Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuume

torstai 11. kesäkuuta 2009

Kuume

Kun kerran ottaa tatuoinnin, niitä haluaa aina lisää. Suunnittelen aina ottavani esittävän harmaasävytatuoinnin mutta nyt jo kaksi kertaa kuva on muuttunut suunnitteluprosessin aikana värilliseksi. Kirjoitin Facebook-statukseenikin, että tatskakuumeilen ja ystäväni ihmetteli, että taasko olen kriisissä, kun yleensä aina sellaisen yllättäessä menen piikitettäväksi. No, ehkä nyt on taas kriisin ja tatuoinnin paikka.

Huomenna lähdemme siskon kanssa ajelemaan kohti Raumaa ja Needle Pointia , missä kaverini tekee tatuointeja. Oman tatskani tekee todennäköisesti Ramo, jonka taidonnäytteitä voi katsella esim. täällä. Vakuutuin Gallerian kuvista ja myös yleensä tatuointivastainen isäni ihmetteli Ramon työn jälkeä. Jumalauta siin on taiteilija, hän taisi sanoa. Hinnastakin kai lähtee se välttämätön Helsinki-lisä, minkä olen pari kertaa jo joutunut pulittamaan pääkaupunkiseudulla tatuointiasioidessani.


Kuvani on taiteillut Erika-sisko, joka siis osaa tehdä upeita meikkejä, kampauksia ja ilmiselvästi tyttö osaa myös piirtää! On se onni, kun sisko on monitaituri.


Tämä nyt ei ole tarkoitus olla mikään Photoshop-taidonnäyte, kunhan siitä nyt näkee idean :)

Tunnisteet:

31 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti tuo kuva, toivottavasti tulee kiva tauointi tosta sitte. :)

11. kesäkuuta 2009 klo 17.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut sun blogia ja yleensäkin monia muotiblogeja ja lauran give wings to my life- blogia, ja mua on (viimeistään nyt) häirinnyt, että tunnut kopsaavan monet tyyli-ideat lauralta, varsinkin tämän tatskan.

11. kesäkuuta 2009 klo 18.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, ennen kuin tatuoit, korjatkaa toisen tahdin nuotinnos, jossa tauko on väärän mittainen - juttu ei vain päde noin.

11. kesäkuuta 2009 klo 18.45  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi1: kiitos!

anonyymi2: seuraamme lauran kanssa molemmat muotia ja pukeudumme muotivaatteisiin ja tätä muotia ei kukaan yksittäinen ihminen ole keksinyt vaan suuret muotitalot maailmalla. matkimme siis luultavasti molemmat näitä muodinluojia. tietysti seuraan lauran tyyliä ja kysyn esimerkiksi mistä hän on ostanut jonkun vaatekappaleen ja voin ostaa samanlaisen, siitähän muotibloggaamisessa on kyse.

tatuoinnin taas on piirtänyt siskoni kuten sanoin eikä siihen todellakaan lauran tatuoinnista ole otettu mallia, vaan monista eri tatuoinneista joita googlen kuvahaulla löytyy.

anonyymi: joo kiitti vinkistä, sovimme tosin erikan kanssa että tarkistamme vielä huolellisesti että nuotti menee oikein, nyt saattaa koko nuotti olla väärä, koska kyseessä on vain luonnos :)

11. kesäkuuta 2009 klo 18.59  
Blogger Mirette kirjoitti...

Tosi ihana. Pakko vaan kysyä, miksi timantti? :)

11. kesäkuuta 2009 klo 19.45  
Blogger haney kirjoitti...

Jostain syystä myös mulla kuvan ottaminen liittyy jollain tavalla kriiseilyyn.. Nyt on taas viime aikoina tullut olo, että voisi ruveta uutta kuvaa harkitsemaan. Onhan tuosta edellisestä jo pari vuotta vierähtänytkin!! :D Tuo kuvasi on kaunis, ja paikka... samaan kohtaan olen itsekin haaveillut ottavani kuvan jo vuosia, tuohon kyynärtaipeen alapuolelle siis, mutta toistaiseksi on kuvat tulleet kuitenkin muualle.. Nyt taas tuntuisi yhä enemmän siltä, että seuraava kuva voisi hyvinkin olla noilla paikkeilla.. :) Mutta toisaalta tekisi myös mieleni vähän jatkaa noita vanhoja... huoh, en osaa päättää....

11. kesäkuuta 2009 klo 20.36  
Blogger Miss V kirjoitti...

hieno tatska! Ite oon vielä "musteeton".. pari vuotta oon jo harkinnu ja suunnitellu et minkälainen, mutta oon niin perfektionisti, ettei vielä oo kolahtanu mikää :P pikkuhiljaa.. :D

11. kesäkuuta 2009 klo 20.47  
Blogger Irene kirjoitti...

mirette: ku mä tykkään timanteista :) se kuvaa vahvuutta. ja juu niitä näkyy kyllä kaikilla mut samoin pääskysiä mitkä varmaan on yleisimpiä tatuointeja. ite en vaan ole sellanen että kaikki pitäis olla kauheen uniikkia, otan sellasen kuvan mikä omaa silmää miellyttää :D

haney: joo toi paikka on ihan must. haluun nimittäin ottaa sellaseen paikkaan että se näkyy vähän muillekin ja käsivarren ulkopuolelle en halua joten..kyllähän sitä ihmisellä tuota lääniä on mihin mustetta hakata että jatka niitä vanhoja vaan ja ota vähän uusiakin ;)

Miss V: jos rupee liian paljon miettii niin ei saa ikinä otettua kuvaa :) tiedän tunteen, mäkin oon miettinyt että mitä jos kumminkin joku erilainen. mutta ihan hyvä että tatskan suhteen on perfektionisti, sehän on kuitenkin aika pysyvä juttu :) mut jos joskus kuva rupee liikaa jurppii niin saahan sen onneks poiskin! :D

11. kesäkuuta 2009 klo 20.54  
Anonymous heidi kirjoitti...

kerrothan liikkeessä asioinnin jälkeen kuinka paljon tuon kokoinen tatuointi tulisi maksamaan? ja paljonko kuvittelisit helsinkilisää tulevan jos tatska otettaisiin helsingissä?

11. kesäkuuta 2009 klo 22.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minkä sävelen/kappaleen/tahdin tjsp nuo nuotit muodostavat?

11. kesäkuuta 2009 klo 22.34  
Blogger Irene kirjoitti...

HAH! oho, onneks tuli huomattua toi nuottijuttu. aika noloa ku musiikkiopiston käynyt mokailee tollasessa :DD T. Erika-pikkusisko

11. kesäkuuta 2009 klo 22.59  
Blogger Irene kirjoitti...

heidi: tatska maksaa suurin piirtein 250 e, helsingissä uskoisin et lähemmäs 300. mun selkätatska nimittäin maksoi sen 300.

anonyymi: vanha jazzkappale Take the "A" Train. Isäni lempikappale.

13. kesäkuuta 2009 klo 14.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

luen sun blogia aika usein, tykkään siitä kyllä. :) mutta en tajua miksi aikuinen nainen poseeraa kuin teini, jalat rumasti harottaen. :D ja lauran ihailun olen aistinut sinusta aina, musta tuntuu että haluisit kauheesti olla lauran ystävä. :D mutta eihän teistä nyt voi puhua samana päivänäkään. :DDD ja nyt jo matkit lauran tatuointiakin!

13. kesäkuuta 2009 klo 23.39  
Blogger Krista kirjoitti...

En yleensä tykkää tatuoinneista yhtään, mutta toi sun siskon suunnittelema on kyllä IHANA! Sopivan tyttömäinen ja söpö. (:

14. kesäkuuta 2009 klo 1.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi älä tatskaa ihoos tmanttia, se on alunperin kirouksen symboli, vaikka monet toisin luulee!

14. kesäkuuta 2009 klo 9.30  
Blogger Irene kirjoitti...

anonyymi: voi apua, mikä vuodatus, jospa vaikka hankkisit elämän etkä vaivaisi pientä päätäsi näin turhanpäiväisellä asialla. ihmisen kropassa ei ole niin kovin monta paikkaa mihin tatskan voi ottaa enkä halua tatuoida jalkojani enkä käsieni ulkosyrjiä, selkäni on jo tatuoitu joten nyt otan kuvan käden sisäsyrjään.

krista: kiitos kovasti :D

anonyymi: se tarkoittaa mulla sitä mitä mä haluan sen tarkoittavan ja mulla se tarkoittaa vahvuutta.

14. kesäkuuta 2009 klo 12.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

et ainakaan kovin fiksusti osaa ottaa kritiikkiä vastaan. :) se että hermostuit, kertoi mulle siitä että osuin oikeaan. ja lol, ei ole kyse, ainakaan pelkästään, tatuointisi sijainnista. mutta kun laura ottaa tuon tyylisen tatuoinnin, niin TADAAAAA, kuin ihmeen kaupalla se on sustakin ziiz niiin ihq nyttt!!!!<2<22<2<2<33<3 lol, tee jotain itelles :D :D keksi vaikka jotain omaa.

14. kesäkuuta 2009 klo 19.27  
Anonymous anttu kirjoitti...

^anonyymi: eihän tätä blogia ole pakko seurata :) ja eihän sille mitään voi, jos on kateellinen irenen hienolle blogille; kun ei taida anonyymillä itsellä riittää kyvyt blogin pitoon!
eren piirtämänä toi timangi on kyl niiin hieno(joskus jonkun selässä ja käsivarressa nähny tussilla piirrettynä)!

14. kesäkuuta 2009 klo 21.27  
Blogger Irene kirjoitti...

keksi säkin vaikka jotain muuta sanottavaa kuin LOL. mitäs omaa mä keksisin, vaikka sen että mä lataan takasin ku joku tulee tänne lollittelemaan. ja näin mä jatkossakin otan "kritiikkiä" vastaan koska muotiblogien kommenttilootassa ei tarvii mitään kritiikkiä lähtökohtaisesti edes antaa. jos nimittäin mun pukeutumistyyli sua noin kovasti vituttaa niin äläpä ihmeessä lue tätä blogia. ja give me a break "tuon tyylinen tatuointi"?? mikäli et tiedä tatuoinnin tyyliä niin voin kertoa että sen nimi on old school ja ehkä nimestäkin voit päätellä niin sen tyylin on keksinyt joku ihan muu kuin laura.

14. kesäkuuta 2009 klo 21.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jep, pääskys-tatuoinnit ovat old schoolin ydintä. Niitä on joka toisella ihmisellä, kyse ei ole siis todellakaan mistään matkimisesta :D

Hah. Hauskaa, kun ihmiset, jotka eivät NÄEMMÄ tiedä hölkäsenpöläystä tatuoinneista, niiden historiasta tai kehityksestä, tulevat kertomaan omia visioitaan kopioinnista. Hassuliinit :)

15. kesäkuuta 2009 klo 11.48  
Blogger Irene kirjoitti...

that's my point :) joo kyllähän mä aika reippaasti tuossa tatskassa porukkaa matkin, koska tuo pääskynen tosiaan on varmaan heti sydämen jälkeen yleisin tatuointi maailmassa ;)ja timantti ei myöskään kovin harvinainen nykyään ole mutta oon sellanen ettei mun tarvitse enkä edes halua näyttää mitenkään uniikilta :D nää lol-ihmiset voi vaikka yrittää deal with it.

15. kesäkuuta 2009 klo 12.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikäs ihmeen Pertti Perusprovoilija se täällä riehuu?
On se vaan sääli, että joiltain ihmisiltä puuttuu omasta elämästä se jokin ja sitä tullaan sitten tänne kostamaan täysin asiaan syyttömälle bloggarille.
Kehotit Ireneä: "keksi jotain omaa", joten kehottaisin nyt sinua: keksi jotain parempaa tekemistä itsellesi!
Rakentava ja fiksu kritiikki on asia erikseen, mutta vi**uilu ja haukkuminen on ainoastaan merkki sinun pahasta olostasi, kateudestasi ja epäkypsyydestäsi.

Olen puhunut.

15. kesäkuuta 2009 klo 16.59  
Blogger Irene kirjoitti...

haha kiitos :D

15. kesäkuuta 2009 klo 21.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lauran blogista bongattu:

Anonyymi titta sanoi...

joo mä tiedän, tää on todella todella lapsellista mut mun on nyt vaan pakko saada sanoo et kai säkin nyt olet jo lukenu se pigallen postauksen siitä sen tatskasta.. voi vittu. hankkis elämän:D onneks nyt eri käsi sentää... ehkä mua lähinnä ärsyttää täs asias eniten se kun oon niin omaperästen tatskojen perää, tai siis saa olla massaakin tottakai jos haluaa, mut mua vituttais jos olis ite hakannu jonku omasta mielestä makeen käteesä ja joku saatanan "kaveri"bloggari käy samantien otattaa suht samantyyppisen.. äh, ehkä mä oon vaa väsyny ni vituttaa pikku asiat. nimenomaan TOISTEN asiat:D ihan ku mulle kuuluis! enkä nyt osaa oikei muuta ku sönköttää. hahhaah joo nyt lähen pois täältä kommmentilootasta moro

14. kesäkuuta 2009 7:36

VOIKS TÄLLASTA OIKEESTI OLLA EI hahahahahahaha, ttu mikä idiootti :D

old school ei ole enää uniikkia ja/tai omaperästä, ihan sama kuka sitä itseensä hakkaa "ekana"!
Plus että en ihan just keksi ihmiskehosta sellasta aluetta jonne kukaan ei ois koskaan kuvaa ottanut :) näiden perusteella siis jokanen tatuoitu löytää yhden jos toisenkin "itsensä matkijan" ;)

17. kesäkuuta 2009 klo 17.15  
Blogger Irene kirjoitti...

nimenomaan :D ois se hienoo kun mun pitäis hakata pyllyyni joku örkki sen takia etten vaan matkis ketään. tykkään old schoolista ja tykkään tatskoista käsivarren sisäosassa joten mulle on aika sama vaikka samanmoinen olisi joka toisella vastaantulijalla.

17. kesäkuuta 2009 klo 18.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

:DDDDDD no kyllähän mä, parahin irene, tiedän että kyseessä on old school, enkä mielestäni ole täällä ketään varsinaisesti haukkunut tai kenellekään vittuillut? :O sääli, pidin sua vähän itsevarmempana ja aikuisempana! sua pitäis ilmeisesti vain ylistää, muuten hyökkäät kybällä! enkä mä väkisin tätä blogia lue, oon aina pitänyt sun postauksista.

21. kesäkuuta 2009 klo 17.26  
Blogger Irene kirjoitti...

mun hyökkäyksillä ei ole mitään tekemistä mun ikäni vaan temperamenttisen luonteen kanssa. mua ei tarvitse ylistää mutta puhtaista vittuiluista tulee kyllä takaisin. otan vastaan rakentavaa (huom. rakentavaa) kritiikkiä työstäni, mutta en harrastuksestani jota teen ilman palkkaa ja vielä kaiken lisäksi yksin. ja kritiikkiä saati rakentavaa sellaista en ole tämän postauksen kommenttiboksissa vielä nähnyt.

22. kesäkuuta 2009 klo 14.53  
Anonymous piith kirjoitti...

Ah, tuleva tatuointisi on upea. Juuri kivan old-school, mutta silti siinä on jotain modernia. Ja värit ovat ihanat, sopii sulle tosi hyvin, ainekin sun selkätatuoinnin perusteella.

Tuosta yhdennäköisyydestä Lauran tatuoinnin kanssa haluan kommentoida vähän. Kun ensimmäisen kerran kuvasi näin, tuli mieleen heti Lauran tatuointi. Tietenkin kuva itsessään muistuttaa vähän sitä, mutta erityisesti paikka. Luulen, siis tietenkin tietämättä ollenkaan asian todellista laitaa, että olet saanut siitä ehkä jotain vaikutteita, tai ainekin varmuuttaa, että tuon tyylinen tatska näyttää hyvältä kyynärtaipeessa, jossa vähän harvemmin tatuointeja näkee.

Niin tai näin, en ymmärä mikä ongelma siinä on, että tatuoinnit jossain määrin muistuttavat toisiaan. Ihan sama, vaikka Irene olisi ottanut täysin samanlaisen tatuoinnin! Mitä sitten, jos Irene siitä itse pitää? En ymmärrä, miksi anonyymien täytyi tästäkin asiasta tehdä ongelma. (Tietenkin siitä voi mainita.)

Otan jossain vaiheessa selkääni kukka-aiheisen tatuoinnin, ja olen saanut siihen vaikutteita sinun tatuoinnistasi, vaikka omastani aivan erinäköinen tuleekin. Kiitos siitä! :)

22. kesäkuuta 2009 klo 18.28  
Blogger Irene kirjoitti...

sinähän sen sanoit :) kun otin rannetatskaa tuojottelin sienna miellerin rannetta jotta näkisin miltä kuva ranteessa näyttää..nyt voin katsoa lauran kättä ja hahmottaa suurin piirtein miltä oma tatskani näyttää vaikka lauran ja minun tatskojen värimaailma ja jonkin verran myös sijainti toisistaan eroaakin..

22. kesäkuuta 2009 klo 21.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no oli miten oli, emmä halua purnata sen enempää, enkä alunalkaenkaan halunnut loukata tai pahoittaa mieltäsi. väitän kyllä että seuraan aikaani, olen yhtälailla kiinnostunut muodista kuten sinäkin. saattaa toki olla, että tatuoinneista en niin paljon ymmärrä, enhän niistä koskaan ole pitänytkään! mutta ihan aidosti syvältä sydämestäni pyydän anteeksi jos loukkasin, en oikeesti tajunnut että siitä tällainen sota mun ja sun ja muiden kanssaihmisten kesken syntyisi. :) ja tosiaan, toistaakseni vielä itseäni, tykkään sun blogista ja aion sitä vastaisuudessakin seurata, sanotpa siitä mitä tahansa. ;)

23. kesäkuuta 2009 klo 0.22  
Blogger Irene kirjoitti...

hienoa jos seuraat blogiani ja tykkäät, mutta vastaisuuden varalle sanon vain että "tee jotain ittelles" -kommentit saattavat harmittaa joitakuita ja joku saattaa pitää tämäntyylistä lausahdusta vittuiluna. tämä vain ihan vinkiksi :)

23. kesäkuuta 2009 klo 14.35  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu