Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaikkea kanssa

torstai 25. kesäkuuta 2009

Kaikkea kanssa

Tuntuupa päivä pitkältä kun on herännyt kuudelta. Viime aikoina olen saanut itseni ylös sängynpohjalta puolen päivän hujakoilla, mutta tänään ei käsi käynyt torkuttamaan kelloa, sillä bussi Helsinkiin ei odota. Tänään ajelin siis Harjavallasta Helsinkiin, kävin töissä, tsekkasin Ginan alerekit, heitin öljyt iholle ja menin imemään viimeiset rippeet iltapäiväauringosta Alppipuistoon, tein tonnikala-pestopastaa, siivoilin ja tässä sitä ollaan.

Tulin tapojeni vastaisesti vasta loppuviikolla Helsinkiin, koska Harjavallan tytöt saapuvat tänne myös viikonlopunviettoon. Huomenna olisi tarkoitus skoolailla skumpalla kesälle, lähteä ulos ja lauantaina parannella dageneftereitä Suomenlinnassa. Sunnuntaina suuntaammekin Tervakoskelle dallunäyttelyihin Lenni the Dalminatorin kanssa!

En jaksanut roudata järkkäriä Helsinkiin, joten webcamin suttukuvat saavat kelvata tältä päivältä. Ginan alelöytöjä siis:

Ihana niittipaita, joka on selästä avonainen, revin tosin OLKATOPPAUKSET pois. Rajansa kaikella!


Aika muhkeat olkapäät tässäkin jakussa:Ps. Kilpailu on vielä jäissä, sillä yhteistyökumppanit palaveeraavat vielä aiheesta ;)

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger Anna kirjoitti...

Tonnikala-pestopasta kuulostaa niin hyvältä, et vois haluta siihen jonku reseptin, kiitos.

26. kesäkuuta 2009 klo 10.03  
Blogger Irene kirjoitti...

hih keksin sen eilen kaupassa :) siis ostin lasipurkissa pestoa ja tonnikalahiutaleita vedessä. niitä sopiva määrä pannulle ja vähän jotain mausteita oman maun mukaan, itse laitoin ainakin vähän suolaa jotta verisuonet varmasti tukkeutuvat ;) ja tää sörsseli sitten tumman makaronin päälle! ei yksinkertaisempaa siis olekaan.

26. kesäkuuta 2009 klo 13.15  
Blogger Martina kirjoitti...

Ihanaa ku sulta on viime aikoina tullut usein postauksia :)(:

26. kesäkuuta 2009 klo 22.50  
Blogger Irene kirjoitti...

yritän parhaani ;)

28. kesäkuuta 2009 klo 18.08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu