Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

All American 50's Party

tiistai 9. kesäkuuta 2009

All American 50's Party

Rakastan teemabileitä, olinpa sitten itse emäntänä tai kutsuvieraana. Päätin järjestää kunnon kesäpirskeet elokuussa ja koska kasari- ja ysäribileet ova sooo last season ja niin nähty, ajattelin että fiftaribileet voisivat olla hauskat ja haastavat. Noin yleisesti vuosikymmenbileet ovat kuitenkin laiskoillekin suhteellisen helpot.


Kutsut elokuun sembaloihin lähtivätkin tuossa viime viikolla Facebookin välityksellä kavereille ja veikkaisin, että kahden muun Event-ylläpitäjän kanssa kutsuttuja kertyy elokuun loppuun mennessä noin sata. Isot pirskeet kotitilamme puutarhassa siis epäilemättä on. Tarkoituksenani on myös kerätä mahdollisimman paljon jenkkiaiheista 50-luvun rekvisiittaa bileisiin. Ainakin pari amerikanrautaa olisi ihan pakko saada paikalle ja tarjoiluiksi sopivat tietysti hodarit.

Vieraat ovat jo hehkuttaneet, kuinka hienoa on pukeutua viisikymmentälukulaisittain ja monilla etsinnät sopivat bileasun järkkäämiseen ovat jo käynnissä. Pikkusiskoni näki jopa jo unta pukeutumisestaan, toisin sanoen Christina Aguileran Candyman-musiikkivideosta. Alitajunta teki hyödylliset tepposet, sillä Erikalla ei ollut aavistustakaan, että Candymanissa näkyisi fiftarivaatteita.

Itse ajattelin ottaa vielä rauhallisesti ja nauttia kesästä ennen superbileitä, mutta kertokaapa silti teemaan liittyviä vinkkejä; minkälaista rekvisiittaa kannattaisi etsiä ja mistä saisin inspiraatiota pukeutumiseen?

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger nppa kirjoitti...

Aivan ihana bile idea! Olen viime vuoden aikana täysin rakastunut fiftari/rockabilly/pin-up tyyliin.

Itse tilasin täältä http://www.vivienofholloway.com/ kellomekon serkkuni häihin. Se on aivan mahtava! Paikka tosin sijaitsee Lontoossa. Viikon verran kesti postissa tulla.

Täällä on myös rockabilly vaatteita ym http://www.garageland.fi/ . Kauppa löytyy jopa ihan Helsingistä.

Toivottovasti postaat kuvia sitten bileistänne :)

9. kesäkuuta 2009 klo 15.00  
Blogger Irene kirjoitti...

nppa: kiitos miljoonasti vinkeistä, täytyy heti alkaa tsekkailee noita linkkejä! mäkin tykkään fiftarityylistä tosi paljon, ja ellen olis tämäntyylinen kuin nyt olen, olisin ihan varmasti rockabella!

9. kesäkuuta 2009 klo 15.29  
Anonymous Sue kirjoitti...

voi ihanaa, saako tulla kuokkimaan? ;) jukeboxi sekä lasiset ja kurvikkaat puolen litran Coca-Cola-pullot kuuluvat ehdottomasti asiaan!

9. kesäkuuta 2009 klo 16.51  
Blogger Martina kirjoitti...

Oooh ihanaa, rakastan 50-lukua!! :))) Jotenkin tuntuu et sille vuosikymmenelle olis helpompikin löytää vaatteita yms kuin esim. ysärille - tai sit johtuu vaan siitä et fiftari inspiroi enemmän ;)

9. kesäkuuta 2009 klo 18.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei nppa!

Tilasitko mekon Vivien of Hollowaysta suoraan vai Ebayn kautta? Aivan ihania mekkoja!!

10. kesäkuuta 2009 klo 12.50  
Blogger Irene kirjoitti...

sue: ilman muuta jos on asianmukaisti (upeesti) pukeutunut ;))

martina: niinpä, munkin mielestä. mut sit taas aika monella on varastossa äidin kasarihirvitykset ja omia ysärihässäköitä :D et siinä mielessä ne on helppoja. ja sit taas harvat on kiinnostuneita fiftarista joten ne ei tiedä edes miten kuuluu pukeutua :) täytyy yrittää auttaa porukkaa joka ei osaa :D

10. kesäkuuta 2009 klo 15.25  
Blogger Inna kirjoitti...

Meillä oli viimekesänä fitarit, oli hauskaa kyllä! Järjkkäämme joka kesä kaveriporukalla jotkut teemikset, tänä vuomna taitaa tulla toogabileett...

10. kesäkuuta 2009 klo 15.53  
Blogger Irene kirjoitti...

meidänkin porukassa on ollut teemabileitä, joka joulu on esim pokeripikkujoulut mihin pitää pukeutua kuin casinolle ja siellä pelataan texas hold'emia ;)

13. kesäkuuta 2009 klo 14.44  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu