Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

We can do it!

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

We can do it!

Ihana Essi tuli käymään Saksasta kesken vaihto-oppilas-puolivuotisen ja sanomattakin on selvää, että bileet oli saatava pystyyn.


Jatkan nyt vielä Carrie Bradshaw -linjaa eli ihmissuhdehöpötyksiä. Jäin miettimään baarireissun ja mielenkiintoisen vessakeskustelun jälkeen, miksi huonosta parisuhteesta on niin vaikea irtautua. Miksi ihanat ja kauniit naiset eivät usko ansaitsevansa parempaa? Aikuisten suhteet eivät tietysti ole niin mustavalkoisia, on vaikeaa lähteä onnettomasta suhteesta, jos mitään konkreettista pahaa ei ole tapahtunut ja parilla on vielä yhteisiä lapsia. Mikä on tarpeeksi hyvä syy lähteä, jos on ollut yhdessä vuosikaudet ja elämä on suht seesteistä? Olisi helppoa sanoa, että jos ei ole onnellinen niin täytyy lähteä ja etsiä parempaa. Mutta kun pelottaa, ettei onnea kuitenkaan löydy ja yhtäkkiä huomaa olevansa yksin - ja edelleen onneton.

Pitäkäähän ihmiset kiinni ystävistänne. He ovat vierellä, kun miehet tulevat ja menevät.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Anna kirjoitti...

No mutta mistäpä tuota tietää, milloin olisi hyvä irrottautua ja löytääkö sitä sitten enää ketään ja onhan sitä oikeastaan kaikki hyvin ja eihän tossa mitään vikaa ole ja romanttinen rakkaus kestää vaan kolme vuotta ja arki tulee joka tapauksessa vaikka vaihtaisikin jajaja...

Syitähän aina riittää.

25. toukokuuta 2009 klo 10.24  
Blogger Irene kirjoitti...

niinpä, mutta minä ainakin haluaisin uskoa siihen että vielä vuosienkin päästä rakkaus on romanttista jos on oikean ihmisen kanssa :)

26. toukokuuta 2009 klo 12.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu