Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Muotibloggaajan poikaystävä by Mademoiselle Pigalle

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Muotibloggaajan poikaystävä by Mademoiselle Pigalle

Innostuin Bisquitsin hykerryttävän hauskan poikaystäväpostauksen luettuani pohtimaan, miten oma BF-korvikkeeni suoriutuu tehtävistään muodintäyteisessä maailmassani. Lista poikaystävän ominaisuuksista on Bisquitsin, perässä omat kommenttini.

* On tyylikäs, hyvännäköinen, karismaattinen ja rikas. ehh...not so much.

* Toimii ammattitaitoisena valokuvaajana asukuvissa. Jos kuvakulma on väärä, eli bloggaajaa lyhentävä tai lihottava, on miehen velvollisuutena ottaa vastaan katkerat haukut. BF on super-pro! Hän ei koskaan ansaitse haukkujani.

* Pysyy tyynenä silloinkin, kun asukuvia on otettu parisenkymmentä, mutta joista yksikään ei kelpaa bloggaajalle. Harvinaisen tyynenä, kyllä.

* Ottaa asukuvia ulkona viileän coolisti silloinkin, kun naapurit katsovat poseerausta ikkunoistaan. En suostu poseeraamaan muiden pällistellessä, mutta BF tuskin välittäisi uteliaista katseista.

* Ostaa muotibloggaajalle mahdollisimman usein jännittäviä lahjoja, joita bloggaaja voi esitellä postauksissaan. Vinkki: kenkäpari on se lahjoista romanttisin. Kunpa ostaisikin...

* Kuuntelee muotiblogien juorut ja tapahtumat päivittäin bloggaajan selostamana. Kenelle muullekaan bloggaaja voisi muka kertoa siitä, kuinka Se-ja-Se osti aiiiivan upeat kengät? BF on aika kunniakkaasti onnistunut välttämään tämän...

* Poseeraa toisinaan blogin asukuvissa itsekin, trendikkäässä ja ihan itse valitsemassaan asukokonaisuudessa. Hän suostui poseraamaan ainoastaan tässä kyseenomaisessa postauksessa.

* Vuodattaa blogin vierailevana kirjoittajana siitä, kuinka kaunis ja ihastuttava ihminen bloggaaja on. BF on hyvin lyhytsanainen...jäämies suorastaan.

* Kiidättää bloggaajan toisinaan romanttiselle salalomalle, josta blogissa raporoidaan reaaliajassa. Lomille kelpuutan mukaan vain BF:n yksijalkaisen kaverin.

* Kuuntelee bloggaajan vihaista valitusta silloin, kun ilkeät anonyymikommentoijat iskevät blogiin. Jaksaa aina muistuttaa siitä, kuinka typeriä ja kertakaikkisen kateellisia muut ovat. Osaan tsempata itse itseäni, kuka siihen miehiä tarvitsee?

* Kiertää muotibloggaajan seuralaisena tapahtumasta toiseen, olipa kyseessä sitten kenkäkaupan avajaiset tai Himoshoppaaja-leffan ennakkonäytös. BF ei ole kovin edustuskelpoinen ja kelpuutan hänet käyskentelemään kanssani vain kotipihaan.

* On tottunut jakamaan huomion tietokoneen kanssa, koska bloggaaja on aina koneen ääressä kirjoittamassa blogitekstiä/vastaamassa kommentteihin/kirjoittamassa muille bloggaajille kommentteja. No, siksi hankin miniläppärin.

Ja tässä lupaamani kuva korvikemiehestä. Ihastuttava, eikö?Niin kuin sanoin, korvike on kovin jäyhä eikä juuri edustuskelpoinen. Hänen tilalleen kelpuuttaisin jotakin tämäntapaista:


En voi muuten vastustaa miesten hiuksia NÄIN:


Ja ne tatuoinnit ovat must.


Tämä toki kelpaisi myös:Miten te haluatte miehenne?
Renttuina vai kiltteinä? Tyylikkäinä vai seinäruusuina? Sliipattuina vai rähjäisinä? Miehinä vai poikina?

Minä tykkäisin, että voisin kulkea selkä suorana tappokoroissani reilusti yli 180-senttisenä ja tuntea silti itseni pieneksi. Tämän kriteerin joutunen unohtamaan suomalaisen miehen keskipituuden ollessa 177 cm. Lukuisten pettymyksien jälkeen toivon mieheni olevan tietysti ensisijaisesti luottamukseni arvoinen.

Kuvat: Copenhagen streetstyle, Stockholm streetstyle, The Sartorialist ja täältä

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Blogger Bisquits kirjoitti...

Haha, tämä oli hauska vastine tekstilleni. :-D

20. toukokuuta 2009 klo 23.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ok. no problem :) -miss v

21. toukokuuta 2009 klo 1.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Neiti, teidät on haastettu!

21. toukokuuta 2009 klo 14.19  
Blogger Daephley kirjoitti...

:D

Kiitos nauruista! Ja onnea etsintään.

Minäkin haaveilin joskus semmosesta kuikelosta, jota ulottuisin kainaloon saakka, mutta KAIKKI BF-tekeleet ja tositapauksetkin on jostain syystä olleet alle ton keskimitan :o

Et koroilla oon aina menny ohitse!

21. toukokuuta 2009 klo 14.20  
Blogger Irene kirjoitti...

Bisquits: hehe :) kiits

Miss V: hyvä hyvä!

Jenni: kiiiitos!

Daephley: no tietkö niin mullakin kaikki on ollu sellasia tappeja ;)

21. toukokuuta 2009 klo 21.28  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu